< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Ben birine once oss/lys/yks siralamasini soruyorum, sayisal puan turlerinde ilk 388, esit agirlik puan turlerinde ilk 79a giremediyse adlarini sormadan devam ediyorum. Sozelciler ve dilcilerin tepesine zaten damga vuruyoruz bilkentte, onlar bizi gördü mü yollarını değiştiriyorlar
Sonra beraber kendimize bir burssuz efendi bulup audilerine pasta cila atıyoruz gunde 2 saat. Ehliyeti olan arkadaslarim vale hizmeti de veriyor |
200. erkekti
|
yalan 200.yü bafiledim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Genelde haftada bi yüksek puanlı bölümler arasında eyes wide shut gibi bir ayin olur düşük puanlı bölümlerdeki insanları ifşa ederler. İfşa olan bu insanlar sonrasında okul genelinde mimlenir ve herkes bunlar yokmuş gibi davranır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
389.yu almiyormusunuz araniza < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alamiyoruz malesef kurallar okul tuzugunde yaziyor, benden daha dusuk siralamali alcak dusuk tu kaka insanlar alabilir belki bilmiyorum, herkese kendi limiti kayitta veriliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ünide her bölüm her bölüme sallıyor zaten arkadaş olsanız bile işin makarası o en fazla sizin bölüm kolay deme muhabbeti olur |