Şimdi Ara

[UPLANDI] [NedenAllahım] 2016 Haziran'a mesaj bırakın. Konu uplanacak :) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
30
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2016 Çok Kötü Değil mi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

-Geçen seneki staj nasıl geçti,bu sene staji nerde yapacaksın?
    -Ortalaman 2.0ın altına düştümü, alttan ders aldın mı?
    -Mesleki bilgin artti mı?
    -Erasmus sınavına girip, kazandın mı?
    -İngilizce kursunu bitirip sadece konuşma sınıflarına gittin mi?
    -Kilo verdin mi, spora başladın mı?
    -Hala yalnız mısın?
    -Başka bir dil kursuna başladın mı?
    -Okulda herhangi bir kulübe girdin mi?

Şuan aklıma bu kadar geliyor, geçen seneki konuda yüzde 60 gerçekleşmişti yazdıklarım, bakalım bu sene ne olacak :))

-Iyiydi, bu sene yine aynı yer

-1.99 ortalama Alttan ders aldim yükselecek

-Arttı

-Ortalama yüzünden giremedim

-Bitti, konuşma sınıfına da gittim.

-Hayır

-Evet

-Hayır

-Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

2016 Çok Kötü Değil mi :)

yaşamım sona erse hayır demem , o derece :)
  • airnavy kullanıcısına yanıt
    Aynı Hayati Yaşıyoruz Galiba :) 2018 Ve 2019 Bizim İçin Çok Güzel Olucak Görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 8 Haziran 2016; 5:14:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Selamın aleyküm hacı :)
    2015.2.haziran Nişan bitmiş düğün ve ev alma telaşı içindeyim.

1. Ne yaptın evi aldinmi?
    2. Evlendinmi?
    3. Çoluk cobbak durumları ne alemde?
    4. A. nın Çanakkale işi ne oldu
    5. Çanakkale ye yerleşme durumu vardı o ne oldu?
    6. İş durumları ne alemde hala o sevmediğin işimi yapiyorsun?
    7. O 2 nalet dersi verip diplomayi aldinmi
    8. Kilo 77 yağ orani yüksek vücudu şekle sokabildinmi
    9. Spora 1 sene içinde kac kere gittin
    10. Megane 2 vardı c180 amg alabildinmi
    11. Mercedes 1840 işi ne oldu ortak bulamadın dimi hala :D

aleyküm selam hacım :)))

2016 hazirandayız 1 yıl geçmiş

1. Allaha şükür evi aldım
    2. çok şükür evlendim
    3. daha birşey yok
    4. olmadı
    5. oda olmadı
    6. :))) hayır artık o işi yapmıyorum yeni işe girdim ve hayatım bıoyunca hayalini kurduğum iş sanırım bu :))) ayrıca farklı işlerde yapıyorum
    7. son bir ders kaldı haftaya sonuç açıklanınca görücez diploma olucakmı olmayacakmı
    8. onu sorma işte be evlendikten sonra 85 kilo oldum göbek benden önce dönüyor köşeyi :(
    9. hiç gitmedim :(
    10. çok şükür rabbime kurtuldum megane den geçen hafta dizel otomatik karayılan gibi bir 2010 model peugeot 308 aldım acayip memnunum allah bozmasın :)
    11. yalan oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Umut fakirin ekmeğidir.

bu yorumu atalı 1 sene olmuş ve şuan devamsızlık yüzünden sınıfta kalmak üzereyim napcamı bilmiyorum böyle sistem olmaz olsun 10 gün ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

2016'da

Yeni kasa RCZ alabildin mi ?
    Yaşadığın şehri değiştirdin mi ?
    Evlendin mi ?

dedik bakalım bunlarda bir değişim olacak mı ?

Sadece rcz'yi değiştirebildim diğer iki konu duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

Geçen sene saydıklarımın hepsi olumsuz sonuçlandı tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Y ve Ü hala aklında bakıyosun arasıra. Ö hala hayatında devam ediyosun çok uzun süreli bi ilişki oldu senin için rekor hala devam ediyormu ?

Seneye şu zamanlarda sanıyorum ki çok farklı bi yerde ve çok farklı bi hayatım olacak. Bu kez hangi şehirde ve hangi ünide olacağım acaba ve hangi bölümü seçtim?

Şuan bulunduğum durum çok boktan. Batmış vaziyetteyim daralıyorum. 2012'ye bakmam gerek ama hala buralardayım.

Telefon olarak ne aldın acaba yada notebook.

Malum hayatında köklü değişikliklere gidiyosun, kolay olmayacak. Herşeyden, herkesten uzak. Belki çok daha yalnız.

Ona karşı aşkın çok azalmış vaziyette yeni limanlara yelken açmak istesende geçmiş hatrına hala yanındasın. Pes mi ediceksin yoksa onun mu etmesini bekleyeceksin. Yada çoktan bitti mi ?

Ü ve Y ile bu süreç içerisinde hiç konuştun mu ? niye unutamıyorsam.

:)) vaaay beeee 1 yil da bir insanin hayati bu kadar degisirdi ancak. Ö halen hayatimda nişan flan dusunuyoruz ciddili bir iliski oldu. Cidden farkli yerlerde farkli insanlarla tuhaf bir yil oldu :)

• hay birakacagin mesaja
  • Aldım
    Orta derecede, kursa devam
    Bulundu, mahkemesi devam ediyor
    Hayir
    Pek firsat bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 konusu burada arkadaşlar gelecek seneye mesaj bırakmak isteyen olursa eğer buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_117483056//tm.htm#117483436
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

Lys'den sonra yazdığın 50 kitap okundu mu ?
    Bisikleti değiştirdin mi ?
    Bisikletle güzel yerlere gidip ilginç fotoğraflar çektin mi ?
    Gitar kursuna gidip tam anlamıyla öğrendin mi ?
    İngilizce seviyeni gerçekten çok iyi yaptın mı? Yanında bir dil daha iyi olmasa da öğrenmeye başladın mı?
    Bilgisayar ve telefon konusunda kendini geliştirdin mi?
    Seni üzen kişileri hayatından çıkardın mı ?
    Az çok para kazanabileceğin bir iş buldun mu ?
    Sonunda birine bağlanıp sevgili yaptın mı?

-35i tamamdır okudum.
    -malesef hala aynı bisiklet.
    -Eh işte 1 2 tur sayılırsa evet.
    -Hayır.
    -Evet ingilizce tamamdır ama ek dil için hala bir çabam yok.
    -Evet hala da geliştiriyorum.
    -Evet çıkarttım.
    -Buldum.
    -Evet sonunda birini sevdim ve sevgili yaptım.

• Manchester United kullanıcısına yanıt
    Ve beşiktaş şampiyon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

1 yıl sonraki ben sa bro

- Öncelikle nasılsın iyi misin?
    - Şampiyon Galatasaray olabildi mı?
    - İstediğin telefonu aldın mı?
    - Doğacak kuzeninin adı ne oldu?
    - Sınavlarına iyi çalıştın mı?
    - Okulu değiştirdin mi?
    - wing tsun kursuna kayıt olabildin mı?
    - Sevgili yapabildin mı?

As

- İyiyim çok şükür sen nasılsın ?
    - Maalesef Beşiktaş oldu. Galatasaray çok kötü bir sezon geçirdi.
    - Aldım😃
    - Jankat oldu. 😃😃
    - İyi çalışmaya çalıştım😃😃
    - Okulu değiştirdim. Tekrar eski okuluma geldim
    - Vazgeçtim.
    - Hala sapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

bütlere ders bıraktın mı.

sarışın ne durumda. o olmazsa alternatif var mı. veya o işler ne durumda

pc telefon yeniledin mi.

sivilce izleri tamamen geçti mi.

80 kilo aşağısına düştün mü.

ranked girdin mi. lig ne.

peder arabayı veriyor mu.

galatasaray şampiyon oldu mu

şimdilik yeter bunlar.

bütlere ders kalmadı.

sarışın gitti hala sap dolaşıyoruz

telefon yenilendi pc duruyor

sivilce izleri tamam

84-85 arasındayız hala

ranked girdim lig diamond 4

peder nadiren veriyor arabayı.

galatasaray ligde zor kaldı.

ulan ne güzel hortladınız be off sarışın off yaktın bizi unutamadık hala

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

motor ehliyeti aldın mı
    dersler nasıldı
    r25 aldınmı
    roomster duruyor mu şuan 21 binde satılmassa kaç oldu
    telefon aldınmı
    suratın sivilce içinde mi hala

hadi ben görüşürüz seni seviyorum (ben)

Ehliyet yok
    Dersler çöp
    Para yok
    Roomster duruyor 31 binde
    Telefon almadım
    Sivilceler geçti izleri kaldı
    Bende seni seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Üni nasıl gidiyor? Bölümden-ortamdan pişman değilsin umarım.
    2.yabancı dil hedefi nasıl gidiyor?
    Kasa-araba ikilisi ne alemde?
    Evdeysen canın çok sıkılıyor mu,
    ayrı evdeysen de ortalığı mok götürüyor mu?

Üni de dersler de ortam da iyi fena değil
    2. yabancı dil mi
    Kasa-araba ikilisi öyle tatlı gidiyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

bench 45, deadlift 60, squat 55, ohp 30, row 35, inch 35 basıyosun vücut agırlıklarında daha nizami degilsin, eger devam edebildiysen şimdi muazzam agırlıklar giriyorsundur, karın kasların çoktan gözükmüş bulkta filansındır belki
    ilk sınav sans eseri iyiydi bunda batırdın mı?
    ailenle mi yasıyosun?
    gözleri cizdirdin mi?
    durusun bozuk mu?
    yüzünde sivilce var mı?
    memişler ne alemde hala man boobs var mı ameliyat falan oldun mu yoksa görüntü kendiliginden gecti mi?
    şu an en tiksindigin şeyi yapıyosun bilgisayar basında cürüyosun hemen bırakıp pcsiz istedigin hayata dönebildin dimi inşallah?

-sporu yazın bırakmıstım bu yıl okulun ikinci ayında tekrar başladım o ağırlıkları yükselttim ama öyle hayal ettigim gibi de değil, begginer seviyesinin sonlarında kaldım diyebilirim. sonra sakatlandım ve daha iyi oldugunu düsündügüm calisthenics'e geçtim 3er setten en çok 11 tekrar mı ne barfiks yapıyordum daha fazla da dips. pistol squatı yapınca cok sevinmistim ileride spora devam edersem de l-sit planche gibi hareketleri yapabilmeyi isterim, kilo olarak normal insan kilosundayım arada evime döndügümde kilo alıyorum yurda geldigimde veriyorum falan filan.
    -evet batırdım :) deuda iktisat kazandım hic sevmedim burayı okul çok kötü ama notlarım iyi yani şans eseri ygs iyi gelmiş ya burda şansa bırakmadan çalışıp geçmeyi öğrendim. ilk dönem derslere gidip dinledim not falan aldım 2 zayıfım vardı. bu dönem sanırım 1 gelecek bikaç gün sonra muhasebeyi verirsem. iktisatı verdim bu dönem digerlerinde de hep 70-80 arası notlar aldım sanırım ortalamam yüksek gelecek hesaplamayı bilmiyorum ama 3 gelse iyidir.
    -ailemle yaşamıyorum çok garip la cidden ailemle yaşamıyorum ilk defa evden çıktım yurtta kaldım tüm sene ailenin degerini anladık tabi buranın da kendi basına her isi cözmek ders calısmak kendini hedeflere adamak gibi avantajları var ama dezavantaj saymakla bitmez oda arkadasları yüzünden kaç kere kafayı yiyordun yandaki gürültüden hayatının en kötü günlerini yaşadın ev gibisi yok.
    -evet yazın gözleri çizdirdim :) ama çizdirdikten sonra bu yıl pek de hayal ettigim gibi olmadı karı kız falan takılıcam denizden cıkmicam falan sanıyordum hic alakası yok tabi :) ama gözlüksüz olmak lensle ugrasmamak güzel ins. ömür boyu bir sorun olmaz gözde. ve çizdirdikten sonraki haftalar acı çok fenaydı.
    -duruşum iyi ya spordan dolayı iyileşti diyebilirim süper olmasa da özellikle barfiks dips geçince bi ara dimdiktim sonra eve döndüm 1.5 ay spor yapmadım yine yamuldum ama eskisi gibi degil yani daha iyi durumda diyebilirim
    -göğüs ameliyatı falan olmadım olmayı da düsünmüyorum o kadar kötü degil ya yada artık umrumda degil hafif kaslasınca da görüntü düzelmistir ondandır belki bilmiyorum ama utanacagım bisey degil girerim denize falan
    -evet bu yıl pcsiz bir hayat yasadım diyebilirim yılın çoğunda telefondan başka birşey yoktu ikinci dönem de pcyi getirdim ama korktugum gibi olmadı ders calısıp survivor izledim öyle bagımlı takılmadım he tabi 1.5 ay eve dönünce pc basından kalkmadım acıtıgım icin de cok pisman oldum ama yaz icin planlarım muhtemelen tüm yaz pc basında bi kac pcyle tl biriktirmeye calısmak olacak.
    edit: sivilceyi unutmusum iz olsa da uzun süre sivilce cıkmadı diyebilirim benim cilde neyin iyi neyin kötü geldigini de anladım diyebilirim sadece meyveyle beslendigimde sivilce falan kalmamıstı. sonuc olarak gecen yıla kadar sürekli sivilce cıkardı yüzümde ama artık yenileri çok nadir çıkıyor ama eskilerin izleri devam ediyor.

adamsınız adminler hayat çok garip la o zamana gore cok farklı seyler yasamısım bu yıl kim tahmin ederdi bu mesaja cevabı 1 yıl sonra yurt odasında final haftasında elimde laptop önceki gün 6 saat ders calısmıs(hayatımda ilk defa bu yıl ders calısıyorum en de ihtiyacın az oldugu yerde garip bi sekilde) sekilde cevaplayacagımı. sporda yazarken cok gaza gelmisim ama o yaz(belki yazdıktan bikac hafta sonra) bırakıp bir daha da baslamayı düsünmüyordum sonra yurt dag basında ve butun yıl bi halt olmayacagını anlayınca bos kalmıyım diye basladım acıkcası su anda yine spor hic umrumda degil evime döndügümde bırakmıstım yine zaman gecsin diye gelince devam ediyorum belki yazın devam ederim belki hic isim olmaz bilmiyorum. bide o zamanki cevrem durumlar falan kızlar acısından umut vaadediyordu simdi böyleyse seneye ünide asıl acılısı yapardım diye düsünmüs olacam ki göz cizdirme meme kestirme düsüncelerine dalmısım ama kızı geçtim erkeklerle bile alakam olmadıgı bi yıl bitti. finans ders vs konularda gelecege yatırım yaptıgım kendime hedefler koydugum bir yıl oldu. onları yazarken tek isteğim bi mucize olup polonyada okumaya gitmemdi olmayacagı da belliydi hangi üni hangi bölüm hic umrumda olmadı bir kere bile önemsemedim kendi sehrimde özele gidebilirdim annem de öyle istedi ama tercihi şehir dışından yana kullandım alanyayı yazacaktım kuzenimin gazıyla izmiri yazdım bu yüzden kuzenimi hayatımdan çıkardım bu arada. burada kalırken tüm sene düsündügüm yaptıgımın cok salakca tercih olduguydu cidden cok cok kötü zamanlar gecirdim hep buradan nefret ettim hep problemler oldu hep alanyaya gitseydim yada özele gitseydim daha iyi olurdu dedim. AMMA VELAKİN su an yıl sonundayız zaten yıl benim için vizelerden sonra bitmisti diyebilirim evime döndüm ve o saydıgım sıkıntılar uzak bir tozbulutu oldu simdi finaller için döndüm onlardan sonra lys ve evime dönücem ve yıl sonundayken o sıkıntıların hiçbir önemi kalmıyor. Yani diger sehirlerde de olsam diger okullarda da olsam cok iyi vakit geçirmiş de olsaydım çok rahat da olsaydım her yanım kız da olsaydı şimdi sene sonunda yine yalnız bir sekilde bu mesajı cevaplıyor olucaktım ve önemli olanlar o yıl boyunca hissettiğim duygular degil hayatımın bundan sonrasına yanıma neler kaldıgı olacaktı. Cok eglenmis olsaydım belki birkaç arkadaş kalırdı yanıma, çok rahat olsaydım rahat anılarım olurdu ama yanıma ne kalırdı tahmin edemiyorum elbette kalırdı ama önemli olan şimdikinden fazla mı kalırdı az mı? Şimdi mesela yüksek sayılabilecek bir ortalama kaldı yanıma benim de ders çalışabileceğimi kendimi adarsam yapabileceğimi gösteren yüksek ortalama ve bilinçaltıma işlemiş o günde 6-8 saat ders çalışabiliyor olmam bundan sonra da boyle konularda aklıma o günler gelecek ve oturup kendimi adicam yapabilecegimi bilcem, burada borsayla tanıstım olmasam hic isim olmazdı sanıyorum hisse senedi aldım degerlenirse ve bundan sonra da yatırımlarıma devam edersem benim için 19 yaşında yaptıgım ilk başarılı yatırım olucak belki de hayatımın sonuna kadar tasarruflarımı buraya yatırıcam, düşün ve zengin ol'u zengin baba fakir baba'yı okudum bunlar bana girisimcilik icin de kazandıgım parayı nasıl degerlendirecegimi de nasıl alısveris yapacagımı da öğretti burda olmsam hic okur muydum sanmıyorum, csgoda skin aldım 10-18 liradan ve 25 lira oldu bu bana gaz verdi bu yaz boyu da beklemeyi düsünüyorum fiyatı yükseldiginde muhtemelen gelen parayı da oraya yatırır kendime ufak da olsa daha kücük caplı bir borsada gelir kapısı yaratırım burdn ögrendiklerimi de gerceginde kullanırım, kavgayı gürültüyü milleti nasıl korkutacagımı nasıl saygı göstertcegimi nasıl özgüvenli olacagımı vs ögrendim vesaire vesaire buradaki hayat tecrübelerim belki lysde daha iyi puan yapıp kendi sehrime dönsem de ömür boyu yanıma kar kalabilecek seyler umarım bundan sonra doğru kararlar vermeme yardım ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 7 Haziran 2016; 14:34:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djodesa

Değişen bir şey oldu mu?

Yani değişen şeyler oldu gibi sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Aynı Hayati Yaşıyoruz Galiba :) 2018 Ve 2019 Bizim İçin Çok Güzel Olucak Görürsün

Benim derdim hatunla ilgili ya şimdiden düzeltmeye çalışıcam 2. bi şans için . çünkü 2018 ve 2019'a kadar bekleyemem çok uzun :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.