Şimdi Ara

Upgrade Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3,5 sene önce aldığım sadece oyun için kullandığım sistemimde ufak çaplı bir upgrade yapmak istiyorum.
    Aklımda komple bir kasa güncellemesi yok o yüzden mevcut parçaları mümkün olduğunca korumak istiyorum. Önerilerinizi de bu doğrultuda yaparsanız çok memnun olurum.

Mevcut sistemimde değiştirebileceğim parçalar;
    AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz
    MSI DKA790GX
    OCZ Reaper 4GB(2x2)Kit 1066MHz DDR2
    2x HIS HD4850 IceQ 4 GDDR3 1GB 256bit Ekran Kartı (CF)

Şu anda değiştirmek istemediğim parçalar;
    2x 500GB Seagate SATA2 16MB cache 7200rpm harddisk (Raid 1)
    Thermaltake Wings rs201 MidiTower ATX
    Highpower 850W PSU

500 TL civarında bir bütçe için aşağıdaki fikirlerden hangisini/hangilerini önerirsiniz?
    -2x2GB bir ram kiti daha alıp 8GB ram yapmak.
    -Anakartım AM2+ ve AM3 Ready yazıyor. Phenom II X4 955 / 965 modellerini bios update ile çalıştırabiliyormuş.
    -Mevcut 2 ekran kartımın yerine yeni bir ekran kartı almak. (anakart DX10. yeni ekran kartları DX11 destekler mi?)
    -Anakart+işlemci+ram üçlüsünü komple değiştirmek (şu an için böyle bir maliyet çıkarmak istemiyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkelder

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 3,5 sene önce aldığım sadece oyun için kullandığım sistemimde ufak çaplı bir upgrade yapmak istiyorum.
    Aklımda komple bir kasa güncellemesi yok o yüzden mevcut parçaları mümkün olduğunca korumak istiyorum. Önerilerinizi de bu doğrultuda yaparsanız çok memnun olurum.

Mevcut sistemimde değiştirebileceğim parçalar;
    AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz
    MSI DKA790GX
    OCZ Reaper 4GB(2x2)Kit 1066MHz DDR2
    2x HIS HD4850 IceQ 4 GDDR3 1GB 256bit Ekran Kartı (CF)

Şu anda değiştirmek istemediğim parçalar;
    2x 500GB Seagate SATA2 16MB cache 7200rpm harddisk (Raid 1)
    Thermaltake Wings rs201 MidiTower ATX
    Highpower 850W PSU

500 TL civarında bir bütçe için aşağıdaki fikirlerden hangisini/hangilerini önerirsiniz?
    -2x2GB bir ram kiti daha alıp 8GB ram yapmak.
    -Anakartım AM2+ ve AM3 Ready yazıyor. Phenom II X4 955 / 965 modellerini bios update ile çalıştırabiliyormuş.
    -Mevcut 2 ekran kartımın yerine yeni bir ekran kartı almak. (anakart DX10. yeni ekran kartları DX11 destekler mi?)
    -Anakart+işlemci+ram üçlüsünü komple değiştirmek (şu an için böyle bir maliyet çıkarmak istemiyorum.)

6850+X4-965+Ram 550 lira civarında tutacaktır en fazla

• Mevcut ekran kartlarınızı satıp ram + CPU soğutucusu alabilirsiniz. İşlemciye OC yapıp 3 ghz üzerine çekin. 920'den 965'e geçiş büyük fark yaratmaz.
    Ekran kartı olarak ta HD7850 veya 2. el GTX580 alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem upgrade için tavsiye.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.