Şimdi Ara

UO oynayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer oyunun derinliğini ve atmosferini yakalayabilecek bir kişiysen, hayatın boyunca böyle bir oyun bulamayacağını anlarsın. Oynayabileceğin en iyi MMORPG ama sıkılabilirsin işte, alıştığın oyunlar gibi değildir, grafikleri kötü oynamam dersin vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husette

ah o 2000 yıllarındaki nebula yokmu :) hiç bişeye değişmem onu

Şu mesajın bende ne çağrışımlar yaptığını tahmin edemezsin..

Extuin Twilight , Worthing Twilight , Enzo Twilight. (Olympus/Revolution)
    Marianna Da Rappa , Seuses Da Rappa. (Locus/Nebula)

Rahat 10-15 serverde oynamışlığım vardır. Yaklaşık 10-11 yıl oynadım sanırım.
  • Bu arada arkadaşın söylediği şeye katılıyorum. Şu zamana kadar çok fazla online oyun oynadım hiçbir oyunun bu kadar derinliği yoktur. Online oyun için çok fazla ayrıntısı vardır. Şu oyunun zevkini doruklarında yaşayan adamların hayatlarında hiçbir oyun bu oyunun yerini alamaz.. Yemin ediyorum duygulandım şuanda :(
  • En son 7 yıl önce oynamıştım. bugün tekrar indirdim. 15 günlük denemesini çektim internetten classic client olarak indirdim. şimdi oyuna girdim paladin ile ve neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorum desem yeridir. resmen afallamış durumdayım :) bu arada oyunu satın almak istedim 30 gün oynama süresi 60 lira yazınca tokat gibi geldi :D
  • UO'yu Nebula'nın saatlerce tam kapasite dolu olduğu zamanlarda sadece oyundan çıkıp yeniden girmeye uğraşmamak için 2 gün çıkış yapmadan oynadığımı biliyorum. 56k bağlantı vardı evde ve internet paketim bitti sırf evden çıkmamak için 146 ve 147 den bağlandım 2 ayda eve gelen internet faturaları az canımı yakmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SickSpeed -- 17 Ağustos 2013; 14:50:23 >
  • unutmamak lazım uo'yu ömür boyu bırakmak diye bir şey yoktur sadece ara vermek vardır.
    Tamer Kadabra bilen bilirrrrr
  • Şuanda Sphere olarak güzel bir sunucu bulunmamaktadır(şahsi fikrim) fakat RunUO oynayacak arkadaşlara tavsiyem VeteranUO'dur. Ortalama olarak 2 aydır oynuyorum, yeni başlayacak arkadaşlara da yardımcı olabilirim.

Dipnot: DH'e yıllar sonra ilk mesajım hayırlı olsun :)
  • Dün arkadaşlarla birkikte uo demiseye başladık gelmek isteyen varsa beraber oynayıp hoş vakit geçirebiliriz.
  • UO eski değerinde değil. Uokings de owner idim 'Zwagles'

En son nebulda oynadık arada bir giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uo nun eski degerinde olmamasinin nedeni server sahipleri ve playerlarinin kendisini yenileyememe kaynakli oldugunu dusunuyorum.Türkiyede high seas server i acilmadi diye biliyorum SA ise 1 veya 2 tanedir ki uzun soluklu olmadi ML deden gene ayni , türkiyedeki oyuncular alismis 1 gunde 7x sphere hadi brit mezar hadi brit kopru mantik bu oldukca Tr de basarili olmaz , bknz yabanci serverlara gayet olumlu 400 online olan ve 14 yildir acik olan serverlar var.
    İmla hatalari icin kusura bakmayin malum telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler teknik olarak şu kriterlerde böyle bir sunucu bulmak mümkün müdür ?

- UO: Renaissance tabanlı
    - kesinlikle 2.acc a göz yummayacak
    - kapanma riski olmayacak
    - skill gain zor olacak, oyundaki herşeyin bir değeri olacak yanısıra kolay elde edilememesi gibi.
    - buglardan arınmış
    - easyuo illetine izin vermeyen (bilmiyorum bunun bir engeli var mı, umarım vardır..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Aralık 2013; 9:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Beyler teknik olarak şu kriterlerde böyle bir sunucu bulmak mümkün müdür ?

- skill gain zor olacak, oyundaki herşeyin bir değeri olacak yanısıra kolay elde edilememesi gibi.
    - buglardan arınmış
    - easyuo illetine izin vermeyen (bilmiyorum bunun bir engeli var mı, umarım vardır..)

http://www.uorenaissance.com/

ve defiance uoya bakabilirsin,defiance 2 sene önce yeniden açılmıştı,oynanacak haldedir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arcybg

quote:

- buglardan arınmış

ve defiance uoya bakabilirsin,defiance 2 sene önce yeniden açılmıştı,oynanacak haldedir diye düşünüyorum.

Sağol benim de aklımda bu 2 sunucu vardı daha önceki yıllarda da gezmiştim bikaç kere farklı aralıklarda. Eve dönünce 2 sini kıyaslama imkanım olacaktır.

Edit: Defiance UO hakkında kötü bir iddia var ne kadar doğrudur bilemem lakin konuyu başlatan kişi cematte tanınan biri olarak görünüyor, bu yüzden risk almayacağım.

http://www.runuo.com/community/threads/warning-defiance-uor.535051/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Aralık 2013; 15:15:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arcybg

quote:

- buglardan arınmış

Sağol benim de aklımda bu 2 sunucu vardı daha önceki yıllarda da gezmiştim bikaç kere farklı aralıklarda. Eve dönünce 2 sini kıyaslama imkanım olacaktır.

Edit: Defiance UO hakkında kötü bir iddia var ne kadar doğrudur bilemem lakin konuyu başlatan kişi cematte tanınan biri olarak görünüyor, bu yüzden risk almayacağım.

http://www.runuo.com/community/threads/warning-defiance-uor.535051/

Bir bilgim yok ama 2 sene önce garip bir şekilde kapanmıştı defiance,ne haber ne bir şey,sonrasında açıldığını görmüştüm sadece,bir zamanlar oynamıştım dengeli ve güzeldi.

Uor tabanlı pek server yok malesef.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.