Şimdi Ara

uPlay hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir bilgisayar aldım ve eski bilgisayarımda gerek Steam gerek uPlay üzerinde olan 1-2 oyunum kaldı. Steamdaki oyunları pcde uninstall yapınca başka bir bilgisayara emailie gelen bi kodla yükleyebiliyordum (doğru hatırlıyosam tabi bunuda belirtirseniz sevinirim) ama uplayde bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum yani sorum şu. Uplay üzerinde Assassin's Creed 3'üm var oyunu Playstoreden aldım ve eski bilgisayarımda oyun aşırı kasıyor yeni bilgisayarıma save dosyaları gitmeden nasıl geçirebilirim ? Ha saveler gidiyosa sorun değil.. Şimdiden teşekkürler

• Program Files > Ubisoft > UbisoftGameLauncher > [Savegames] Klosörünü Kopyala Flaşh Belle At Sonra Yeni Pc de Aynı Yere Yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLive

Program Files > Ubisoft > UbisoftGameLauncher > [Savegames] Klosörünü Kopyala Flaşh Belle At Sonra Yeni Pc de Aynı Yere Yapıştır

Oyunu nasıl alıcam diğer bilgisayara peki ?
  • Onuda Flash Belek ile At 30 Gb Belek Al İyisi Yada Yeniden indir
  • Uplay olan oyunlarda zaten senkronize ediyor kendisini doğal olarak kayıtlı oyunlarınız bulutta duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Uplay olan oyunlarda zaten senkronize ediyor kendisini doğal olarak kayıtlı oyunlarınız bulutta duruyor.

O da Doğru :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Uplay olan oyunlarda zaten senkronize ediyor kendisini doğal olarak kayıtlı oyunlarınız bulutta duruyor.

Oyunu gene steamdeki gibi uninstall yapıp diğer pcmden yükleyebilir miyim peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.