Şimdi Ara

UNUTSAMDA TEKRAR OYNASAM DEDİĞİNİZ OYUN NEDİR ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
3
Favori
6.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta4 net bir şekilde, daha yeni 18 indeyim 2008 de pc den en çok zevk aldiğim zamanlar fizikleriyle hikayesiyle beni kendine çekmişti ps3 ve pc de toplamda baksan 15 kere baştan sona bitirmişimdir başka da bir oyundan bu kadar zevk aldigimi hatirlamiyorum unutup sifirdan başlayacak olsam her defasinda gta4 derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2

Life is Strange

• Half-Life

The Last of Us serisi

Alan Wake

• Resident Evil 3

Mafia 2

Witcher 3

• Cyberpunk 2077

• Mass Effect serisi ve Dragon Age 1

• Witcher 3 ve Red dead redemption 2. Bunları unutturacak oyun gelecegini(en azından yakın zamanda) düşünmüyorum.Hele red dead redemption 2 cok fena etkiliyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

witcher 3 e kaç saatini harcadın hocam?

• Bloodborne

• Vay be, bu oyunların kıymetini bilende varmış.

Dördüde harika oyunlar. Darkness in 1 i de çok güzel yalnız. Gerçi birini seç deseler Shadows of the Damned i seçerdim.

• Blade Of Darkness, Rune 1

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Saatini bilmem de 2017'de PC'de 4 kere bitirdiğimde komple 1 ayımı vermiştim. Bayağı bildiğin mesai yapar gibi oynuyordum, sabahtan akşama kadar. 2020 ya da 2021 emin değilim bir kez de PS'da, hızlıca yani sinematiklerin %90'ını filan atlayıp bitirmiştim. Sinematikleri geçmemin sebebi zaten hepsine hakim olmamdan ötürüydü. Göreceğimi görmüştüm. Buna rağmen konsolda oynadığımda daha önce hiç rastlamadığım çok enteresan bir yan görev yapmıştım. Tabi onu ilk kez yapınca sinematiklerini haliyle geçmemiştim. Ve bu oyuna bir kez daha hayran olmuştum. 5. kere kendini oynatması yetmiyor bir de beni böyle şaşırtıyordu 5. oyunum olmasına rağmen. Galiba konsola özel bir görev gibi bir şeydi. Yoksa mümkünü yok onu PC'de oynarken kaçırmazdım, 4 kere de mümkün değil. Çünkü komple ne var ne yok yapıyordum. Gizli görev, yan görev, çapraz görev...  

• Witcher 3

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fallout New Vegas

L.A Noire

RDR 2

• Half-Life serisi

• Red Dead Redemption 2

• Witcher 3
    Detroit become human
    Beyond two souls
    Witcher 2
    Call of duty 2
    Medal of honor pacific assault
    Assassins creed 4 Black flag
    Gta vice city
    Gta 4

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • niomer1 N kullanıcısına yanıt

Bu oyunlar gozumde tutuyor gerçekten. Tekrar oynamak icin yeniden bir PS3 edinmek istiyorum kismetse.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.