Şimdi Ara

UNUTULAN EFSANE LUMİA 820

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısıtlı bir bütcem var kısa bir süre sonra Nokia Lumia 820 almayı düşünüyorum benzer fiyatta başka bir telefon almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim Not:Öğrenciyim Ayrıca: SHOP 90 (Eski adıyla MNG SHOP güvenilir mi ) SHOP 90 da 499 TL ücretsiz kargo kapıda ödeme kolaylığı ve kablosuz şarjı destekleyen ekstra 1 adet kapak da ürünün yanında hediye şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Site hakkında bilgim yok ama hepsiburada da 499 tl ve güvenilir bir site. Çok sayıda alışveriş yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırken üretici firma garantilimi yoksa ithalatçı firma garantilimi ona dikkat edin. İthalatçı ise almayın. Mng Shop güvenilir ama hepsiburada sıkıntısız iadede alıyor hepsiburadayı tercih edin.
  • Kendileri ürünü çin den ithal ediyorlar bir araştırmam lazım ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHforum. -- 2 Şubat 2015; 23:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHforum.

Kısıtlı bir bütcem var kısa bir süre sonra Nokia Lumia 820 almayı düşünüyorum benzer fiyatta başka bir telefon almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim Not:Öğrenciyim Ayrıca: SHOP 90 (Eski adıyla MNG SHOP güvenilir mi ) SHOP 90 da 499 TL ücretsiz kargo kapıda ödeme kolaylığı ve kablosuz şarjı destekleyen ekstra 1 adet kapak da ürünün yanında hediye şimdiden teşekkürler.

Koşarak uzaklaş zamanında 800-900 tl ne olduda 499 tlye duştu zannediyorsun. Sakın. Terket hemen orayı. Wp falan alma

• DHforum. D kullanıcısına yanıt
    bir üstümde duran bilinçsiz yoruma aldanma. windows phone kullanmadan çamur atanlar bi bitmedi. hepsiburada.com dan 499 liraya alabilirsin ancak yanında hediye yok.Koşulsuz iade imkanın var. Ancak bahsettiğiniz siteyi bilmiyorum. telefon harika. 2 sene boyunca kullandım. kırılmasa 2 sene daha kullanırdım.
  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    2 sene önceki fiyatıyla aynı paraya satılması mı mantıklı yoksa fiyatının düşmesi mi? Saçma sapan yorum. Kuru sıkı yorum yapıp bilgi kirliliği yapmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

bir üstümde duran bilinçsiz yoruma aldanma. windows phone kullanmadan çamur atanlar bi bitmedi. hepsiburada.com dan 499 liraya alabilirsin ancak yanında hediye yok.Koşulsuz iade imkanın var. Ancak bahsettiğiniz siteyi bilmiyorum. telefon harika. 2 sene boyunca kullandım. kırılmasa 2 sene daha kullanırdım.

Windows Phone kullanmadan ? Sesli güldüm.

2 senelik tecrübeyle sabit. Alma... Ben 2 senedir duzelecek diye bekliyorum. 8.1 deyip deyip durdular. Uygulama kapatma üst taraftan açılan kısayol. Zaten başka telefonlarda olan geldi. Açıkçası Windows Phone 10 dada sisteme dair çok etkili olacak bi duyuruda yapılmadı. Xbox 360in ilk modellerindede böyle oldu 3k hatası verdi. Amerika da yaşayanlar şanslıydı microsoft alıp götürüyordu. Turkiyede alanlar ise öylece kaldı. Kullanmadan yorum yapıyo demiş ya ben hala ordayım güldürdün gerçekten .

• quote:

Orijinalden alıntı: DHforum.

Kısıtlı bir bütcem var kısa bir süre sonra Nokia Lumia 820 almayı düşünüyorum benzer fiyatta başka bir telefon almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim Not:Öğrenciyim Ayrıca: SHOP 90 (Eski adıyla MNG SHOP güvenilir mi ) SHOP 90 da 499 TL ücretsiz kargo kapıda ödeme kolaylığı ve kablosuz şarjı destekleyen ekstra 1 adet kapak da ürünün yanında hediye şimdiden teşekkürler.

Kısıtlı bir bütçen var ise alt seviye alacağın android kesinlikle kasar,problem yaşarsın.Ama temel kullanıcılar için alt seviye lumia kesinlikle tavsiye ederim.820 gayet yerinde bir seçenek ama bence biraz daha zorlayabilirsen lumia 535 al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra116

quote:

2 senelik tecrübeyle sabit. Alma... Ben 2 senedir duzelecek diye bekliyorum. 8.1 deyip deyip durdular. Uygulama kapatma üst taraftan açılan kısayol. Zaten başka telefonlarda olan geldi. Açıkçası Windows Phone 10 dada sisteme dair çok etkili olacak bi duyuruda yapılmadı. Xbox 360in ilk modellerindede böyle oldu 3k hatası verdi. Amerika da yaşayanlar şanslıydı microsoft alıp götürüyordu. Turkiyede alanlar ise öylece kaldı. Kullanmadan yorum yapıyo demiş ya ben hala ordayım güldürdün gerçekten .

Buğra kardeşim boşver sen abdülü çok doğru yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

quote:

Hocam eksileyen kimse wpnin en iyi telefon olduğunu falan zannediyor. Bu wpnin fanboyları discoverycilerden beter.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam eksileyen kimse wpnin en iyi telefon olduğunu falan zannediyor. Bu wpnin fanboyları discoverycilerden beter.

Aynen kardeşim kabullenmiyor çoğu da. İnanır mısınız bugün biri lumia 925ine 10 üzerinden 10 puan verdi

• ben 2 senedir kullanıyorum 820yi samsung galaxy gibi 1 sene sonra kasma olayları falan yaşaman imkansız telefon çok stabil rahat bu telefonu 500 liraya almak çok büyük bir şans

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen kardeşim kabullenmiyor çoğu da. İnanır mısınız bugün biri lumia 925ine 10 üzerinden 10 puan verdi

Hocam tamam deyip geçmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akar03

ben 2 senedir kullanıyorum 820yi samsung galaxy gibi 1 sene sonra kasma olayları falan yaşaman imkansız telefon çok stabil rahat bu telefonu 500 liraya almak çok büyük bir şans

Telefon güzel kardeşim orada problem yok. Sistem,özellik olarak Berbat. Stabilmi ? Yapmayın hocam daha arka planda uygulama açamıyor meret.

Edit: Yorumlar çok doğru ve gerçek.ne için eksi alıyoruz onu anlamıyorum. Ya kullananlar kabullenmiyorlar. YA TELEFON ARKA PLANDA UYGULAMA AÇAMIYOR. en temel uygulama sekme ya sekme çift sekme açamıyoruz. Şansına açık kalırsa. Dh de konu açmaya korkuyorum. Bi yandan konu editlerken doğrumu diye bişey araştıramıyorum. Onuda GEÇTİM LANET OLASI YOUTUBE DEN BİLE VİDEO İZLENMİYOR. başka siteden video açılsa onada bişey demiycem filmin yarısında kesiliyor. 499 tl demişsin bu dediklerimi 80 tllik tablet yapar. Televizyonda satılan ixperia açar. Daha neyin eksisi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra116 -- 3 Şubat 2015; 0:42:23 >

• bugra116 B kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim ben senin 820 kullandığından şüphe duymaya başladım arka planda uygulama açmıyor falan filan o doğrudur video ile ilgili dediklerin yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akar03 -- 3 Şubat 2015; 0:47:51 >
  • quote:

seninde haklı tarafların var tabi ama 500 liraya android bi telefon alsa çöp, 820 bi kaç eksiğine rağmen öyle boş gereksiz özelliklerle doluda değil kullanışlı sonuç olarak

Düşünmeden fazla gereksiz yorum yazmışım 499 tlye tabiki f/p eksilendikçe sinirlendim. Ama son yorumumdaki edit herşeyi ozetliyor.

• quote:

quote:

ben 2 senedir kullanıyorum 820yi samsung galaxy gibi 1 sene sonra kasma olayları falan yaşaman imkansız telefon çok stabil rahat bu telefonu 500 liraya almak çok büyük bir şans

Telefon güzel kardeşim orada problem yok. Sistem,özellik olarak Berbat. Stabilmi ? Yapmayın hocam daha arka planda uygulama açamıyor meret.

Edit: Yorumlar çok doğru ve gerçek.ne için eksi alıyoruz onu anlamıyorum. Ya kullananlar kabullenmiyorlar. YA TELEFON ARKA PLANDA UYGULAMA AÇAMIYOR. en temel uygulama sekme ya sekme çift sekme açamıyoruz. Şansına açık kalırsa. Dh de konu açmaya korkuyorum. Bi yandan konu editlerken doğrumu diye bişey araştıramıyorum. Onuda GEÇTİM LANET OLASI YOUTUBE DEN BİLE VİDEO İZLENMİYOR. başka siteden video açılsa onada bişey demiycem filmin yarısında kesiliyor. 499 tl demişsin bu dediklerimi 80 tllik tablet yapar. Televizyonda satılan ixperia açar. Daha neyin eksisi bu ?

Önceki helallerim biraz abartıya kaçmıştı ama bu mesaj gerçekten HELALLİK

• Arkadaşın da dediği gibi 2 yıl boyunca bir ürünün aynı fiyatta kalması çok absürt olur. Kaldı ki Lumia cihazlar sürekli yeni modellerle piyasa yapmaya çalışan telefonlar. Yani tabii ki de fiyatlar düşecek. Sistemden beklentilerinize gelecek olursak siz diğer sistemlerden farklı bir beklenti içine girmişsiniz kanımca Windows Phone için. WP 8 belki sizi haklı çıkarabilir fonksiyon olarak lakin 8.1 gayet yeterli fonksiyonlar sunuyor. Dediğiniz gibi arka plan uygulamalarında haklı olabilirsiniz fakat kullandığımız cihazların telefon olduğunu varsayarsak PC gibi çoklu işlem beklemek doğru olmaz. Kaldı ki WP nin çoklu işlem sistemi çokta kotu sayılmaz. Bugün bile Android 5 güncellemesinin çoklu görev sistemi WP tarzı bir sistemle geliyor. Eleştiriyi yerinde yapmak gerek. Internet Explorer da goruşlerine katılırım işi bazen şansa bırakıyoruz dediğin gibi ama Youtube konusunda asla sorun yaşamadım. Farklı video sitelerinde bazen codec hataları aldım lakin Youtube mobil sitesi çok iyi çalışıyor. W10 konusuna gelince daha başka ne buyuk beklentileriniz var anlayabilmiş değilim. Tek işletim sistemi bile herşeyi alır goturur bence. Tartışmaya gerek bile yok. Konuyu açan kardeşim bende tavsiye ederim. Şuan sistem gayet yeterli ama varsa imkanın üst modellere bak derim, W10 çok iyi iş görecek çünkü.

• efsane mi ? yarım günde biten şarjı ve çamur ön kamerasıyla efsane tabi. ne efsane ne efsane.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.