Şimdi Ara

[UPLANDI] [NedenAllahım] 2016 Haziran'a mesaj bırakın. Konu uplanacak :) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
30
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isin ile ilgili konu insaallah hallolmustur cok istiyordun.
    bütlerin var onlarida verde gec su ust sinifa.

ayrildin biliyorum ama belki bi umut be aslanim seneye hayirli haberlerle gel ins.

ailen ve sagligin iyidir ins.

gobegi biraz erittin sakin eskiye donme ayik ol.

haktan ve adaletten ayrilma her daim
    Allaha emanet ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar işe girmen lazımdı girebildin mi?girdiysen nasıl geçti?
    Sonunda kurtuldun lukodan nasıl geçti iyi mi kötü mü yoksa değişen bir şey yok mu? s. sonuçları ne alemde?
    malum şeylerden kurtulabildin mi bu sefer olsun artık?
    hayatını düzene soktun mu==? sormam hata cevap belli zaten boşver bu saatten sonrada düzelmez.
  • Fd aldıgım dersden gecebildimmi acaba ?
    Yatay geçiş yapabildimmi ?

• Bmw mi aldın yoksa polo mu

• 83k.
    Çü
    deü
    15g 6n

• Beşiktaş şampiyon olabildi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya hayırlısıyla amerika'ya gidiyorsun.

Önümüzdeki sene de gidecek misin ?
    Spora başladın ve şu an çok iyi gidiyorsun. Seneye fotoğrafını çek at.
  • İstedigin laptopu aldinmi yazin
    Telefondan ne haber iphone 6 diyip duruyodun
    Taylor Swift dinliyonmu hala
    Ayni okulda miyim hala
    Boyum 1.85oldu mu
    Hangi yurtta gecirdin yilini
    7haziran secimini kim kazandi
    Sakallar belirginlesti mi
    Sivilcelerden tamamiyla kurtulabildin mi umarim cok ilac kullanmamissindir
    LoL oynamayi da birakmissindir artik

Canini sıkma stresden uzak dur bizim icin yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civil War'un hakkini verebilmisler mi nasil olmus begendin mi?

Hangi universiteye gittin sehir disina mi ciktin begendin mi ortami falan nasil gecti 1 sene?

Oyun sektoru ne alemde iyi oyunlar cikiyor mu yoksa hala ayni hizda dususte mi?

Sinema sektoru nasil deger kazanabildi mi efektlerde gozle gorulur bir degisme var mi?

Vucudun kesin kotutur de tipin nasil birazcik toparlandin mi?

Yeni bilgisayar alabildin mi ya da konsol falan?

• Öncelikle nasılsın her zamanki gibi canın sıkkın mı? Bu sene okulun bitiyor çok ama çok sevdiğin arkadaşlarından ayrılıcaksın hangileri seni arıyor sen hangilerini arıyorsun? İstediğin üniversiteye gidebildin mi bari? Gittiysen oralar nasıl yeni arkadaşlar edinebildin mi? Sosyalleşebildin mi peki biraz? Üniversiteye gittiysen istediğin laptop ile telefon alınmıştır herhalde? Annen ile baban nasıl ayrıldılar mı yoksa araları iyimi? Yeni bir sevgili yapabildin mi yaşın 19 u geçiyor eline bi kız eli deysin artık inş yapabilmişsindir bir şeyler. 2-3 kilo fazlam var diye düşünüyordun onlarda eridimi ? Yine okula gittiğini varsayarak yazıyorum alışabildin mi yurt hayatına maddi sıkıntın yoktur inş ? Romaya gitmek istiyordun hani o olmamıştır ama lotoyu falan tutturduysan diye sormak istedim ? İddaa oynuyormusun sakın görmeyeyim para tuzağı unutma. Ygs çalışacaktın tekrar birinci yılında, sen kitap açmazsın ama sorayım dedim belki vardır birşeyler derslerini ihmal etme! İstediğin şeyler olmadıysa da sen efendiliğini bozma kendin ol yeter bir gün her şey güzel olacak umarım bu gün o gündür.

• - Spordaki 45cm kol hedefine ulaştın mı ? Eğer ulaştıysan yeni hedef 50cm durmak yok hadi her tekrar seni bir adım daha ileri götürücek

- Yağlarını yakmayı bir kenara bırakıp iyice ağırlıklara abanmışındır inşallah

- Bacakların daha fazla gelişmesin lütfen düşür şu lanet kiloları spordan çıkınca eve yürüyemiyorsun

- Besyoya çalışmayı unutma zaten 2 sene boş boş durdun

- Bir tanede sevgili yap hayrına kaç senedir boşsun ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vallex -- 2 Haziran 2015; 21:53:48 >
  • - Üni nasıl gidiyor?
    - Kız arkadaşınla aran nasıl bu aralar kötüsünüz?
    - Sporu bırakmıstın vucut suan aynımı?
    - Kız arkadaşından başka içini dökebileceğin kimse yok. Yeni arkadaş edindin mi?
    - Sağlığın nasıl?
    - Ehliyetini alabildin mi?
    - Ailen nasıl?
    - Hayatında cok kötü birşey yaşadın mı 1 sene içerisinde?

• vücut ve üni...
  • Derslerin İyi Değilse Kafanı ...
    Pc Ne Durumda
    Range Rover'ı Unutma
    İz.E.Ü Arkasındaki Evi Unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Üniversite ne oldu? 2016a bırakmışsan iyi çalışmışsındır umarım.
    -Onunla aran nasıl oldu? Umutsuz bi durumdaydın. En azından inşallah muhabbetin vardır.
    -Lise arkadaşlarının kaçıyla görüşmeye devam ediyorsun. Sınıfınla bağlantın ne durumda?
    -Spora başlamayı düşünüyodun noldu?
    -Pc hala aynı mı?
    -Bisiklet aldın mı?
    -Kısa süreli de olsa çalışıp kendi paranı kazandın mı?
    -Ehliyet aldın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-342C956DE -- 2 Haziran 2015; 22:10:09 >
  • 2016 Haziran'a,

Hiç boks maçına çıktın mı?
    Kazandığın maç oldu mu?
    Madalya kazandın mı? (Bronz, gümüş, altın)
    Altın madalya kazandın mı?
    Altın madalya kazanana kadar bir kıza aşık olmak yok diyordun, altın madalyayı kazandıysan aşık oldun mu?
    Boksu bırakmadın değil mi? Bir zamanlar çok severdin. Bir amacın vardı. Eğer bıraktıysan tekrar başla, eğer başaramazsan yeniden ve yeniden...
    Hiç bir kız öptün mü dudaktan?
    Sevgilin var mı?
    En az 5 kitap okudun mu?
    Kült filmleri izledin mi?
    Kendini seviyor musun hâla?
    Takdir/Teşekkür belgesi aldın mı?
    Sivilcelerin geçti mi la?
    Sokakta kavga ettin mi hiç? (Etmek istiyorum bir kere de olsa, boksa başlayınca kimse karışmaz oldu :S)
    Unutma Kasım 2016'da ehliyet kursuna yazılacaksın!

• Melisa (Sevdigim kiz ) nakil aldiricakti okula gelme sebebim okuldan gidicekti gitti mi ?

Onu unutmaya calisicaktin okullar acilinca hic konusmamaya gayret edip rehberden silicektin bunlari yapabildinmi ? Unutabildinmi ?

Onsuz o okulda aci cekicektin cektin mi ? Cektiysen gectimi

Onu özlüyomusun ?

Konusuyomusunuz hala ?

Uzuluyomusun ?

Ama beni gercekten sevseydi gitmezdi ki sirf benim icin kalabilirdi unutmaktan baska carem yok k

Okulda durmadan siralara ozellikle kagitlara melisa yazip durur herkese anlatirdim bu huyumdan vazgectim mi ?

Kimseyle konusmasam bile whatsappa girip cevrimici gozukurdum belki mesaj atar diye bu huyumdan vazgectim mi ?

Yani kisacasi melisayi unutabildinmi bu aci gectimi ? Su an cok aci cekiyorum bakalim 1 yil sonra nolucak allahim hizli gecsin nolur

Neyse imkansiz ama sevgili bulabildinmi ?

Yine imkansiz ama birini seviyomusun melisa disinda ?

Telefon alabildinmi sarj problemin asiri fazlaydi ins alirsin

İngilizce ogretmeni olmak istiyodun vazgectin mi ?

Of be melisa niye gidiyosun bugun bana mesaj atti acik lise hakkinda bilgin varmi diye bende rehberlikcimiyim diye tersledim gidersen kendin kaybedersin melisa gitme

Bana sormadin bile gidiyorum izin veriyomusun diye of duygulandim seneye umarim unuturum ilk goz agrim melisa :(

9 HAZİRAN 2016 EDİT:

Vay be hayat gerçekten çok garip. Geçen sene sevdiğim kız nakil alıyor diye üzülürken ondan önce hiç hesapta yokken ben nakil aldırdım :( o'na nakil verdirmemek için çaba sarfederken kendim gittim.

Sonuç olarak 1.soru evet o'da nakil aldırdı.

2.soru : Evet hiç konuşmadık,rehberdende sildim hatta engelli şuan. Evet unuttum ama arada hatırlıyo tabii insan. O olsaydı şöyle yapardı bana şöyle söylerdi filan diye,özellikle geceleri.

3.soru: Okuldan ondan önce ayrıldığım için çekmedim. Yeni ortama geçtim orayla uğraştım.

4.soru: Hayır,böylesi daha iyi kesinlikle.

5.soru: konuşmuyoruz.

6.soru: hayır.

7.soru: böyle birşey yaptığıma inanamıyorum. gerçekten çok gerizekalıymışım. tabikide öyle birşey yapmıyorum, geçmiştede yaptığıma inanmak istemiyorum.

8.soru: evet vazgeçtim fazla uğramıyorum whatsapp'a. Zaten telefonla ilgili sorunlar var serviste oluyor genelde.

9.soru: 1 yıl önce onun aşkından ölürken şuan birey hissetmiyorum. sonuç olarak bi kızı canınızdan çok sevseniz bile unutuluyor.

10.soru: hayır uzun bir sürede olmayacak sanırım.

11.soru: hayır, kızlardan baya soğudum uzun süre birini seveceğimi sanmıyorum..

12.soru: evet çok istediğim telefon olan sony m4 aldım fakat hayal kırıklığı oldu. sorunlu telefon sürekli kasası açılıyor teleservis illetiyle uğraşıyorum. şu an bile serviste.

13.soru: evet vazgeçtim hukuk istiyorum.

Geçen sene ben melisayı aşırı derece sevdiğim için sürekli onla ilgili şeyler yazmışım ama geçti hepsi. Unuttum. Geçen sene ağladığımı bilirim. Sonuç olarak elinde sonunda unutuluyor arkadaşlar fazla takmayın aşk olaylarını. Ha tabi arada aklına gelir ona bi çözüm yok. Melisa olayını burda noktalıyorum. 2017 konuunada mesajlar yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 9 Haziran 2016; 0:32:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016'da

Yeni kasa RCZ alabildin mi ?
    Yaşadığın şehri değiştirdin mi ?
    Evlendin mi ?

dedik bakalım bunlarda bir değişim olacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 2 Haziran 2015; 22:20:01 >
  • -yeni bilgisayar aldın mı.
    -ygsde kaç yaptın.
    -ieltsden kaç aldın.
    -dolar 2,67 şuan. Şimdi kaç?
    -implant yaptırdın mı.
    -teller çıktı mı?
    -metin2 oynuyor musun?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.