Şimdi Ara

Untitled Tron: Legacy Sequel (????) | İptal Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 13 Mart 2015 - Beyazperde
    Tron'un Devam Filminin Çekileceği Kesinleşti!

İlk filmi 1982'de çekilen Tron, daha sonra yüksek bütçesi ile Disney'in yapımcılığında Tron Efsanesi olarak devam etmişti. Film, Disney'e 400 milyon dolar kazandırmasına rağmen beklenildiği gibi seyirciyi tatmin etmedi. Disney bundan etkilenmiş olacak ki şimdi de Tron 3 için yeşil ışık yaktı.

5 Ekim'de çekimlerine Kanada'da başlanacak olan Tron 3'ün yönetmeni Joseph Kosinski. Aynı şekilde Kosinski, Tron Efsanesi filminin de yönetmeniydi. Tron Efsanesi’nde Sam Flynn’i canlandıran Garrett Hedlund kadroda şimdilik ismi kesinleşen tek oyuncu. Jeff Bridges'in filme dahil olup olmayacağı ise merak konusu.

8 Nisan 2015 - Beyazperde
    Olivia Wilde, Tron 3'ün Kadrosuna Dahil Oldu!

Tron Efsanesi filminin de yönetmeni olan Joseph Kosinski'nin yönetmenliğini yapacağı Disney yapımcılığındaki Tron 3'ün kadrosuna Garrett Hedlund'dan sonra Olivia Wilde da dahil oldu. hollywoodreporter'ın haberine göre filmin çekimlerine bu yılın sonlarında başlanacak ve senaryo ile ilgili bilgiler sır gibi saklanıyor. Tron Efsanesi filminde de birlikte kamera karşısına geçen Garrett Hedlund ve Olivia Wilde bu filmde aynı şekilde Sam Flynn ve Quorra karakterlerini canlandıracak. Jeff Bridges'in kadroda olup olmayacağı ise merak konusu.

Serinin ilk filmi Tron 1982 yılında çekilmiş ve büyük başarı elde etmişti. Ardından 2010 yılında Tron Efsanesi ile aynı başarıyı yakalayan seri bakalım Tron 3 ile kimlerden geçerli not alacak.

1 Haziran 2015 - Beyazperde
    Tron Hayranlarını Üzecek Haber!

Henüz ikinci film için kollar sıvanmışken, Tron serisinin üçüncü filmini de duyuran Disney; ön görülen gişe başarısını elde edemeyince Tron'u yedek kulübesine almıştı. Disney her halükarda seriye devam etmek için yeşil ışık yaktıklarını belirtse de, geçtiğimiz günlerde projenin bir kere daha rafa kaldırıldığını duyurdu.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Disney; Tron 3 için ön görülen bütçeyi farklı projelerde kullanmak için projeden vazgeçmiş. Geçtiğimiz Mart ayında Joseph Kosinski ile birlikte serinin üçüncü filmi için hazırlıklara başladıklarının duyurulmasının ardından gelen bu haber, serinin hayranlarını üzecek gibi görünüyor.

Rivayetlere göre Tron 3 için ayrılması ön görülen bütçenin büyük bir kısmı ise geçen hafta vizyona giren Yarının Dünyası için hibe edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Haziran 2015; 16:08:36 >

• güzel haber ikinciyi izlemedim ama ilk filmi beğenmiştim
  • 3.filmi mi ? hocam benim arada boşluk oldu sanırım.askerde olduğumdan dolayı.bu 2010 yılında çıkan Tron Legacy 2.filmi mi ? 1. ve 2. filmlerin çıkış tarihleri ile beraber isimlerinide verebilirmisin rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

3.filmi mi ? hocam benim arada boşluk oldu sanırım.askerde olduğumdan dolayı.bu 2010 yılında çıkan Tron Legacy 2.filmi mi ? 1. ve 2. filmlerin çıkış tarihleri ile beraber isimlerinide verebilirmisin rica etsem.

Ben de bu haberi ilk gördüğümde şaşırdım. Bu filmin 2. film olduğunu sandım ama 3. filmmiş. Anladığım kadarıyla sıralama şöyle, 1. film: Tron (1982) 2. film: TRON: Legacy (2010) 3. film de bu konudaki film herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 28 Eylül 2013; 8:35:33 >
  • aynen dostum dediğin gibi sanırım.
  • Sıralama dediğiniz gibi ilk film 1982' de çekilen, ikincisi ise 2010. 2011' de çekilen Tron: The Next Day adlı kısa filmi de izlemenizi öneririm.http://www.imdb.com/title/tt1865543/
  • quote:

Orijinalden alıntı: caperoner

Sıralama dediğiniz gibi ilk film 1982' de çekilen, ikincisi ise 2010. 2011' de çekilen Tron: The Next Day adlı kısa filmi de izlemenizi öneririm.http://www.imdb.com/title/tt1865543/

PC'ye geçince izlerim... Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müzikleri güzeldi ilk filmin
  • 2.filmin müzikleri bence daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Müzikleri güzeldi ilk filmin

daft punk.filmi de oldukça beğenmiştim.
  • Tron Legacy sırf müzikleri için bile izlenir..3. filmi merakla bekliyorum
  • güzel filmdi, olivia wilde için bile izlenir.

-ama tron her aklıma gelince filmin oyuncusunu, alex pettyfer olarak hatırlıyorum. bence daha yakışırdı.
  • Yönetmen Joseph Kosinski 3. film için; "Star Wars'ın Empire Strikes Back’i gibi epik olacak.” gibi iddialı laflar etmiş. Bence müziklerde Daft punk ve kadroda Olivia Wilde ve Garrett Hedlund yer alırsa süper film olabilir.
  • Tron'un Devam Filminin Çekileceği Kesinleşti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 15 Mart 2015; 10:09:55 >
  • İzlenebilir, tabii seriye başlamak gerekiyor.
  • Olivia Wilde, Tron 3'ün Kadrosuna Dahil Oldu!
  • Tron'un 2. filmini izledim, çok harikaydı ama soru işaretleri kafamda kaldı.

3. filmi 4 gözle bekliyorum.

Olivia Wilde, filmde süper :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük ihtimalle film iptal edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 30 Mayıs 2015; 10:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Çok büyük ihtimalle film iptal edildi.

Evet, maalesef iptal edilmiş.
  • 3D olarak çol güzeldi 2 film

Müziklerde efsaneydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.