Şimdi Ara

upgrade +7 ye kadar gecerli sistem!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 30 dandik bow
    10 15 dandik bicak yaktiktan sonra biraz ilerleme kaydettim.hatta +8 ok yaptim ama costum 9 yapiim derken yandi :)

sistemi ust topicte( ki cok karisti oraya yazmak istemedim)okuyarak siralamayi tekrarladim.low item upgrade ve middle item upgrade ve high karsik yaptim.

simdi yaptigim sekli anatiyorum

+1 item bow:en ortaya (low up ) +2 ye
    +2 item bow:bi alta (low up) +3 e
    +3 item bow:en orta (low up poison bonus)
    +3 '' '' :sol capraz (high up) +4 e
    +4 '' '' :en ust sag(high up) +5 e
    +5 '' '' :en alt sol (high up) +6 ya
    +6 '' '' :en orta ( bus) +7 ye( 2 3 sefer yemedi yandi walla :) ama digerlerinde basarili)

+7 94 bow +80 poison bonus

arkadaslar simdi burada uye olan yuksek lvl li ve oyunu cozmus sayilacak kisilere ihtiyacimiz var!
    +7 +8 icin garantili yontemler aciklamalar yok mu?
    umarim aciklayici bi yazi yazmisimdir...

• +7 sansla da yapiliyo yani onemli olan garanti yontemler ve +8 yapmak
  • beyler ben +4 yaptım upgradeyle daha kac tane basıyım??

• biraz daha detaylı anlatabilir misin lütfen

mesela low up demişsin o ney
    low up poison bonus demişsin o ney

biraz daha açıklamalı yazarsan iyi olur

yada istersen pm at
  • beyler ben bi yolunu bulmustum 2 tane bıcak +6 yaptım 1 tane +1 horn crossbowu +6 yaptım
    ama eski oyundaydı bundada yaparmı bilmiyom sonra kafayı bozup elimde ne varsa onceki yaptıgım yontemle degil pespese yaptım ve 20-30 mil zarar ettim hic param kalmadı kapıdan gecmeye bile sonra moradonda solucan öldürdüm
    yeni oyunda aynı yontem ise yararmı bilmiyom elimdeki chittinleri satıyom suan biraz para olsun bi kısmını upgrade e feda etcem bide tutarsa yallah kose olurum artık heheheh

• quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Crusher

biraz daha detaylı anlatabilir misin lütfen

mesela low up demişsin o ney
    low up poison bonus demişsin o ney

biraz daha açıklamalı yazarsan iyi olur

yada istersen pm at

LOW CLASSLAR ICIN LOW CLASS UPGRADE
    LOW CLASSLAR ICIN LOW UPGRADE POISON
  • Beyler değerli şeyerler +4 e BUS garanti diybilirim öle sağ sol kutula ra koymanıza gere yoq ama +5 e basarken arkadaşın dediği gibi yapın ve Rica olunur yakmammak için BUS la basınız yoqsa gerçekten sonu kötü olabilir bide +6 yaparken bildiğim kadarıyla 4. kutuya konuluo.+7 ye gelince bence bunu değerli bişide trinasız yapmayın....Yoqsa hangi yöntemi kullanırsanız kullanın yanma ihtimali çook büyük ama trina ile gerçekten +5 e basmak gibi bişi hatta bi trinanız daha varsa onlada BUS u 2. kutuya koyup trinayı yardımcı olarak koyup basınız yanmaz die bişi yoq yanabilir ama en azından ihtimal bayağı yükseliyor benim bir kaç arkim var +8 yapan ve hepsidi trinanısız elini bile sürmezler +8 e o yüzden sizde trinasız bişi yapmayın derim bence böle SAYGILAR::::::::::::::::::::::::......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diyebilirsinde ben miragge dagger +3 ü bus ile +4 e basarsan patlattım, ona göre ..
    quote:

Orjinalden alıntı: VizonTele

Beyler değerli şeyerler +4 e BUS garanti diybilirim
  • Beyler hiç de öyle değil o kadar paronayak olmayın yaw
    Ben +5 yapana kadar(sword br) hep high kullandım hiçde yanmadı +4 kadar hiç kormayın 5 %50
    ama 6 da bus lazım high la yapmaya tırsıyom
    Bi de K E de bu dex falan basma kolaylaşmış full platelere bastım 2 kere bişiy olmuyo
    tırs mayın sade 4 de tırsın o zaman cortluyo
  • arkadaşlar benim bıçaklar yanarlı oldu hahahahhahahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onu sizinle paylaşmak istedim 9 kere bastım 9 cuyu posisyn bastım veee veee yanarlı bi bıçak olduuuu
  • ehehe demek ki çok şanslısın. peki neyle bastın hepsini?
  • benim bildiğim kadarıyla 6-7 tane itemin kırılmasını izle ondan sonra +6 ya kadar oluyo...( kesin )

ama normalde:

+1 sol üst köşe
    +2 sağ üst köşe
    +3 orta
    +4 sağ alt köşe
    +5 sol üst köşe

bundan sonrası noolur bilemem ama kesin sonuç çıkarmak için bazı itemler gerekiyomuş
  • 7. kutuya middle class scrol koyup 4-5 parça +8 yaptım :D ama dandik itemler tabi, yansın die koyduğum sword breaker şu anda +8/80 :D 76 atağı var :P
  • Beyler staffımı +5 e kadar getirdim sonrası olmuo upgrade yapmadan cantama geri atıo napıcam bi yardım ederseniz cok ii olcak
  • sistemini denedim çeşitli tam 5 parça rogue full plate yaktım.bir işe yaramıyor...
  • yaa bırakın artık bunları yaa hergün yeni bi yöntem uydurup duruyonuz ama hiç biri doğru değil

• arkadadaslar sol ust kose sag ust kose yok capraz yok ust kose palavra bunlar sadece sanstır sanstan baska hiç bişey değil sizin dediğiniz scroll u nereye koyarsanız koyun hiç bi farklılık olmaz yontem sudur garanti ve 1 seferde +7 item yapmak istiyorsan soyle olmalı

^hight class item için yontem

+2 direk basın upgrade scroll la
    +3 e de direk upgrade scroll la bastıkdan sonra 2 tane item yakın class fark etmez cursed le yakacaksınız sonraa
    +4 e gonun rahatlıgıyla basın
    +5 içinde aynı sekilde ama 3 tane item yakacaskısınız ve daha garanti olmasını istiyorsanız blassed le basacaksınız
    +6 işte en onemli nokta genellikle server 2 de tek basınıza olursanız 4 item hatta 5 item yakın ve basın riskli bile olsa %80 sansı var
    +7 yakın yakın yakın yakın yakın yakın ama +7 de kesinlikle low class yakmamalısın meselaa soyle anlatayım 1 low clan yakın 1 low class daha 1 low class daha sonra 1 low class daha ve sonra 1 tane priest chitin hight class ın en ucuzu sonra 1 tane daha priest chitin ve toplamda 6 tane yaktıktan sonra son 2 si hight class olarak +7 mukemmel iteminizi koyun ve basın

BU YONTEMİ İLK OGRENDİGİMDE ELİMDE DURAN +3 SHARD IMI +7 YAPMISTIM AMA BİRAZ SABIR LAZIM BAZEN YAKARSIN YAKARSIN 4 5 TANE YAKARSIN HERİFİN BİRİ CIKAR UPGRADE YAPAR SENDE Bİ TON KUFUR EDERSİN SERVER 2 HATTA ARES BERAMUS İÇİN SERVER 3 DE YAPMANIZI TAWSİYE EDİYORUM EN KARLI UPGRADE YONTEMİNİN BU OLDUGUNU UNUTMAYIN ARKADAŞLAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.