Şimdi Ara

Unutamadığınız Öğretmen esprileri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
6
Favori
15.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershanede Tarih dersi hocamız oyun düşkünüydü. Age of Empires oynardı hep

Bir gün işte İstanbul'un fethi ile alakalı anlatıyordu. İşte Rumeli Hisarı karşısına Anadolu Hisarının yaptırıldığını anlatıyordu. Kızın teki şöyle bir soru sordu:

Kız: Hocam, Rumeli Hisarının karşısına Anadolu Hisarının yapılmasındaki amaç neydi ki?

Hoca: Tabi siz kızlar, hiç Age of Empires oynamadığınız için anlamazsınız.

Erkekler kopuyor burada tabi.
  • mesajım bulunsun
  • Öğrenci:Hocam yine sizmi nöbetçisiniz
    kimyacı mehmet hoca : EEE ne yapcaksın Kolluk bende Kıllık Bende
    Ben Bu okulun en kıl adamıyım

Dershane
    Bir Kız : abaza ne demek ?( Sesizce )
    (sınıf Kopar hoca kızar)
    Ben:Hocaya Sor O bilir
    Kız: Abaza Ne hocam
    Hoca:15dk ıkınır koridora çık orda birilerie sor
    Kız telefüsde koridora çıkar önüne gelene abaza der abaza ne diye sorar veeee
  • güldüm galiba takip
  • Haydarpaşa meslek lisesinde ağzı çok bozuk bi bayan tarih hocamız vardı bayda yaşlıydı
    bi gün sınav olucaz biri geç kaldı derse tam sorular okunurken girdi hızlıca sırasına oturmaya çalıştı o zaman masaların ayakları demir birbirine geçmeliydi otururken sırayı çekince çok ses çıktı çocuğa:oğlum uğraşma alamazsın dedi
  • Merhaba, nasıl gidiyor araba.
    meraba nası gidiyo araba
  • lise 1de tekrar yapmıştım 2. lise 1 sınfımdaki dioloğum şöle oldu:
    hoca:ipek yolu nerden başlar nerde biter

ben: 'incirli e5 ten başlar hadımköy çıkışında biter' dedim arkasındanda 'bu espiriyi geçen senede yapmıştım hocam' dedim

hoca: 'böyle giderse seneyede yapıcan demişti'
  • yoklama alınıyor burçin burdamı

burdaa

peki burjaponya nerde ?

aslı burdamı fotokopisi burdamı işte bunlar da edebiyatcımızın bayat esprileri
  • Sınav ne zaman olacak diye sorardık.
    Cevap: Nezmansa ozman.(Göçmendi kendisi)
  • yaramazlık yapan öğrenciye oğlum döne döne gelde gelişine bi çakıyim.. elektirik kablosunun üzerinden atlayan çocuğa yarın 10 bin voltluk kablonunda üzerinden atlamaya kalkarsın işte o zaman benimkinin üzerine atlamış gibi olursun... Çantayı kurcalıyan kıza ben senin oranı buranı kurcalıyormuyum sen benim çantamı kurcalıyorsun...
  • Bahçede arkadaşla şakasına kavga ediyoruz edebiyatcı cama çıkıp (tek kaş kro birisiydi) bagırdı ''Çiüftleşiyonuzz mu Laaan ???''
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Gobekli bi hocamiz vardi. Bize gobegin faydalarindan bahsederken hiyarin iyisi gölgede yetisir demisti..

offffffff

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

söyleyin de hep beraber gülelim.

Lan dedim , başka şehirlerde de söyleniyormuş.

Yine mi sen lan urfalı

• - Hocam sınavı bitiren çıkabilir mi?

-Hayır iki tren çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apl.de.ap

Lisedeyken zil çalmıştı, kızlardan biri hocam çıkabilir miyiz diye sordu hoca da ben evliyim kızım demişti.

ince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

hoca anlatmıştı kopmuştuk:
    hoca: Bi gün bi kız öğrencim geldi yanıma nottan sebep sınıfta kalacak. Masama öyle bir eğilmiş ki... Bi de kısacık etek giymiş hocam geçirir misiniz? geçirir misiniz? diye yalvarıyor.
    biz: naaptınız hocam?
    hoca: Naapıcam geçirdim ben de

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Gobekli bi hocamiz vardi. Bize gobegin faydalarindan bahsederken hiyarin iyisi gölgede yetisir demisti..

• öğretmenlerin espri yeteneği pek yok bence(hoş bizim de yok) fakat öğretmenler argo konuşunca cidden güldürüyor.mesela bir arkadaşı kopya çekerken yakalamıştı matematik öğretmenimiz.önce "yanındaki arkadaşının bilgilerini niye kullanıyorsun?" deyip duraksadı,ardından da "başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez." deyip kağıdı aldı.burada koparansa şey yerine direk kelimeyi kullanmasıydı.1-2 hafta önce de arkadaş koluna penis çizmişti,geometrici bunu uzaktan görüp yanına geldi ve "tam da soruda dik indirmiştim." deyip usulca tahtaya geri gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 30 Aralık 2011; 20:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: expulse

öğrencilerime verdiğim ayarları yazıcam buraya bir ara

pardon hocam
  • geçenlerde fizik sınavında açı bulmalı bi soru sormuş hoca, sınava da asistanlar giriyo onlara da soru soramıyosun.
    açı bulmalı bi soru var, bitane arkadaşta ısrarla o soru hakkında bişe soruyodu.
    erkek asistanlardan biri de "naah, alırsıın" hareketi vardır da 3lü çektirirken yapılana benziyenden , tüm sınıfın (120kişi filan) ortasında çocuğa o hareketi yaptı "bunun arasındaki kaç derece" dedi
    resmen kanım donmuştu lan
  • 2+2 daha 5 olmadı. (Muhasebe hocası)
  • Bi muzik hocamiz vardi dersimiz 60dk nerdeyse 1 saat demisti bi kere... Komik adamdi ya saate bakmak icin cebinden 3 telefon falan cikartirdi cool story leri vardi baya..

Fizik hocamiz elektirik konusunu anlatirken tahtaya pil cizer ustune duracell yazardi

O gun geometri sinavimiz vardi hoca en ondeki arkadasa sormustu gercekten calistin mi sinava diye arkadas da 10dk agir calistim demisti

Yaraticilik dersi diye bi dersimiz vardi national geographic in turkiye dergisi fotografcisi dersi veriyo falan dedi eski zamanlarda sizce bu dikilitaslari nasil dikiltmisler diye sormustu sinifa arkadan kamyonla diye cevap gelmisti hoca da kamyonla nasil olcak demisti arkadas da surucusu bensem olur demisti falan aklima bir suru geliyoda bunlar yeter galiba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.