Şimdi Ara

Unutamadığınız anlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bigün Taylandayım baba ,çıktım ringe, karşıma 195 boylarında adam çıktı neyse başladık kavgaya ben buna bir çakmışım burunla ağız yer değiştirdi tabi bunu gören elamanın arkadaşları dedi gel benle kapış tamam dedim neyse çıktı karşıma 2 metre boylarında bir adam neyse buna ben bir döner tekme çakmışım omuzu çıktı bir baktım omzu böyle daha iyi oldu. Ondan sonra bana saygı duymaya başladılar.
  • Bi gün yolda yürüyorum karşımda 3 tane serseri var. Baktılar tekim işte dediler gel buraya önce. Bende ses çıakrmadım gittim. İşte paramı felan almaya çalıştılar yoktu üzerimde. Sonra telefonu gördüler istediler vermedim. ilk önce iteklediler. Karışmak istemedim. Sonra baktım bi tanesi çakı çıkardı dedim dayğı hakettiler. ( Bu arada 4 yıllak kickbox çuyumdur.) Bıçağı tam bana salladı tutum elinden ve kendimi geri çektim. Kolunu döndürdüm bıçağı elinden düştü ve bianda koluna ayağımla basarak kolunu kırdım. ( bu sahneyi filmde görmüştüm, gerçek hayatta yapıcam hiç aklıma gelmezdi :D ) Sonra diğerlei bana dalmaya başladı tabi hemen gardımı aldım. Bunlar bana dalıyolar biraz geri çekildim bunlara bi vurmaya başladım bi birine, bi öbürüne . Öle 5 -10 sn yumruk attım . baktım yere yıkıldılar . bitanesi yerden kalkmaya çalıştı bekledim. Ayağa kalktı tekrar vurmaya çalıştı. Bi tane vurdum ama öle böyle değil. Adamın çenesi kırlıdı. Sonra son hız kaçtım tabi. Tanımadığım uzak bi mahalledeydim. Bidahada gitmedim. Bidaha öle şeyler başıma glirse kurtulamaya bilirdim çünkü. Belki o zmn bıçaklıyı durdurabilmiştim ama ya tutamasaydım?

• quote:

Orijinalden alıntı: xsersemx

Bi gün yolda yürüyorum karşımda 3 tane serseri var. Baktılar tekim işte dediler gel buraya önce. Bende ses çıakrmadım gittim. İşte paramı felan almaya çalıştılar yoktu üzerimde. Sonra telefonu gördüler istediler vermedim. ilk önce iteklediler. Karışmak istemedim. Sonra baktım bi tanesi çakı çıkardı dedim dayğı hakettiler. ( Bu arada 4 yıllak kickbox çuyumdur.) Bıçağı tam bana salladı tutum elinden ve kendimi geri çektim. Kolunu döndürdüm bıçağı elinden düştü ve bianda koluna ayağımla basarak kolunu kırdım. ( bu sahneyi filmde görmüştüm, gerçek hayatta yapıcam hiç aklıma gelmezdi :D ) Sonra diğerlei bana dalmaya başladı tabi hemen gardımı aldım. Bunlar bana dalıyolar biraz geri çekildim bunlara bi vurmaya başladım bi birine, bi öbürüne . Öle 5 -10 sn yumruk attım . baktım yere yıkıldılar . bitanesi yerden kalkmaya çalıştı bekledim. Ayağa kalktı tekrar vurmaya çalıştı. Bi tane vurdum ama öle böyle değil. Adamın çenesi kırlıdı. Sonra son hız kaçtım tabi. Tanımadığım uzak bi mahalledeydim. Bidahada gitmedim. Bidaha öle şeyler başıma glirse kurtulamaya bilirdim çünkü. Belki o zmn bıçaklıyı durdurabilmiştim ama ya tutamasaydım?

okumadım kardeş kb

• quote:

Orijinalden alıntı: Ehliyetsiz Pilot

quote:

Bi gün yolda yürüyorum karşımda 3 tane serseri var. Baktılar tekim işte dediler gel buraya önce. Bende ses çıakrmadım gittim. İşte paramı felan almaya çalıştılar yoktu üzerimde. Sonra telefonu gördüler istediler vermedim. ilk önce iteklediler. Karışmak istemedim. Sonra baktım bi tanesi çakı çıkardı dedim dayğı hakettiler. ( Bu arada 4 yıllak kickbox çuyumdur.) Bıçağı tam bana salladı tutum elinden ve kendimi geri çektim. Kolunu döndürdüm bıçağı elinden düştü ve bianda koluna ayağımla basarak kolunu kırdım. ( bu sahneyi filmde görmüştüm, gerçek hayatta yapıcam hiç aklıma gelmezdi :D ) Sonra diğerlei bana dalmaya başladı tabi hemen gardımı aldım. Bunlar bana dalıyolar biraz geri çekildim bunlara bi vurmaya başladım bi birine, bi öbürüne . Öle 5 -10 sn yumruk attım . baktım yere yıkıldılar . bitanesi yerden kalkmaya çalıştı bekledim. Ayağa kalktı tekrar vurmaya çalıştı. Bi tane vurdum ama öle böyle değil. Adamın çenesi kırlıdı. Sonra son hız kaçtım tabi. Tanımadığım uzak bi mahalledeydim. Bidahada gitmedim. Bidaha öle şeyler başıma glirse kurtulamaya bilirdim çünkü. Belki o zmn bıçaklıyı durdurabilmiştim ama ya tutamasaydım?

okumadım kardeş kb

Zaten okumayın. Sizde benden gaz felan alıp serserilee dalarsınız sonra dayak yersiniz boşuna.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sonra uyandın ama di mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okul bahçesinde bir gün geziyordum hoca
    çağırdı "kemal buraya gel" "buyrun
    hocam"dedi "çıkar kalem" belimden yedi
    altmışbeşi çıkardım. dedi "çıkar defter"
    mahkeme kağıtlarını çıkardım. dedi "çıkar
    harita" işte güzelim orada senin benim
    vücudumda bıraktığın üç beş tane jilet yarası
    varya işte onları çıkardım hoca dedi "bunlar
    ney" hocam üç beş jilet yarası sanırsın
    ki piskopatın allahı ama bilmezsin ki o üçbeş
    jilet yarası ela gözlü sevdiğimin hatırası.. Çal
    keke çal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEELTHEPAIN

quote:

Sonra uyandın ama di mi

Olay gerçek, 2,5 sene önce başıma geldi. O zmnlar 17 yaşındaydım. Çok kaslı değildim ancak iyi dövüşürdüm. Sonuçta o yaşlarımda nerden baksan 4 senelik kickbox çuyum. E haliyle az çok aksımızda oluyor. Bide bunalr sanırsam içmişti tam hatırlamıyorum. Çünkü bıçağı bana saplamayta çalışan hbıçağı bana saplamaya çalışırken çok dengesizdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.