Joseph Cross ... Owen Reilly Mary Beth Hurt ... Stella Marsh
Peter Lewis ... Richard Brooks Tyrone Giordano ... Tim Wilks Perla Haney-Jardine ... Annie Haskins Tim De Zarn ... Herbert Miller
Christopher Cousins ... David Williams (as Chris Cousins)
Jesse Tyler Ferguson ... Arthur James Elmer Trina Adams ... Female Cop #3
Brynn Baron ... Mrs. Miller
John Breen ... Richard Weymouth
Dan Callahan ... Trey Restom - Spoiled Preppie
Untraceable, gizli servis ajanı Jennifer Marsh’in siber katil ile oynadığı kedi fare oyununu anlatıyor. Siber katil kurbanlarını internette canlı olarak işkence yaparak öldürmektedir.
Film medya ve internetin kötü kullanımını gözler önüne seriyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Şiddeti daha minimal oranda kullansada, Saw serisini hatırlatan yapısıyla gayet güzel bir gerilim filmiydi Untraceable. Konunun internet üzerinden şekillendirilmesi ise gayet akılcı bir yaklaşım olmuş. İnternetin neredeyse her bireyin olmazsa olmazı olduğu teknolojik bir dünyada, bu tercih epey yerinde diyebilirim. Birkaç kurgu hatası ve klişe gerilim filmi öğeleri dışında zevkle izlenecek bir film. Gerilim filmlerinin toprağa gömüldüğü şu dönemlerde, bu ihtiyacı tam manasıyla olmasa da karşılayacağını düşünüyorum. Diana Lane çok başarılı. Ve filmi tek başına sürüklüyor neredeyse. Çok iyi bir film değil tabiki ama türünün hayranları tarafından keyifle izleneceğinden eminim.
10 / 7
haklısın bu aralar bazı korku yapımları çok klasikleşti bazı filmler yeni özellikler yansıtıyor izlicem beğenirim inşallah
güzel bir filmdi. sanal suç benı daima cezbetmiştir
bugun seyrettim. verdigi mesajlar i$e yarayacaktir eminim. fakat sinema adına bir $ey yoktu filmde açıkcası. sıradan bir senatyo, sıradan oyunculuklar...
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
güzel bir filmdi. sanal suç benı daima cezbetmiştir
+1
10 üzerinden 5 verirken bile acıyorum...asıl notu daha düşük...