Şimdi Ara

[UPLANDI] [NedenAllahım] 2016 Haziran'a mesaj bırakın. Konu uplanacak :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
30
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatında ne değişti ?
    Seneye Fenerin hali ne Şampiyonlar ligine gidebildik mi ?
    Ailede sıkıntı var mı ?
  • Editlerim bi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite işi ne oldu?

Saçların durumu nasıl?

Karı-Kız işleri ne alemde?

Araba aldın mı?
  • Okul nasıl gidiyor inşallah iyi bir ort. yaptın.
    Sporla ve sanatla aran nasıl?
    İngilizce artık süper değilmi? Yavaştan Almancaya başlarsın artık.
    Yurtdışı staj konusu ne oldu inşallah olumlu bir sonuç almışsındır.
    Sağlık sıhhat en önemlisi ailen nasıl?
    Maddi ve manevi refahın inşallah çok iyidir.
    Almmş n o g m?

• Hala işsiz misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi üniversiteye girdin? Ailenle aran nasıl? Spor yaptın mı? Bol bol film seyrettin mi? Gamescom'a/ yurtdışına gidiyor musun? Eski arkadaşlarla hala görüşüyor musun? Araban var mı? İkinci dil var mı artık? Sevgili??

• Yapmak istediklerini yaptın mı? Sen ne yapmak istediğini biliyordun, hala yapmadıysan hakkım helal değil sana

• Hangi bölüme girdin? İstediğin oldu mu? Pc toplayacaktın noldu o iş? Steam'e 1000 tl yatırdın mı? Sevdiğin biri var mı? Yoksa yine mi yalnız takılıyon?

• Insallah guzel bir bolume girmisimdir

• Hasanim naaaptin nasilsin zannediyorum ki 2016 hazirani hayata resmi olarak atildigin yil olacak umarim onun karsisina cikacak kadar guzel bir isi simdiden ayarlamissindir.bak oglum 1 yil sonra da su an ki durum devam ediyorsa elini biraz cabuk tut ( kipss anladin sen )
    Herneyse madde madde yazayim daha rahat anlarsin ve unutmadan bunlari okurken her maddeye tik koymayi unutma yuzde 85 den asagisini basarisizlik kabul edeceksin
    1. Iyi bir kariyer icin iyi bir pozisyondan baslamalisin bunu sakin unutma evet cok gec kaldin ama hala zaman var bundan sonra adimlarini ona gore at
    2. Artik havuza mi gidersin plates mi yaparsin ben bilmem bir sene sonra o kamburlugun gitmis olmasi lazim
    3.bi sorsana bir insana gulmek nasil bu kadaf yakisir ben hala anlayamiyorum
    4.bu arada dm den nasil yurunur ara ogren olm cok acemisin lan
    5.su dakkadan sonra kimse goygoy yapmaz olm bunu sakin unutma bu tren kacarsa yakalayabilecegin baska bir durakda durmayacak be aslanim
    6.hatta uzatmadan yazayim olm kafan basmaz simdi senin , adam akilli bir ise gir anani babani alip dogdugun topraklara bir ugra
    7.bu arada ilk firsatta disciye git bi kapsamli muayeneden gec bu yaz fena haldeler halletmis ol hemen
    8.spk dedik yalan ettik bari bu sene spk ve toefl i halletmis ol artik kufur edicem bak sana
    9.sigarayi acilen birak , is ciddi boyuta gelmeden birak ve spora basla kocum yuz , kos , bisiklete bin
    10.ciddiyim sigaray birak olm 10 yila yaklasmis olacak onumuzdeki yaz
    11.bir aralar iyi kitap okurdun boslayiverdin sakin birakma saril onlara cehaletin korkuncluguna cok taniklik ediyoruz bu gunlere
    12.kendine ceki duzen ver artik olm maddi manevi her anlamda revizyon sart artik
    13.siir sevmem ozellikle ask siirlerini hic .demek kolaydi ama sana ask siirlerinden hoslanmak icin asik olman gerektigini kimse soylemedi , sikinti yok tecrube ederek ogrendin . Ucuncu sahsin siirinden baslayip en az 5 guzel siir ezberle aslanim benim
    14.ciddi dusunmek icin maddiyat cok onemli olm yeteri kadar taniklik ettin buna anaokulu ogretmeni ne kadar kazaniyorsa ne yap ne et ondan 1 lira fazla kazanacak bir is bul kendine (kips v2 )
    15.hayatinin her anlaminda duzenli ve derli toplu olmanin faydalarini su 8 ayda gordun ama yeterli degil ,temiz duzenli disiplinli bir insan ol
    16.herseyin basi saglik kendine iyi bak , allah nasip ederde insallah 1 sene sonra gorusur ve bunlari okursak ben inaniyorum bunlari yapacaksin ve 2017 hazirani icin en guzel hedefleri hazirlamak artik sana kaliyor.
    17.bu saatte hic uyumadan 2016 ya notlar hazirladin ya umarim bunun olan 2 sinavindan da gecersin degilse isin hic kolay degil . Simdiden allaha emanet ol yeni hfk , eski yani simdi ki ben icinde 2016 hedeflerinin yazdigi bayragi sana ulastirmak icin elimden geleni yapacagim ,artik sira sende .bss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

• -Nabıyon iyi misin ?
    -Aldın mı len telefonu ?
    -Dersler iyi miydi ?
    -Kaç kilosun ?
  • Sınavlar nasıl
    Arkadaşlar nasıl

• Üniversiteyi kazandın mı? İnşallah istediğin yeri Kazanmışsındır.
    Şu an nerdesin?
    Neler değişti hayatında?
    Yaz geliyo plan var mı?

• rezz
  • Arabanın taksitleri bitti mi ?
  • Eğer 2016'da zengin olmuşsam bir altımda ki mesajın sahibine gönlümden kopan bir hediye alacağım kabul ederse
  • İngilizceni üst düzey seviyeye getirdin mi ?
    Vücut yaptın mı ?
    Derslerinde başarılı mısın ?
    PC topladın mı ?
  • Lise son a geçebildinmi
    Arkadaşlarınla aran nasıl
    Asosyal misin yoksa sosyal misin
    Kız arkadaş durumun nasıl hala devam mı yoksa sap mısın
    Vücudun nasıl istediğin vücuda sahip olabildinmi
    Boyun uzadı mı
    Hayat nasıl istediğin gibi mi gidiyor
    İstediğin herşeye sahip misin
    Derslere mi çalışıyorsun yoksa hala aklın gezme tozmada mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağustosta askere gideceğim için bu konuyu pas geçiyorum.
    2017 konusunda görüşürüz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.