Şimdi Ara

Upgrade için Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte ds3 anakart üzerine e6320 işlemciye sahip 2GB ddr2 ram ve 500GB WD Caviar black HDD ve Ati X1800XT Emektar ekran kartı olan bir sisteme sahibim.
    Master ve lisans işleri nedeni ile hayatımın en önemli parçası olan oyunlara 2 yıl ara vermiştim.
    Şimdi yeniden oyunlara keyifle başlamak istiyorum.

Sizden ricam şu bu sisteme sadece Ram ve ekran kartı (Ati 5770 olabilir) takviyesi ile mi yol çıkmalı yoksa yeniden bir sistem mi yaratmalıyım...
    Bu arada yeni sistem için bütçe sadece kasa için 1300-1500TL olabilir....

Şimdiden teşekkür ederim...

• Arkadaşlar ,
    Herhangi bir yanıt alamadım.
    Lütfen konu hakkıknda olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi paylaşır mısınız?
  • hocam kasa ve psu ne kullanıyorsun ?? hdd ve kasayı degiştirmeden 1500 tl ye cok saglam oyun kasası toplanır
  • AMD Phenom II X4 955 307 TL

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4686

ASUS M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800 S+V+GL+16X 938p 201 TL

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=6277

Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 RAM CL7 270 TL

http://www.exa.com.tr/kingston/bellekler/kingston_hyperx-326-9750.html

MSI HD5850 605 TL

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6123

toplam 1383 TL

hdd elindekini kullanırsın kalan bütceylede istersen kasanı degiştirirsin.. ama psu 550w 80+ kaliteli ocz mesela olursa iyi olur ..

• Arkadaşlar kullanıdıpım sistemi termaltake 500w power ile destekliyorum.
    Temel ihtiyacımın ekran kartı olduğunu düşünüyorum. Eğer 5770 ekran kartı alırsam işlemci ile darboğaz yaşar mıyım...
    Yoksa komple sistemimi yenilemeliim?_

Bu konuda kararsız kaldım...
  • darbogazda kalırmı kalmazmı o konuda bi fikrim yok.. ama kullandıgın sistem cok kötü degil sorun yaratmiyacak kullanabilecegn en iyi ekran kartını alarak devam edebilrsin .. bi kaç üstad konuya el attımı sorunun cözülür =)
  • hocam işlemciye şimdi baktımta sen bence sistemi degiştir =) ztn bütce ayırmıssın .. çıkarttıgım sistemi topla derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMBİNE İÇİN ÖNERİ
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD5850 günümüz ve 5-6 ay sonraki oyunlar için bu kadar gerekli mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alykayhan

HD5850 günümüz ve 5-6 ay sonraki oyunlar için bu kadar gerekli mi??

5850 F/P bakımından 5770'den çok daha iyi bir karttır, 5850'e şimdi fazla para verirsin fakat daha uzun süre değiştirmezsin, 5770'e şimdi para verirsin ama daha kısa bir süre içinde değiştirmek zorunda kalırsın ve daha fazla masraf yapmıs olursun.

5850 ile şu an tüm oyunları ortalama bir çözünürlükde en yüksek detay 4X AA ile çok akıcı bir şekilde oynatır. Hem hız aşırtma ile 5870 performansına çok rahat geliyor.
  • ARKADAŞLAR,
    Yorumlarınız üzere sisteme 2GB ram ile Ekran kartı takviyesi yapmaya karar verdim.
    Tul vtx 5850 ile saphire 5850 arasında fiyat dışında ekstra bir fark var mıdır?
    Yada sizin özellikle şu marka model olsun diye önereceğiniz bir 5850 var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness13

ARKADAŞLAR,
    Yorumlarınız üzere sisteme 2GB ram ile Ekran kartı takviyesi yapmaya karar verdim.
    Tul vtx 5850 ile saphire 5850 arasında fiyat dışında ekstra bir fark var mıdır?
    Yada sizin özellikle şu marka model olsun diye önereceğiniz bir 5850 var mıdır?

Hangisi ucuz ise onu al.
  • Bunların dışında işlemciye o.c yapman gerekir değilse oyunlarda sorun yasarsın. 2.5 civarına cıkarmaya calıs islemcini..
  • bence 5850 alacagına işlemciyi degiş 5770 vapor-x al çak overclock 5850 gibi iş görür ..
  • ustalar şu olaya bir el atsanız çok iyi olur çünkü aynı sorun bende de var. darkness13 forumdaşım ile dertlerimiz yaklaşık aynı.
    bendeki sistem de Gigabyte DS3 Anakart - E4300 @ 3.0 GHz - 2x1 GB Geil 3-4-4-10 Ram - Gigabyte x1950Pro - FSP 600W güç kaynağı.
    Yine ben de sadece ekran kartı istiyorum ve 5750-5770-5850 üçgeninde dönüp durmaktayım. 5850 beni zorlayacak ama illa f/p ürünü bu ise alacağım.
    Şu darboğaz olayına da ustalarımız bir açıklık getirirse 2 kişi yararlanacak.
    yardımlarınızı bekliyoruz.
  • sanırım üstadlar bundan daha fazla bilgi vermeyecekler...
    Ben aldıgım kararı sizinle yinede paylaşmak istiyorum:
    Ekran kartı olarak saphire 5770 vapor x te karar kıldım.
    Ramlere gelince arkdaşıma verdim. Yerine Kingston Hyper x 2*2 GB 1033Mhz soputuculu modelini alacağım...

zahmet edip yorumlarını ve değerli zamanını harcayan tüm forumdaşlara sonsuz teşekkür ediyorum...

Sağlıcakla kalın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.