Şimdi Ara

upgrade...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan elimde +7 shard var... no rebith. + gold prmium war trinada var sizce buss alsam ve 2 item yaksam +7 high class szce geçermi?

• Şansına kalmıs
  • şansını zorlama derim yanarsa kötü olursun daha war diosan düşünme
  • baya bi item toplaman lazım 7 tane +8 eziq item
    geri +7 fp +7 cleaver +7 plate shield +7 chitin gibi itemler bunlardan olmadan basma high lardan en az 6-7 tane lazım yani
    sakın gaza gelip basma ^^ hic bi sey yakmadan
  • Deneme Derim Yanma Riski yüksek
  • Walla knka bn bikere yaptım başarılıda oldum..2 gb vardı gittim 3 tane +7 rebithsiz chitin aldım bitane de +6 shart... sonra gittim ilk basışta +8 chitin oldu 2 chitinide yakıp shartı +7 yaptım ben 1 shartım olsun derken dual +7 shart yaptım sonra +8 chitini satıp :) server: ronark ama charım 1 ay ban yedi dün o başka :)
  • bide şunu söyliyim kardeşim bu upgrade işinin item yakma ile uzaktan yakından alakası yok önemli olan ışığı takip etmektir bn öel basmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPiSh -- 24 Ocak 2008; 15:07:52 >
  • hangi serverdaysan 2sinde bas ama sonuçta şans
  • varya bütün anlatılanların hepsi yalan item yakma yok 2 1 .serverde basma hepsi yalan bilgiler upgrade ışığını takip edeceksin nekadar iyi sarı işık yanarsa geçme şansı okadar yüksek olur geçeceği varsa geçer olay budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.