Şimdi Ara

Upgrade Tavisyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı 2 sene önce almıştım. Artık oyunlar için yetersiz kalmaya başladı.

Konfigürasyonum şu şekilde;

Anakart: Gigabyte EP35C-DS3R
    İşlemci: Core2Duo E8400 3GHz
    Ekran Kartı: NVIDIA 9800GT
    Ram: 3GB DDRII

Güncel oyunları akıcı bir şekilde oynayabilmek için uğgrade tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart hariç değiştirebilirim sistemi. Ama anakart da işe yaramaz derseniz komple sistemi satıp yeni kurucam artık.

Ek bilgi;
    Anakart DDRIII 1333 destekliyor sanırım. 2 DDRIII slot var ama kaç GB a kadar destekler bilmiyorum.
    Ekran kartı en önemli upgrade aşaması bence. Güncel ekran kartlarını bilmiyorum, konudan uzun süredir uzağım.
    Ram DDRIII en az 4 GB düşünüyorum.

Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler.

• hocam anakartın 4 gb ddr 3 destekliyor en fazla bnce sitemi bastan kur
  • 4gb ram yeterli olabilir belki. Yetmez mi dersin?

Bir de bu sistemi satsam ortalama kaç liradan gider? Anakart, Kasa(default power supply ile birlikte), Ekran Kartı, Ram, İşlemci.
  • up.

yalnız ekran kartımı ve rami değiştirsem faydası olur mu?

çünkü şimdilik ekran kartı ve ram değiştirip, bikaç ay sonra da anakart ve işlemci değişimine de gidicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voicekiLLer

up.

yalnız ekran kartımı ve rami değiştirsem faydası olur mu?

çünkü şimdilik ekran kartı ve ram değiştirip, bikaç ay sonra da anakart ve işlemci değişimine de gidicem.

O işlemciye alacağın iyi bir kart darboğaz yapar İlk anakart ve işlemci değiş. Zaten ddr3 ramin var ilerdede ram ekran kartı değişirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

O işlemciye alacağın iyi bir kart darboğaz yapar İlk anakart ve işlemci değiş. Zaten ddr3 ramin var ilerdede ram ekran kartı değişirsin

ram de ddr 2 800mhz. yani anakart işlemci ram tek seferde değiştirmem gerekicek.

şimdilik biraz daha bekleyeyim o zaman. önümüzdeki ay işe giricem.

cevaplar için teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: voicekiLLer

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

ram de ddr 2 800mhz. yani anakart işlemci ram tek seferde değiştirmem gerekicek.

şimdilik biraz daha bekleyeyim o zaman. önümüzdeki ay işe giricem.

cevaplar için teşekkürler ;)

Bekleyip alman daha iyi olacaktır. Amd nin yeni serisi ekran kartı modellerinden alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.