Şimdi Ara

UP ve Kullanılmayan Championları Topluma Kazandırma Derneği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cowboyxD

quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Silin su konuyu ya ben boyle gereksiz konu gormedim ulan adam tf ye bile up diyor .. Sinir bir konu oyunda up yoktur sizin gibi nooblar vardir!

Ne nooblar var dimi senin gibi goleme ölüp oyundan çıkıp oyun sonunda gelip "haha free win aldım" demek.

Seckin bir git ya :D referralim o bir kere
  • evelyn ve sejuani beş para etmez diğerleri gayet etkili birde trundle candır solotopda ve jungleda ve oynaması oldukça zevklidir.
  • hikayeler güzelmiş :D

quote:

Artık Noxus'un sokaklarında başıboş hırsızlık yaparak geçiniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Evenin e ve q skillerinin mana costu düşürülüp ap yerine ad'den yararlansa gayet hoş bir offtank olur op falan da olmaz.

NE NE NE NE NEEEE Evelynin kullanma amacım bu. Skiller Ad olursa gider eve. Ap kasmıyorum. Ama Trnity force ve gunblade falan alıyorum bunlarla çok güçlü oluyor. Her saniye benim adım vuruyor as ve ad yüksek + Q vuruyor + E armor ve mr düşürüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereata

Kayle ve Viktor'ı eklemeyi düşünüyorum ne dersiniz?

Kayle oynanıyor aslında , viktorda saglam vuruyor birde trundleyi cıkart bence ordan trundleye alıstım iyi oynadıgımı düsünüyorum alışsalar biraz trundlenin up olmadıgını görürler zevklidirde aslında
  • yazdıgım şampiyonlarla cok nadır karsılasıyorum oyunda

vıktor, orianna, sejuani, evelynn, karma, skarner
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Kac gunde bir guncel konu

Sizler build ve taktiklerle ilgili eklemeler yaparsanız hikayeleştirerek resimlerinin altına ekleyeceğim.
  • O değil de bu Sejuani'nin hali ne olacak?
  • Lol trundle up mi neyin kafasindasiniz hem jungle i hemde solotop u bukadar iyi bir champ olamaz q su anti ad ultisi tanklari eritiyor omg solotop da o sustain le basa cikmak kolay degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereata

quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Kac gunde bir guncel konu

Sizler build ve taktiklerle ilgili eklemeler yaparsanız hikayeleştirerek resimlerinin altına ekleyeceğim.

Sejuani o kadar cc skili ile teamfightta en cok ise yarayacak champlerden biridir bana kalirsa build soyle olabilir
    Mercury's Treads»Randuin's Omen»Force Of Nature»Banshee's Veil»Frozen Heart»Warmog's Armor
    Bu buildle takiminizi costurursunuz kaybetmeniz icin takiminizda ap riven veya ad karthus olmasi lazim ben de bir deyim cikartayim "Easy Win With Sejuani" sejuani gercekten tflerde takimina inanilmaz yarar ben de sejuaninin gerektigi ilgiyi gormedigini dusunuyorum

• Arkadaşlar başlığı okudunuz mu bilmiyorum.Ben tekrar edeyim: "UP ve Kullanılmayan Championları Topluma Kazandırma Derneği".Yani Trundle ya da Sejuani ne kadar güçlü olsalar da (ki bunu yazımda belirttim) kullanılmıyorlar.Bu bir gerçek.Lütfen konuya giriyorsanız iki dakikanızı ayırıp bir okuyun.Resimlere bakıp bakıp yorum yapmayın.
  • Güncellendi
    -Kayle konuya eklendi.
    Edit: Sejuani build tavsiyesi eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereata -- 7 Mayıs 2012; 17:05:19 >
  • Tekrar guncelle nereata sejuani build koydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch up değil. Sejuani de çok kötü değil ama daha iyileri varken ona kimse 6300 vermez.
    Ben de Heimer ve Corkiyle az karşılaşıyorum ve bence çok iyi değiller ama kullananlar daha iyi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDiary

Tekrar guncelle nereata sejuani build koydum

Ekledim teşekkürler.
  • Irelia

Atıştığı, anlaşamadığı, onun gücünü çekemeyen bazı summoner'ların lig yöneticilerini kışkırtması, ve rüşvetler vererek onları ikna etmelerinden dolayı nerf yiyen Irelia artık eskisi gibi terör estiremiyor ligde. Gücü yeterli olsa bile onunla rahatça kan akıtmaya alışmış olan summoner'lar, nerften sonra bunu yapmakta zorlanınca vazgeçtiler onunla çalışmaktan. Ligde yeterince iş yapamayan Irelia, istemese de gezgin bir sirke katıldı ve kılıç hünerlerini oradaki şovlarda sergilemeye başladı. Bu süre içinde kendisinin muazzam gücünü elinden alan summoner'lara kin besleyen, onlardan intikam almak için plan yapan Irelia bu aptalca fikirden vazgeçti. Biliyordu ki o summoner'ları öldürse de eski günlerine geri dönemez, bir suçlu olarak kaçak yaşamaya başlardı. Ama onların bu yaptığına sessiz de kalmayacaktı. Fakat ne yapabilirdi ki? Kendine bu soruyu sorarken kendisi gibi haksızlığa uğrayan şampiyonları destekleyen bir derneğin varlığından haberi oldu. Ve içindeki umut kırıntıları tekrar yeşerdi.

Not: Irelia hala iş yapabilecek konumda olsa da yediği nerften dolayı eskisi kadar picklenmiyor. "Sad But True"

• Aslında Buff da geldi. Geçen 3v3 attım Irelia ile fena değildi. Şimdi sadece daha fazla w basmak lazım. Irelia'nın çok mana skıntısı yoktu. O yüzden ben çok etkileyeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolex

Irelia

Atıştığı, anlaşamadığı, onun gücünü çekemeyen bazı summoner'ların lig yöneticilerini kışkırtması, ve rüşvetler vererek onları ikna etmelerinden dolayı nerf yiyen Irelia artık eskisi gibi terör estiremiyor ligde. Gücü yeterli olsa bile onunla rahatça kan akıtmaya alışmış olan summoner'lar, nerften sonra bunu yapmakta zorlanınca vazgeçtiler onunla çalışmaktan. Ligde yeterince iş yapamayan Irelia, istemese de gezgin bir sirke katıldı ve kılıç hünerlerini oradaki şovlarda sergilemeye başladı. Bu süre içinde kendisinin muazzam gücünü elinden alan summoner'lara kin besleyen, onlardan intikam almak için plan yapan Irelia bu aptalca fikirden vazgeçti. Biliyordu ki o summoner'ları öldürse de eski günlerine geri dönemez, bir suçlu olarak kaçak yaşamaya başlardı. Ama onların bu yaptığına sessiz de kalmayacaktı. Fakat ne yapabilirdi ki? Kendine bu soruyu sorarken kendisi gibi haksızlığa uğrayan şampiyonları destekleyen bir derneğin varlığından haberi oldu. Ve içindeki umut kırıntıları tekrar yeşerdi.

Not: Irelia hala iş yapabilecek konumda olsa da yediği nerften dolayı eskisi kadar picklenmiyor. "Sad But True"

Teşekkürler hemen ekliyorum

• İrelianin nesi var
  • İrelia halen çok harika bir champion,ayrıca picklenmiyor mu? Siz ne izliyorsunuz veya oynuyorsunuz bilmiyorum ki ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.