quote:Orijinalden alıntı: greenhelleh az çok hatırlıyorum avatarını çok seiyorum ve seni hep admin zannediyorum
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noavatarını çok seiyorum ve seni hep admin zannediyorumAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noadmin gibi güldü,kesin adminAlıntıları Göster yok bence görmeyi umdukları biz değiliz, ondan
quote:Orijinalden alıntı: greenhellyok bence görmeyi umdukları biz değiliz, ondan Alıntıları Göster bu kim ya
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.bu kim ya Alıntıları Göster kurbanlık olarak file girilmyodu di mi bikaç aile olaraktan?? caiz değil di mi.. yoksa caiz de bu quenen hindistanda kasabın elinden mi kurtuldu
quote:Orijinalden alıntı: KKMkurbanlık olarak file girilmyodu di mi bikaç aile olaraktan?? caiz değil di mi.. yoksa caiz de bu quenen hindistanda kasabın elinden mi kurtuldu Alıntıları Göster O avatar nasıl unutulabilir ki :)
Zamanında adamın biri kendine guenen tarzı bir espiri yapmıştı senin nick'in üzerinden. Psikojimde yeri büyük.
quote:Orijinalden alıntı: TRojkaZamanında adamın biri kendine guenen tarzı bir espiri yapmıştı senin nick'in üzerinden. Psikojimde yeri büyük.Heee unuttuk. Zıplayan fil seni.
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLysen kimdin Alıntıları Göster elinde upuzun ban gifiyle alonso resmi koyardın konulara bi ara
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651Delinde upuzun ban gifiyle alonso resmi koyardın konulara bi araAlıntıları Göster uçan fil
quote:Orijinalden alıntı: tirabzonlifil var dediler geldikAlıntıları Göster Buradan hatırlaman zor olacak ...