20 30 dandik bow 10 15 dandik bicak yaktiktan sonra biraz ilerleme kaydettim.hatta +8 ok yaptim ama costum 9 yapiim derken yandi :)
sistemi ust topicte( ki cok karisti oraya yazmak istemedim)okuyarak siralamayi tekrarladim.low item upgrade ve middle item upgrade ve high karsik yaptim.
simdi yaptigim sekli anatiyorum
+1 item bow:en ortaya (low up ) +2 ye +2 item bow:bi alta (low up) +3 e +3 item bow:en orta (low up poison bonus) +3 '' '' :sol capraz (high up) +4 e +4 '' '' :en ust sag(high up) +5 e +5 '' '' :en alt sol (high up) +6 ya +6 '' '' :en orta ( bus) +7 ye( 2 3 sefer yemedi yandi walla :) ama digerlerinde basarili)
+7 94 bow +80 poison bonus
arkadaslar simdi burada uye olan yuksek lvl li ve oyunu cozmus sayilacak kisilere ihtiyacimiz var! +7 +8 icin garantili yontemler aciklamalar yok mu? umarim aciklayici bi yazi yazmisimdir...
+7 sansla da yapiliyo yani onemli olan garanti yontemler ve +8 yapmak
beyler ben +4 yaptım upgradeyle daha kac tane basıyım??
biraz daha detaylı anlatabilir misin lütfen
mesela low up demişsin o ney low up poison bonus demişsin o ney
biraz daha açıklamalı yazarsan iyi olur
yada istersen pm at
beyler ben bi yolunu bulmustum 2 tane bıcak +6 yaptım 1 tane +1 horn crossbowu +6 yaptım ama eski oyundaydı bundada yaparmı bilmiyom sonra kafayı bozup elimde ne varsa onceki yaptıgım yontemle degil pespese yaptım ve 20-30 mil zarar ettim hic param kalmadı kapıdan gecmeye bile sonra moradonda solucan öldürdüm yeni oyunda aynı yontem ise yararmı bilmiyom elimdeki chittinleri satıyom suan biraz para olsun bi kısmını upgrade e feda etcem bide tutarsa yallah kose olurum artık heheheh
quote:
Orjinalden alıntı: Cpt.Crusher
biraz daha detaylı anlatabilir misin lütfen
mesela low up demişsin o ney low up poison bonus demişsin o ney
biraz daha açıklamalı yazarsan iyi olur
yada istersen pm at
LOW CLASSLAR ICIN LOW CLASS UPGRADE LOW CLASSLAR ICIN LOW UPGRADE POISON
Beyler değerli şeyerler +4 e BUS garanti diybilirim öle sağ sol kutula ra koymanıza gere yoq ama +5 e basarken arkadaşın dediği gibi yapın ve Rica olunur yakmammak için BUS la basınız yoqsa gerçekten sonu kötü olabilir bide +6 yaparken bildiğim kadarıyla 4. kutuya konuluo.+7 ye gelince bence bunu değerli bişide trinasız yapmayın....Yoqsa hangi yöntemi kullanırsanız kullanın yanma ihtimali çook büyük ama trina ile gerçekten +5 e basmak gibi bişi hatta bi trinanız daha varsa onlada BUS u 2. kutuya koyup trinayı yardımcı olarak koyup basınız yanmaz die bişi yoq yanabilir ama en azından ihtimal bayağı yükseliyor benim bir kaç arkim var +8 yapan ve hepsidi trinanısız elini bile sürmezler +8 e o yüzden sizde trinasız bişi yapmayın derim bence böle SAYGILAR::::::::::::::::::::::::......
Diyebilirsinde ben miragge dagger +3 ü bus ile +4 e basarsan patlattım, ona göre ..
quote:
Orjinalden alıntı: VizonTele
Beyler değerli şeyerler +4 e BUS garanti diybilirim
Beyler hiç de öyle değil o kadar paronayak olmayın yaw Ben +5 yapana kadar(sword br) hep high kullandım hiçde yanmadı +4 kadar hiç kormayın 5 %50 ama 6 da bus lazım high la yapmaya tırsıyom Bi de K E de bu dex falan basma kolaylaşmış full platelere bastım 2 kere bişiy olmuyo tırs mayın sade 4 de tırsın o zaman cortluyo
arkadaşlar benim bıçaklar yanarlı oldu hahahahhahahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onu sizinle paylaşmak istedim 9 kere bastım 9 cuyu posisyn bastım veee veee yanarlı bi bıçak olduuuu
ehehe demek ki çok şanslısın. peki neyle bastın hepsini?
benim bildiğim kadarıyla 6-7 tane itemin kırılmasını izle ondan sonra +6 ya kadar oluyo...( kesin )
ama normalde:
+1 sol üst köşe +2 sağ üst köşe +3 orta +4 sağ alt köşe +5 sol üst köşe
bundan sonrası noolur bilemem ama kesin sonuç çıkarmak için bazı itemler gerekiyomuş
7. kutuya middle class scrol koyup 4-5 parça +8 yaptım :D ama dandik itemler tabi, yansın die koyduğum sword breaker şu anda +8/80 :D 76 atağı var :P
Beyler staffımı +5 e kadar getirdim sonrası olmuo upgrade yapmadan cantama geri atıo napıcam bi yardım ederseniz cok ii olcak
sistemini denedim çeşitli tam 5 parça rogue full plate yaktım.bir işe yaramıyor...
yaa bırakın artık bunları yaa hergün yeni bi yöntem uydurup duruyonuz ama hiç biri doğru değil
arkadadaslar sol ust kose sag ust kose yok capraz yok ust kose palavra bunlar sadece sanstır sanstan baska hiç bişey değil sizin dediğiniz scroll u nereye koyarsanız koyun hiç bi farklılık olmaz yontem sudur garanti ve 1 seferde +7 item yapmak istiyorsan soyle olmalı
^hight class item için yontem
+2 direk basın upgrade scroll la +3 e de direk upgrade scroll la bastıkdan sonra 2 tane item yakın class fark etmez cursed le yakacaksınız sonraa +4 e gonun rahatlıgıyla basın +5 içinde aynı sekilde ama 3 tane item yakacaskısınız ve daha garanti olmasını istiyorsanız blassed le basacaksınız +6 işte en onemli nokta genellikle server 2 de tek basınıza olursanız 4 item hatta 5 item yakın ve basın riskli bile olsa %80 sansı var +7 yakın yakın yakın yakın yakın yakın ama +7 de kesinlikle low class yakmamalısın meselaa soyle anlatayım 1 low clan yakın 1 low class daha 1 low class daha sonra 1 low class daha ve sonra 1 tane priest chitin hight class ın en ucuzu sonra 1 tane daha priest chitin ve toplamda 6 tane yaktıktan sonra son 2 si hight class olarak +7 mukemmel iteminizi koyun ve basın
BU YONTEMİ İLK OGRENDİGİMDE ELİMDE DURAN +3 SHARD IMI +7 YAPMISTIM AMA BİRAZ SABIR LAZIM BAZEN YAKARSIN YAKARSIN 4 5 TANE YAKARSIN HERİFİN BİRİ CIKAR UPGRADE YAPAR SENDE Bİ TON KUFUR EDERSİN SERVER 2 HATTA ARES BERAMUS İÇİN SERVER 3 DE YAPMANIZI TAWSİYE EDİYORUM EN KARLI UPGRADE YONTEMİNİN BU OLDUGUNU UNUTMAYIN ARKADAŞLAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme