Şimdi Ara

Unutmayalım , Daha çok Uğrayalım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: papy0n

_Agwe_ babayı unutmamak lazım.

oyun hakkında paylaşım beklemek biraz hata gibi oyun tam anlamıyla çözülmüş ögretilecek,ögrenilecek çok az şey kaldı(belkide öyle bişey yoktur uzun süredir bende oynamıyorum)

eskilere selamlar,hayırlı teskereler.

_Agwe_
    Tabiki unutulmaz hacım , yazdıgı hikayeleri , denemeleri okumak zevk veririrdi.. Demek istedigim buydu zaten çok güzel yerden örnek verdin . Agwe bizleri oyundaki bir yenilik vs.. konularla degil , Kendi yazdıklarıyla bir arada tutardı.
    Benim onun gibi forumu ayakta tutmasını bekledigim kişiler vardı ancak onlarda kısa sürede pes etmiş , ona üzlüyorum.
    Umarım hep beraber tekrar bu bölümü yukarılara , milletin zevkle zaman geçirecegi bir yere çevirebiliriz.
    Ama önce her yazımda yazdıgım gibi satış konulara çözüm bulmak lazım ...

@vampoo
    Tşk ediyorum hocam sağ olun ..
    Eskileri arıyoruz ama kim bilir belki bu konu bi anahtar olurda , çogu arkadaşımzı geri toplar .

• Silkroad bölümünün ilk açıldığı zaman blade rehberi yapan bi arkadaş vardı geçen seneye kadar duruyordu o rehber sanırım o arkadaşın ismini unutmusunuz
  • Hiç ortamı bilmeyen birisi bir şeyler çıkartabilir burdan. Bende yaklaşık bi 2006 üyeliğim vardı. Çok güzeldi gerçekden 3 yada 4 moderatör vardı bölümün yanlış hatırlamıyorsam

Hayırlı teskereler
  • Saydıklarının hepsini biliyorum bende 2006 tayfasındanım 1mm0rtaL dı eski hesabım :D Hatta 2006 da GNWCC mi ne o yarışmada Xianda bana Sos 64 glavie verilmişti tabi sos 64 silahlar ozamanın en kıymetli silahlarıydı hele bide glavie Shupar a da tibet demi hangi serverda tam hatırlayamıyom ozamanın yeni serverıydı sos 64+7 glavie vermişlerdi galiba gerçektende bu forumdan başka doğru düzgün kaynak yoktu şuanda milletin girdiği extraloob forumunun kurucusuda bu siteden ezik biriydi çok dalga geçildiği için yediremeyip gidip forum kurmuştu :D En iyi char Fire Glavie olduğu halde Cold glavie sanardı çok dalga geçerdik kekstranoob diye :D:D yıllardır oynamıyordum bırakmıştım geçenlerde yeniden başladım ama eski 60 lvl sınırının 70 lvl sınırının olduğu sro nerde şimdiki nerde... hey gidi günler saydıkların arasında en eski üye tembeler yanlış hatırlamıyosam ozamanlar forum silkroad bölümü donanimimhaberin şimdiki konu dışı gibi çok kalabalıktı sürekli konular aşşağıya akardı şimdi bakıyorum hep alınık satılık ilanı başka bişey yok

Not:Hayırlı teskereler kardeşim görüşmek dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveU4ever -- 29 Mart 2011; 0:50:26 >

• 2006 yılında foruma üye olmamın sebebidir silkroad online.o zamanlar buraları çoşkundu ama şimdi
    satış konuları dışında bi patch gelince anca kıpırdaşıyor.açıksası bende girmez oldum durum bu hale gelince buraya.
  • Ali ihsan abi'ye nasıl ulaşabilirim ve oyunla ilgili birçok şeyi unuttum Pluto'da 66 Lv XBow çarım var oyuna ara vermiştim geri döndüm.Char seçerken Select Job hunter/thief iteminin yerinemi geldi ?
  • 2006 senesinde forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum. aktif olmak istediğim zamanlar 2007 senesine denk gelir. yinede çok bir şey yazmıyordum. 2008 gibi, forumdan ayrıldım. silkroad bölümünden ayrıldım desem daha doğru olur sanırım. benim için donanımhaber, sadece silkroad forumundan ibaretti. bu üyeliğimi 2009 senesinde bir hastalıkla ilgili bilgi almak için açmıştım. ve bugüne kadar sro forumuna uğramadım. bugün geldiğimde ise bu konuyla karşılaşıyorum. eskiden takip ettiğim forum olmadığı kesin, satış konularıyla dolmuş. tanımadığım üyeler yazar olmuş. eskiyi çok güzel anlatmışsın. saydığın isimlerin çoğunu takip ederdim. özellikle auto cad'in buluşma ayarlaması meşhurdu sanırım. mai_mai , Flara , feversea... çoğu benim varlığımdan bihaber olsalarda hepsini tanırım. PİTON nickli bir arkadaş vardı. güzel zamanlardı. şimdi oyuna geri dönme fikri kafamda yavaş yavaş şekilleniyor. buradan yeri gelmişken onuda söylemek istedim. eğer kurulu düzeni olan arkadaşlar varsa, davet alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.