Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılbaşında daha da düşer mi fiyatlar yoksa almalı mıyız. bekleme konusunda sıkıntı yok beklerim
  • Oyun gercekden hikaye olarak ses olarak kurgu olarak super bi yapim.secimleriniz gercekden baska bi olayi etkiliyo.bittigine uzuldum.Last of us gbi etkisinden cikamadim .bende alacaklar kacirmasin bu oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl sonu için fiyatının düşeceğini pek sanmıyorum. Umarım yanılırım. Oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ederim. Harika bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süvari -- 28 Ekim 2015; 14:30:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

yılbaşında daha da düşer mi fiyatlar yoksa almalı mıyız. bekleme konusunda sıkıntı yok beklerim

Belli olmaz hocam ama öyle aşırı bi indirimde olacağını sanmıyorum. Şuan tr psnde de 130 tl ye düştü zaten yada forumun 2.el kısmında oda olmadı dijital oyun satış konusunda daha uyguna bulabilirsiniz.

• ya abı benım adamlar patır patır oluyor ne yaparsam yapayım kurtaramadım bakalım sonunda kım kalıcak :=)
  • QTE lerde hizli ve gozleriniz pur dikkat olmali.oyunun sonunda aceleci olmayin
    oyunun sonunda dag evine gelene kadar sadece 2 kisi olmusdu.oda tamamen tuslara zamaninda basmadigim icin.dag evinde zaten bi yangin olacagi patlama olacagi bi onceki bolumdeki totemde mike in bu patlamadan yere dustugunu olduguni gorduk bu bi ipucu sonda acele etmemek gerek.kipirdamamamiz gereken yerlerde eger bikac kere beceremiyorsaniz kolu yere birakin :)

• pasha_kubilay kullanıcısına yanıt
    bari herkesi öldür de herkesi öldür trophysini al :D
  • Oyunda Platinum Trophy alabilmek için kaç defa bitirmek gerekiyor, platinum trophy zorluk seviyesi ne seviyede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beceriksiz Adam

Oyunda Platinum Trophy alabilmek için kaç defa bitirmek gerekiyor, platinum trophy zorluk seviyesi ne seviyede...

Farkı sonları görmek için baştan başlaman gerekmiyor. 6. bölümden ilerleyip trophy için gerekli seçimleri yapabilirsin. Platin almak 15-20 saat sürüyor, zorluk seviyesi 2/10.
  • Teşekkür ederim hocam...
  • Oyunu ilk çıktığında alıp bitirmeme rağmen geçen gün tekrar alıp 2 kez daha bitirip platini aldım. İlk bitirdiğimde çoğu collectible'ı kaçırmıştım, ikinci oynayışımda hepsini topladım ve konuyu tam anlamıyla anladım diyebilirim. Collectible'ları toplamadan konunun tamamını anlamak mümkün değil. Gerçekten harika bir oyundu, sonrakini merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 30 Ekim 2015; 12:34:59 >
  • Arkadaşlar yeni oyun alıcam ne alacağıma karar verememiştim burdaki yorumlar dan sonra benimde alasım geldi oyunu yalnız bende panik atak var sıkıntı yaratırmı diye kararsız kaldım korku yuda seviyorum napim

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Arkadaşlar yeni oyun alıcam ne alacağıma karar verememiştim burdaki yorumlar dan sonra benimde alasım geldi oyunu yalnız bende panik atak var sıkıntı yaratırmı diye kararsız kaldım korku yuda seviyorum napim

Bu oyun alınır mı? diye sorulmaz direk alınır

Öyle korku öğesi yok fazla zaman zaman gerilimin dozu artıyor.Birde anlık irkilmeler yaşayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Arkadaşlar yeni oyun alıcam ne alacağıma karar verememiştim burdaki yorumlar dan sonra benimde alasım geldi oyunu yalnız bende panik atak var sıkıntı yaratırmı diye kararsız kaldım korku yuda seviyorum napim

Bu oyun alınır mı? diye sorulmaz direk alınır

Öyle korku öğesi yok fazla zaman zaman gerilimin dozu artıyor.Birde anlık irkilmeler yaşayabilirsin

Saolasın hocam ps store de 132 tl uygun ama tek çekim işte taksitle alacaz artık merak etmeye başladım oyunu bi deniyelim bakalım

• Until Dawn temasını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz.

US PSN (Statik);

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/themes/until-dawn-theme/cid=UP9000-CUSA00359_00-ETH0000000000217

--

TR PSN (Dinamik);

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/tema/until-dawn-dinamik-temas%c4%b1/cid=EP9000-CUSA00194_00-ETH0000000000217

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ekim 2015; 15:16:04 >

• Korku türünde film ve oyunlardan hoşlanmama rağmen çok beğendim, bir kez daha bitirmeyi, tüm toplanabilirleri almayı ve platin trophy almayı düşünüyorum.
    Her PS4 sahibinin oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.
    Aldıktan sonra tavsiyem internetten tüm toplanabilirleri, trophyleri falan araştırmadan oynayın, keyif almaya bakın. İkinci defa oynadığınızda oyundaki hikayeyi tam olarak anlamak için tüm Toplanabilirleri toplamaya çalışın.

Faydalı Linkler (Spoiler içerir. Bitirmeden yapılması önerilmez.)

Tüm Toplanabilirler
    Platin Trophy

Edit: Platini aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan1905 -- 7 Kasım 2015; 23:00:12 >

• arkadaşlar oyundan çıkış nasıl yapılıyor? menude falan quit göremedim .ortadaki ps tusuna basıp mı çıkıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Until Dawn temasını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz.

US PSN (Statik);

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/themes/until-dawn-theme/cid=UP9000-CUSA00359_00-ETH0000000000217

--

TR PSN (Dinamik);

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/tema/until-dawn-dinamik-temas%c4%b1/cid=EP9000-CUSA00194_00-ETH0000000000217

EyAllah hocam teşekkürler

• Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Senaryo ne kadar zayıf olursa olsun, etkileyici bir oyun.
    Şu ana kadar bir kere bitirdim, iki kişi hayatta kaldı.
    Toplanabilirleri bitirmek daha kalabalık bir son için ilk fırsatta tekrar başlayacağım.
  • Ben gerek hikaye gerek atmosfer gerek oynanış gerek grafik olarak oyuna hasta oldum resmen, Türkçe olması da cabası, dıkşın dıkşın shooter oyunlarından sonra ilaç gibi geliyor böyle oyunlar, ps4'ü git gide daha çok sevmeye başlıyorum bu nesil eski bir 360 fanı olarak.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.