Güncel oyunları akıcı bir şekilde oynayabilmek için uğgrade tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart hariç değiştirebilirim sistemi. Ama anakart da işe yaramaz derseniz komple sistemi satıp yeni kurucam artık.
Ek bilgi; Anakart DDRIII 1333 destekliyor sanırım. 2 DDRIII slot var ama kaç GB a kadar destekler bilmiyorum. Ekran kartı en önemli upgrade aşaması bence. Güncel ekran kartlarını bilmiyorum, konudan uzun süredir uzağım. Ram DDRIII en az 4 GB düşünüyorum.
Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler.
hocam anakartın 4 gb ddr 3 destekliyor en fazla bnce sitemi bastan kur
4gb ram yeterli olabilir belki. Yetmez mi dersin?
Bir de bu sistemi satsam ortalama kaç liradan gider? Anakart, Kasa(default power supply ile birlikte), Ekran Kartı, Ram, İşlemci.
up.
yalnız ekran kartımı ve rami değiştirsem faydası olur mu?
çünkü şimdilik ekran kartı ve ram değiştirip, bikaç ay sonra da anakart ve işlemci değişimine de gidicem.
quote:
Orijinalden alıntı: voicekiLLer
up.
yalnız ekran kartımı ve rami değiştirsem faydası olur mu?
çünkü şimdilik ekran kartı ve ram değiştirip, bikaç ay sonra da anakart ve işlemci değişimine de gidicem.
O işlemciye alacağın iyi bir kart darboğaz yapar İlk anakart ve işlemci değiş. Zaten ddr3 ramin var ilerdede ram ekran kartı değişirsin
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishCovboy
O işlemciye alacağın iyi bir kart darboğaz yapar İlk anakart ve işlemci değiş. Zaten ddr3 ramin var ilerdede ram ekran kartı değişirsin
ram de ddr 2 800mhz. yani anakart işlemci ram tek seferde değiştirmem gerekicek.
şimdilik biraz daha bekleyeyim o zaman. önümüzdeki ay işe giricem.
cevaplar için teşekkürler ;)
quote:
Orijinalden alıntı: voicekiLLer
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishCovboy
ram de ddr 2 800mhz. yani anakart işlemci ram tek seferde değiştirmem gerekicek.
şimdilik biraz daha bekleyeyim o zaman. önümüzdeki ay işe giricem.
cevaplar için teşekkürler ;)
Bekleyip alman daha iyi olacaktır. Amd nin yeni serisi ekran kartı modellerinden alırsın