Şimdi Ara

Unutkanlık yada Enayilik:( adminlerrrrrrrrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Arkadaşlar Ben 4EveRULtrAsLaNım.. şifremi bilmeden otamatik olarak hep giriyordum buraya.şimdi reset atcam ama şifremi bilmiodum ve buradaki charım hacklenmişti.Hatta O Hacle nince bon zamanlarda msn açmıştım sonra daha başka msn açıp herkeslen orada görüşüyodum..reset atmayı düşünmeden önce msn lerim gitti ve birine(son açtııma) oto giremiom.Onu Boşverinde Ben 4EveRULtrAsLaN(harfi harfine doğru yazdım hiç bakmadan) şifresini geri istiom ama bişey yapamıom çünkü hem buradaki msn hacklendi(hgatırlarmısınız bilmem)hemde şifreyi bilmiorum eskilerden beni tanıyan biri yardım etsin ona her özel bilgimi de yazrım kanıtlarım..adminler banlamadan yaredım edermisniiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EveRULtrAsLaN2 -- 26 Ocak 2008; 9:46:03 >

• hatta 700 mesaj dayken oyunu bırakmıştım sonra geri dönüp phortakalla ortak olmuş trainer linkleri diye konu açmıştım tutmamıştı ama 4-5 mil exp falan hep oluodu sonra herkes açığı örenince alayına poke kasınca 1ocak 2008 mi 1aralık 2007 mi ne işte ozaman site kapandı ve ben 3400 mesajda felan iken buraya hhiç takılmamaya başladım..

InTheTurkey T.T de 18. iken hacklenmesininde etkis olmuştu,
    bu bilgier doğru deilmi bi şifremi verin bana yaw
  • ana ne oldu yaw çara otamatik girdim ama ben şifre istiorum biri yardım etsin
  • Ya Bu DH delirdi mesajı değiştir diom 4ever ua 2 oluom değiştirme diom bu oluom
  • he ben çözdüm işi resim.donanimhaber.com lu olunca ua2-forum.donanimhaber.comlu olunca ua oluyorum
  • olmadıysa msnmi ekle knq beni tanırsın
  •  Unutkanlık yada Enayilik:( adminlerrrrrrrrr
    -
     Unutkanlık yada Enayilik:( adminlerrrrrrrrr

sabah sabah da kimse yokki 19:00 da yatarsan böle olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artıkforum.donanimhaber.com da da 4u2 oluom
  • Biri Baksın Yahu
  • YHA FLOODUN ALASINI YAPMIŞSIN O KADAR CEVAP YAZMANA GEREK YOKTU
  • flood yapsam ne olcak ki bu nu kullanmıyacam ve 3400 mesajım var zaten
    5 gün banlansam da bişey olmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EveRULtrAsLaN2 -- 26 Ocak 2008; 14:14:10 >
  • normal nickinden profiline gir şifreni değiştir ............ yada firefox kullanıosan parolalar yazılı araçlar seçeneklerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jvats -- 26 Ocak 2008; 14:22:14 >
  • 1.Si Normal Nicke Artı Giremiyorum
    2.Si Şifremi Bilmeden Yeni Şifre Yapamam.
    3.Sü MSN Değiştirme De Olmuor,Çünkü Ondada Şifre Gerekiyo.
  • yaw kanka ne oldu sen baştan anlat...
    sen normal nickinle giriosan donanımhabere bi admine pm çak hallolur
  • :) Bertaraf Oldu Çocukcaz.. Adminler Yardım Pls + Olm MaiL Adresin Değiştir ! sonra tekrardan msn adresine şifreni gönder :D
  • edit: yanlış anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 28 Ocak 2008; 23:50:07 >
  • tamam ben iletiyorum durumu en kısa zamanda çözülcektir ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.