Kiralık araç hasar beyanı
Merhabalar,
Yazın avisten araç kiralamıştım. Aracı teslim alırken yazılmayan (o an içi detaylı da kontrol edilmemişti) kırık 4lü tuşu ve kilitleme tuşu, arka koltukta da bir delik vardı.
Aracı geri teslim ederken bu kırık tuşlar ve arka koltuktaki delik de sigara yanığı olarak yazıldı.
İtiraz ettim ama o haliyle o an imzalamak zorunda kaldım. Biraz acelem vardı vs. Burda bir hata yaptım ve peşinde duramadım. Hasar çıksa bile çok ufak bir miktar çıkar sigortadan hallolur diye düşünmüştüm.
Hasarın benimle alakası olmamasına rağmen 25k tl fatura kesildi, karttan ödemeyi alamadı, asla ödemeyeceğimi, bu hasarın benimle alakalı olmadığını söyledim ama hala borç gözüküyor.
Geçen hafta tüketici hakem heyetine başvurdum, muhtemelen bir kaç haftaya bir sonuç çıkar.
Bu durumda ne yapabilirim?
Bu hasarın bana teslim edilmeden önce de olduğunu gösterir bir delil yok elimde ama benden kaynaklı hasarlar değil kesinlikle.
Onların kanıtlaması gerekir mi? Benzer tecrübesi olan veya bilgisinolan var mıdır?
iPhone X IMEI görünmüyor
Merhabalar,
Elime yurtdışı, isme kayıtlı iPhone X geçti.
Kayıtlı kişiye ve sime kullanımı 1.1.2022’ye kadar kısıtlı, yani başka sim card ile çalışmıyor.
Telefonu sıfırladım fakat aktive edemiyorum.
Ekranda sağ altta çıkan i ‘ye basınca sadece Seri Numara geliyor IMEI gelmiyor.
Tüm bunların nedeni kaydın sınırlı olmasından olabilir mi?
Yoksa cihazın anakartından şüphelenmeli miyim?
xbox one guitar hero live gitarı bağlantı sorunu
|
a220 2+1 ses sistmeinin sol hoparlörü bozuk
|
Video İşleme Sistem Tavsiyesi 1200-1300 tl
|
Upgrade Tavisyelerinizi Bekliyorum
|
ttnetten smile ye geçerken..
|
notebook kilidi
voltaj sorunu
|
MOVED: İnternet hızı hakkında
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 2.860 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware