Şimdi Ara

Unutulmayan replikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar unutamadığımız aklınızda kalan, hoşunuza giden film, dizi vb... replikleri yazalım.

• Bütün hapis sahnesi.
    Hi hi hi ha ha hah! You have nothing! Nothing to threaten me with! Nothing to do with all your strength!
  • V for Vendetta

bu maskenin altında bir yüz var...
    ancak benim değil.
    ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz...
    ne de altındaki kemiklerden.
    bu maskenin altında
    etten daha fazlası var.
    bu maskenin altında
    bir fikir var!
    ve fikirler kurşun geçirmez!..
  • ben hiç günah yapmadım
  • Böyle bir sürü konu var aslında. Oralardan yararlanılabilir.
  • Tirledim ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unutulmaz Filmler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seni seçtim pikaçu.
  • supernatural sezon 5 bölüm 1 dean ve zachariah ın depodaki konuşmaları
    zachariah:sen sadece bedenisin dean yani kabı bu büyük bir onur
    dean:evet hayatın bir meleğin kondomu olmak gerçekten eğlenceli sanırım ben almayacağım teşekkürler
    zachariah:şakacı.herzaman şakacı
  • Ne o sustu diye ağzına sıktım ne de bu konuştu diye bir gün bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden bigün mutlaka ekmeğini yediği yerden kurşunu yer .... OLAY BU !!

DELİYÜREK - BUMERANG CEHENNEMİ
  • Hey dostum kapımda ölü zencileri gömebilirsin diye bir tabela gördün mü ?
    -hayir görmedim !?!!?
    -neden görmedin biliyor musun ?
    -neden !?
    -çünkü lanet olası öyle bir tabela yok da ondan!!!

PULP FİCTİON:)
  • Daha hızlı daha öfkelide
    ' Çünkü cabrioyu sen aldın '
  • matrıx
    -ölüceksn by Anderson
    -benim adım NEOOO
  • kim bu keyser soze?
    -söylendigine göre türkmüs. babasinin alman oldugu söylenir. kimse onun gercek olduguna inanmaz. kimse onunla direk olarak calisan, onu taniyan ya da gören birini bilmez. kobayashi'ye göre herhangi biri soze için calisabilirdi. bilemezsin. bu da onun gücüydü. seytanyn yaptigi en büyük kurnazlik tüm dünyayi yasamadigina inandirmakmis. bana anlatilan bir hikaye var. sanirim dogru. türkiye'deki günlerinden kalma. bir grup macar kendi mafyalarini kurmak istemisler.
    güclü olmanin paraya ,silaha ya da mala dayanmadigini anlamislar. güclü olmak icin digerlerinin yapamadigini yapmak gerekir. bir süre sonra yönetimi ele gecirmisler ve.soze'nin pesine düsmüsler. o zaman küçük i?ler -uyusturucu isi- yapiyormus.
    bir ögleden sonra evine gelmisler onu ariyorlarms?. evde karisiyla cocuklarini bulmuslar ve soze'yi beklemeye karar vermisler. eve geldiginde karisini tecavüz edilmis, çocuklarini da bagirirken bulmus. macarlar soze'nin zorlu biri oldugunu biliyorlarmis. onunla dalasilmazmis. ona is icin geldiklerini söylemisler. ona isini ve topragini istediklerini söylemisler.
    soze, aile fertlerinin yüzlerine bakmis ve adamlara gercek arzusunun ne oldugunu göstermis. o günden sonra yasamaktansa tüm ailesini ölü görmeyi yegledigini söylemis.
    son kalan macar'yn gitmesine izin vermis. karisi ve cocuklarinin gömülmesini beklemis ve. sonra da tüm mafya üyelerinin pesine düsmüs. cocuklarini öldürmüs, karilarini öldürmüs, anne ve babalarini ,aile dostlarini öldürmüs. oturduklari evleri, calistiklari dükkanlary yakmis yikmis. onlara borcu olan adamlari da öldürmüs ve sonra birden yok olmus.gizlenmis sonra onu kimse görmemis.bir efsane olmus.
    suclularin cocuklarini korkutmak icin anlattiklari bir hikaye olmus. "babani ele verirsen keyser soze seni yakalar". kimse gercekten yasadigina inanmaz.
    -sen inaniyor musun verbal?
    -keaton söyle derdi: "tanri'ya inanmiyorum ama ondan korkuyorum". bense tanry'ya inaniyorum ama tek korktugum sey keyser soze.

• (bir köpekten daha aşşağlık olsamda benimde yaşamaya hakkım yokmu) buda bir baş yapıt olan OLD BOY'DAN
  • My name is Henry Gale

I from Minnesota.
  • Ezel
    Kulak verin sözlerime iyice,
    Herkes öldürebilir sevdiğini
    Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
    Kimi dalkavukça sözlerle,
    Korkaklar öpücük ile öldürür,
    Yürekliler kılıç darbeleriyle!

Kimi gençken öldürür sevdiğini
    Kimileri yaşlı iken öldürür;
    Şehvetli ellerle öldürür kimi
    Kimi altından ellerle öldürür;
    Merhametli kişi bıçak kullanır
    Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.

Kimi aşk kısadır, kimi uzundur,
    Kimi satar kimi de satın alır;
    Kimi gözyaşı döker öldürürken,
    Kimi kılı kıpırdamadan öldürür;
    Herkes öldürebilir sevdiğini
    Ama herkes öldürdü diye ölmez.

• Canım Ailem-Hayırdır inşallah,hayırdır inşallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.