Şimdi Ara

Video İşleme Sistem Tavsiyesi 1200-1300 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adobe Premier gibi yazılımlar kullanarak Video İşleme, Kurgu, Efekt gibi işler için yeni bir sistem toplamayı veya daha önceden toplanmış 2. el bir sistem satın almayı düşünüyorum.

Ödeme Nakit olacak ve 1200-1300 TL gibi bir maksimum bütçem var.
    Sistemde sadece kasa ve içindeki donanımlar olacak.

Bütçeye ve gerekliliklere uygun sistem,
    Nakit ödemede uygun teklifler sunan mağaza/satıcı vs

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: voicekiLLer

Merhaba arkadaşlar,

Adobe Premier gibi yazılımlar kullanarak Video İşleme, Kurgu, Efekt gibi işler için yeni bir sistem toplamayı veya daha önceden toplanmış 2. el bir sistem satın almayı düşünüyorum.

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    183 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    296 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    95 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

XIGMATEK
    ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA
    227 TL

SAPPHIRE
    HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    350 TL

Toplam : 1300 TL.

Bu fiyata göre en iyisi.

bjk__murat

• Bütçen kısıtlı olmasa @bjk__murat ın dedıgıne akrsı cıakrdım. Çünkü adobe serısı nvıdıa ıle analsmalı ve nvıdıanın cuda teknolojısını kullanıyor. 3ds max de aynı keza. Ama o bütçeeyle güzel bir ekran akrtı önermiş sana ona bıle render alabılırısn. Sorun çıkartmaz. Yalnız butcenı 100-200 daha zorla fx 8 al derim sana cunku fx6 lar pek yetısemıyor yaptıgın ısleme. Ben phenm kullanıyordum phenoom bıle daha hızlı tepkı verıyordu eskı mıramı olmasına ragmen. Gerı kalan kısım guzel degerlendırebılırısn guzel sıstem...

Ha bu arada kurgu ıcın dıyosun da hangı programalrı kullanacaksın ogrencı mısın? Cunku bu aralar bu hafta dıyım daha dogrusu 4-5 tane kurgu için sistem tavsıyesı verdım yenı yenı mı ogrenıyosunuz :D bırıncı donemın de ortaları :D
    @voicekiLLer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

Bütçen kısıtlı olmasa @bjk__murat ın dedıgıne akrsı cıakrdım. Çünkü adobe serısı nvıdıa ıle analsmalı ve nvıdıanın cuda teknolojısını kullanıyor. 3ds max de aynı keza. Ama o bütçeeyle güzel bir ekran akrtı önermiş sana ona bıle render alabılırısn. Sorun çıkartmaz. Yalnız butcenı 100-200 daha zorla fx 8 al derim sana cunku fx6 lar pek yetısemıyor yaptıgın ısleme. Ben phenm kullanıyordum phenoom bıle daha hızlı tepkı verıyordu eskı mıramı olmasına ragmen. Gerı kalan kısım guzel degerlendırebılırısn guzel sıstem...

Ha bu arada kurgu ıcın dıyosun da hangı programalrı kullanacaksın ogrencı mısın? Cunku bu aralar bu hafta dıyım daha dogrusu 4-5 tane kurgu için sistem tavsıyesı verdım yenı yenı mı ogrenıyosunuz :D bırıncı donemın de ortaları :D
    @voicekiLLer

7850 yerine k600 koymak daha iyi olmaz mı? Şuan araştırıyorum arkadaşın isteklerine k600 daha iyi tepki verecektir diye düşünüyorum eksende mevcut 512TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Bütçen kısıtlı olmasa @bjk__murat ın dedıgıne akrsı cıakrdım. Çünkü adobe serısı nvıdıa ıle analsmalı ve nvıdıanın cuda teknolojısını kullanıyor. 3ds max de aynı keza. Ama o bütçeeyle güzel bir ekran akrtı önermiş sana ona bıle render alabılırısn. Sorun çıkartmaz. Yalnız butcenı 100-200 daha zorla fx 8 al derim sana cunku fx6 lar pek yetısemıyor yaptıgın ısleme. Ben phenm kullanıyordum phenoom bıle daha hızlı tepkı verıyordu eskı mıramı olmasına ragmen. Gerı kalan kısım guzel degerlendırebılırısn guzel sıstem...

@voicekiLLer

7850 yerine k600 koymak daha iyi olmaz mı? Şuan araştırıyorum arkadaşın isteklerine k600 daha iyi tepki verecektir diye düşünüyorum eksende mevcut 512TL

Peki k600 gibi cok pahali bir kart yerine şunun gibi k600 u ikiyle carpacak bir kart nadil olurdu

http://en.expreview.com/img/2010/11/16/460_SE.png

Gtx 460 dan bahsediyorum. 300 kusur cuda core ne demek biliyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 2 Kasım 2013; 6:02:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

@voicekiLLer

Peki k600 gibi cok pahali bir kart yerine şunun gibi k600 u ikiyle carpacak bir kart nadil olurdu

http://en.expreview.com/img/2010/11/16/460_SE.png

Gtx 460 dan bahsediyorum. 300 kusur cuda core ne demek biliyor musun

İş için uygunsa neden olmasın değil mi?

• atiden şaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ís icin uygun evet hatta yabanci forumlarda sadece biosunun farkli oldugunu soyluyorlar. Hem is icin uygun hm 256 bit orta halli oyun da idare eder. Eger oynmak isterse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Merhaba arkadaşlar,

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    183 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    296 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    95 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

XIGMATEK
    ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA
    227 TL

SAPPHIRE
    HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    350 TL

Toplam : 1300 TL.

Bu fiyata göre en iyisi.

bjk__murat

cevaplar icin tesekkurler.

bu fiyatlari nerden aldiniz?
    nova bilgisayarda 1650 liraya geldi

• quote:

cevaplar icin tesekkurler.

bu fiyatlari nerden aldiniz?
    nova bilgisayarda 1650 liraya geldi

vatandan %25 indirim ile topla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.