Şimdi Ara

UNUTULAN EFSANE LUMİA 820 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yorumlarını ve bu konu hakkındaki ilginiz için teşşekür ederim ama fiyat olarak 550tl yukarısına çıkamayacağım için pek fazla alternatifim yok şarj konusunda haklısınız 1650mah batarya yeterli değil benim için pek sorun çıkartacağını sanmıyorum bunun dışında ön kamerayla işim yok (VGA) arka kamera ise kullanıcılara göre kimi zaman çok iyi kimi zaman ise iyi iş çıkarmadığı söyleniyor (8.7mp çift flaş Carl Zeiss lens ) performans konusunda ise iyi iş çıkardığı söyleniyor snapdragon s4 1.5 ghz krait 4.3 inç amoled ekran iyi iş çıkartıyor bunun dışında kalın 9.9. mm nedenlerini açıkadık ağırlığı 160gr olsa da hissettirmiyor kısaca artı ve eksilerinden bahsettk bu fiyata daha iyi bi cihaz bulamadım ayrıca w.p. almakta kararlıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon. 2 sene kullandım, 2 kez ekran bir kere de anakartını değiştirdim. En son önceki gün yeğenime verip iPhone 6 aldım. Bugün de pişman olup kardeşime lumia 1520 aldırıp iPhone ile takas ettim. Özetle kardeşim, navigasyonu on numara, Explorer de dizi bile izleyebildiğin ve mağazası da zaruri ihtiyaçları karşılayabilen bir telefon. Parasını sonuna kadar hakeden nadir telefonlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra116

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

bir üstümde duran bilinçsiz yoruma aldanma. windows phone kullanmadan çamur atanlar bi bitmedi. hepsiburada.com dan 499 liraya alabilirsin ancak yanında hediye yok.Koşulsuz iade imkanın var. Ancak bahsettiğiniz siteyi bilmiyorum. telefon harika. 2 sene boyunca kullandım. kırılmasa 2 sene daha kullanırdım.

Windows Phone kullanmadan ? Sesli güldüm.

2 senelik tecrübeyle sabit. Alma... Ben 2 senedir duzelecek diye bekliyorum. 8.1 deyip deyip durdular. Uygulama kapatma üst taraftan açılan kısayol. Zaten başka telefonlarda olan geldi. Açıkçası Windows Phone 10 dada sisteme dair çok etkili olacak bi duyuruda yapılmadı. Xbox 360in ilk modellerindede böyle oldu 3k hatası verdi. Amerika da yaşayanlar şanslıydı microsoft alıp götürüyordu. Turkiyede alanlar ise öylece kaldı. Kullanmadan yorum yapıyo demiş ya ben hala ordayım güldürdün gerçekten .

Ne istiyorsun w10 seni uzaya mı çıkarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.