Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben gerek hikaye gerek atmosfer gerek oynanış gerek grafik olarak oyuna hasta oldum resmen, Türkçe olması da cabası, dıkşın dıkşın shooter oyunlarından sonra ilaç gibi geliyor böyle oyunlar, ps4'ü git gide daha çok sevmeye başlıyorum bu nesil eski bir 360 fanı olarak.

bravo kardeşim. objektif bir yorumda bulunmuşsun. aramıza hoşgeldin nasipse DETROID çıktığında daha iyi yorumlarını göreceğiz inşallah. hatta HEAVY RAIN ve BEYOND REMASTERED lar da gelse tadından yenmez
  • Last of us ve Until down gbi oyunlardan sonra insan kendini bi boslukda hissediyo baslarken sevincle bitince uzuntuye griyosunuz.Ve ayrica bu tarz oyunlarinda 2 yilda anca geldigi dusuncesi insanin moralini bozuyor cidden.Diger oyunlardan zevk alamyorsunuz.Ben suan Uncharted 4 e kadar bisey dusunemiyorum.bari beyound la heavy rain araya girsede biraz teselli bulsam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 2 Kasım 2015; 17:21:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oynayışta herkesi öldürdüm. şimdi herkesi kurtarmak için hangi bölümden başlamalı ?
  • french press kullanıcısına yanıt
    6

• 6. bölümden başlayarak tüm sonları görebilirsin.

• şuan 5. bölümü bitirdim. mike sevgilisi jessicayı kurtaramadım. kurtarma şansımız var mıydı. yolda koşarken kombinasyonları yapamadım ondan öldü diye düşündüm. birde 5.bölümün sonlarına doğru sam palyaço maskeli psikopattan kaçarken asansör boşluğu gibi bir yere saklanmıştı orda bana kıpırdama demişti orada kol sallanınca yakalandı. kurtulma gibi bir şansımız var mıydı acaba.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt

- Jess'in peşinden giderken, riskli-kısayolları kullanmanız gerekiyor.

- Kolu sabit tutsanız kurtulacaktı. Ancak alnında gaga yarası olmaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Kasım 2015; 11:07:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

- Jess'in peşinden giderken, riskli-kısayolları kullanmanız gerekiyor.

- Saklansaydınız kurtulacaktı. Ancak alnında gaga yarası olmaması gerekiyor.

aynı bölümü tekrar oynama gibi bir şansım var mı acaba
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Bölüm seçmek için oyunu bitirmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben gerek hikaye gerek atmosfer gerek oynanış gerek grafik olarak oyuna hasta oldum resmen, Türkçe olması da cabası, dıkşın dıkşın shooter oyunlarından sonra ilaç gibi geliyor böyle oyunlar, ps4'ü git gide daha çok sevmeye başlıyorum bu nesil eski bir 360 fanı olarak.

bravo kardeşim. objektif bir yorumda bulunmuşsun. aramıza hoşgeldin nasipse DETROID çıktığında daha iyi yorumlarını göreceğiz inşallah. hatta HEAVY RAIN ve BEYOND REMASTERED lar da gelse tadından yenmez

HEAVY RAIN i sırf ingilizce olduğu için oynayamamış biri olarak Türkçe çıkacağını düşünerek sabırsılıkla bekliyorum.

• İnsallah altyazi ile ve tek disk olarak gelir.(Heavy Rain ve Beyound Two Souls) o zaman tadindan yenmez bu ikisi .

• Psikopat açığa çıktı ama daha beter birileri daha varmış onu da öğrendik, hikaye baya dallanıp budaklandı çok şey oldu, muhteşem oyun ya kelimeler yetmiyor yeminle
  • bonham55 B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oyunda ana menüye döndükten sonra PS tuşuna basıp uygulamayı kapatıyoruz, oyun kaydedilmiş oluyor.
  • french press kullanıcısına yanıt

4. bölümden başlanmalı. Forumda 2 arkadaş 6. bölümden başlanmalı demiş fakat eğer 4. bölümden Jessica'nın peşinden giderken riski kısayolları kullanmazsanız veya QTE'lerde hata yaparsanız Jessica ölüyor.

Buradan They All Alive Trophy Guide'ının altındaki 2. Spoiler butonuna basarak nasıl hepsini hayatta tutabileceğinizi görebilirsiniz. (Oyunu bitirmeden bağlantıya tıklanması önerilmez.)

• Harika bir oyundu gercekten biraz zaman gectikten sonra yeniden bitirmeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kötü bir oyuncuyum sanırım

OYUN SONU SPOİLER

sam ile chris kurtuldu sadece :D son evde şartele koşarak mike ı kurtaracağımı düşündüm gaz kaçağıyla vendigoları öldüreceğimi düşündüm bu sırada mike la ashleyde kül oldu tabi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 8 Kasım 2015; 16:11:08 >
  • Bitirdim oyunu, muazzamdı, hele o kiprdamama sahneleri yok mu, dualshock 4 bana gore tetik tuslari disinda efsane ötesi bir gamepad, xbox kolundan daha iyi ve yenilikcidir.

Oyuna donersek son polis ifadesi konusmalarina da bittim o mimikler o ses tonlari yok boyle birsey arkadas :)

Platin alanlardan yardim bekliyorum bu arada, rehber video vs hersey olur.

• BETH NASIL VENDİGOYA DÖNÜŞTÜ var mı bunun bir açıklaması ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 9 Kasım 2015; 14:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

BETH NASIL VENDİGOYA DÖNÜŞTÜ var mı bunun bir açıklaması ?

düşünce ölmedi en sonunda açlıktan kardeşini yedi öyle oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kesın gelecek merak etmeyın :=)
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.