Şimdi Ara

Unutamadığınız Kaliteli Sözler.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.669
Cevap
275
Favori
228.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta yaptıklarım bir hiç ise , ben çoktan cehennemdeyim..
  • Herkez yalan söyler.
  • -Sönüp gitmektense yanip kül olmak daha iyidir

-Akarsu güzel bir hayat dersidir,küçük engellerin üzerinde köpürür büyüklerin yanindan sessizce geçer ...

-Ask bir kumardir,kiz oynatandir.Erkek ise oynayandir,Kumarda sadece oynatan kazanir !

-özgürlük, sonu meçhul bir firardir

-Bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri oluþuyorsa orada günes batiyor demektir

-Oyun bitince sah da, piyon da ayni kutuya konur

forumda bir arkadasin imzasiydi...

>> "Büyük olmak için, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin; hiç kimseyi aldatmayacaksın; memleket için hakiki mefkûre ne ise onu görecek, hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalıþacaktır; fakat sen buna mütehammil olacaksın; önüne nihayetsiz manialar yığıcaklardır. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telakki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine kani olarak bu maniaları aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin"
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• up
  • up
  • “Genç odalarının ne kadar toplansa da sürekli dağınık görüntüsü vermesinin matematiksel tek açıklaması toplama üzerine dağılma özelliğidir.”
  • Bazen öyle bir kaybetmeli ki insan, kazananlar zaferlerinden utanmalı
  • Ben hayatta yalnız iki kişiye güvenirim.. Bunlardan biri benim. Diğeri de sen değilsin.
  • Annem: "neyin var?" diyerek böldü sessizliğimi.
    Ben de gittiğini ve kaybettiğimi söyledim seni.
    O da saçlarımı okşayıp:
    "Üzülme evladım! cana geleceğine mal'a gelsin." dedi..
  • 1.si imzam; yavuz sultan selim in sözüdür,sagopa şarkısına uyarlamıştır.
    2.si
    Anlamsızlaşmış bakışları çoğunun.
    Şeytanlaşmış içi melek görünen çocuğun.
    Düşününce kötüyü tahmin edemezsin ateşini içime işleyen soğuğun.
    Bana bir çıkış yolu bulun,sonu gelsin kabusumun....Sagopa Kajmer
    3.sü
    Yeryüzünde hiç bir lider yoktur ki,kendisini görmeden milyonlarca seveni olsun ve yeryüzünde hiç bir millet yoktur ki böyle bir ATASI OLSUN...!
  • gözler vardır, sözleri yaratan
    sözler vardır, saatlerce aglatan...
  • Ne kadar kaçabilirsin Dünyadan
    Ne kadar yok olabilirsin ortalıktan
    Tek yaşadığın yer Dünya mı sanıyorsun
    Koşan bir yürek varken arkandan.

Kendim yazdım
  • Herkes merak içinde ölümden sonra hayat var mı diye...boşuna düşünürler sanki hayat varmış gibi ölümden önce...

teoman
  • quote:

Orijinalden alıntı: OGeceBuSene
    Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain, everybody. Everybody has their story to tell...

Herkes özeldir. Herkes. Herkes bir kahraman, bir sevgili, bir aptal, kötü, herkes öyledir zaten. Herkes kendi hikayesini anlatmak için vardır ...

son cümle. Herkesin anlatacak hikayesi vardır olacak,

benim favorim,

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
  • Yalnız olduğunuzu en çok,
    ‘Yalnız değilsin’
    dediklerinde hissedersiniz.
  • Dün gece bi sivrisineği sıkıştırdım köşeye ama vuramadım benim kanımı taşıyodu artık. Baba! dedi sarıldım, ağladım :(
  • Ben; damarlarında asil kanın aktığı ırkım, benden bahseder destanım, ağıtım, Türk'üm,
    Ben TÜRK'üm,
    Taa iliklerime kadar
    Mustafa Kemal Atatürk'üm!...

Ben; Orta Asya’dan Türeyen, Anadolu’da Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRK’üm

Ben; Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK’üm

Ben; Adalete, Ben Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm - Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK’üm

Ben; Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hil’at Giydiren, Kılıcını Üç Kıt’ada Gezdiren TÜRK’üm

Ben; Atilla’yı, Yavuz’u, Fatih’i Var Eden, Kralları, İmparatorları Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRK’üm

Ben; Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul Edinen, İncili Kaftanları Çul Edinen TÜRK’üm

Ben; Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Uğratıp, Ümitleri Solduran, Müzelerde Baş köşeleri Dolduran TÜRK’üm

• Eğer beni aldatırsan önce kendimi, sonra seni vururum - Yaralı06
  • TOFAŞ KADAR ZEVK VERSEYDİN VİTESİ DEĞİL ELİNİ TUTARDIM
    HEM SAĞLARIM HEM SOLLARIM KRALINA FARK ATARIM
    JUDGE OF THE NİGHT
  • "Hayattan çok beklentisi olan kişi herşeyini kaybedebilir,hayattan az beklentisi olan kişi ise hiçbirşeye sahip olamaz.galiba önemli olan dengeyi yakalamak."
    "Bizim de kanunlarımız vardır ve sizin gibi adaleti sağlamaya çalışırız.ama bizim sizin gibi suçluları atacak hapisanelerimiz yoktur"
    "Mafia nın kuralı budur.En yukarı çıkabilmek için üstünde ki herkesi indirirsin ve en yukardayken birinin seni indirmesi korkusuyla yaşarsın"
    "-Mr Angelo!
    -yes ?!
    -mr salieri give regards.!!!!(GUN VOİCE)
    END..."
    tommy angelo from mafia the city of lost heaven.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.