Yeni bir bilgisayar aldım ve eski bilgisayarımda gerek Steam gerek uPlay üzerinde olan 1-2 oyunum kaldı. Steamdaki oyunları pcde uninstall yapınca başka bir bilgisayara emailie gelen bi kodla yükleyebiliyordum (doğru hatırlıyosam tabi bunuda belirtirseniz sevinirim) ama uplayde bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum yani sorum şu. Uplay üzerinde Assassin's Creed 3'üm var oyunu Playstoreden aldım ve eski bilgisayarımda oyun aşırı kasıyor yeni bilgisayarıma save dosyaları gitmeden nasıl geçirebilirim ? Ha saveler gidiyosa sorun değil.. Şimdiden teşekkürler
Program Files > Ubisoft > UbisoftGameLauncher > [Savegames] Klosörünü Kopyala Flaşh Belle At Sonra Yeni Pc de Aynı Yere Yapıştır
quote:
Orijinalden alıntı: DeathLive
Program Files > Ubisoft > UbisoftGameLauncher > [Savegames] Klosörünü Kopyala Flaşh Belle At Sonra Yeni Pc de Aynı Yere Yapıştır
Oyunu nasıl alıcam diğer bilgisayara peki ?
Onuda Flash Belek ile At 30 Gb Belek Al İyisi Yada Yeniden indir
Uplay olan oyunlarda zaten senkronize ediyor kendisini doğal olarak kayıtlı oyunlarınız bulutta duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Uplay olan oyunlarda zaten senkronize ediyor kendisini doğal olarak kayıtlı oyunlarınız bulutta duruyor.
O da Doğru :D
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Oyunu gene steamdeki gibi uninstall yapıp diğer pcmden yükleyebilir miyim peki