Şimdi Ara

Upgrade Macerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahın saat 7sinde kalktım oyuna girdim (zaten oyundaydım pazar kurmuştum ekranı açtım diyelim :D )geceden shard 7yle chd 7 mi satıyordum shardı satmışım chd gitmemiş nedeni etrafımda kurulan 4 pazardan 3ünde no reb chd olmasıtydı (Ben arasam chd 7yi bu kadar olmaz pazarda) kafam attı 2 dolaştıktan sonra pazar kurduğum yerin hemen arkasında trina satan bi adam gördüm piyasaya göre gayet ucuz gelmişti ve içimden bi ses chdnin 8 olcağını söylüyordu çektim trinayı hiç yakmalık makmalık aramadım gittim anvile uzaklaşmadım da açtım anvili chdyi koydum üstten 2.satıra trinayı en attan 2.satırada busu koydum sonuç,

Upgrade Macerası

Daha önceden de böyle bi chd upgradeim olmuştu ama o reb 1den 5e kadardı bide böyle atmış oldum hadi hayırlısı.

• Hayırlı Olsun Devamı Gelicekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Sabahın saat 7sinde kalktım oyuna girdim (zaten oyundaydım pazar kurmuştum ekranı açtım diyelim :D )geceden shard 7yle chd 7 mi satıyordum shardı satmışım chd gitmemiş nedeni etrafımda kurulan 4 pazardan 3ünde no reb chd olmasıtydı (Ben arasam chd 7yi bu kadar olmaz pazarda) kafam attı 2 dolaştıktan sonra pazar kurduğum yerin hemen arkasında trina satan bi adam gördüm piyasaya göre gayet ucuz gelmişti ve içimden bi ses chdnin 8 olcağını söylüyordu çektim trinayı hiç yakmalık makmalık aramadım gittim anvile uzaklaşmadım da açtım anvili chdyi koydum üstten 2.satıra trinayı en attan 2.satırada busu koydum sonuç,

Upgrade Macerası

Daha önceden de böyle bi chd upgradeim olmuştu ama o reb 1den 5e kadardı bide böyle atmış oldum hadi hayırlısı.

Helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Sabahın saat 7sinde kalktım oyuna girdim (zaten oyundaydım pazar kurmuştum ekranı açtım diyelim :D )geceden shard 7yle chd 7 mi satıyordum shardı satmışım chd gitmemiş nedeni etrafımda kurulan 4 pazardan 3ünde no reb chd olmasıtydı (Ben arasam chd 7yi bu kadar olmaz pazarda) kafam attı 2 dolaştıktan sonra pazar kurduğum yerin hemen arkasında trina satan bi adam gördüm piyasaya göre gayet ucuz gelmişti ve içimden bi ses chdnin 8 olcağını söylüyordu çektim trinayı hiç yakmalık makmalık aramadım gittim anvile uzaklaşmadım da açtım anvili chdyi koydum üstten 2.satıra trinayı en attan 2.satırada busu koydum sonuç,

Upgrade Macerası

Tebrikler içinden gelen ses çoğu zaman yanılır şu upgrade konusunda ama geçince aldığın haz mükemmel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Hayırlı Olsun Devamı Gelicekmi

Sanmıyorum.

Saolun daha iyisi sizin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 24 Ekim 2010; 11:23:38 >
  • good job johny
  • Benim charlarda anvile gidince bi cünüplük oluyo +4e high class veya uniq basabilmişliği yok daha acc nin güzel item bence satma kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam istediğim itemdi satmıycam. Diğer elede shard 8 ayarlıycam en kısa sürede ama pre bitiyor ondan önce disc pre almam lazım şimdilik 7 shard aldım diğer ele.
  • Şu upgrade olayında ne itemler yandı.Sanada hayırlı olsun hocam.Gerçekten şanslıymışsın
  • tebrikler

para kasınca benim charı alacaktın alacakmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

tebrikler

para kasınca benim charı alacaktın alacakmısın

Saol. Bunu mage'e takınca akacaksam alayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.