Şimdi Ara

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
6
Favori
32.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam gozunuzu seveyım. neye kampanya yapsanız bizim aleyhimize oldu. sınırsız internet dediniz fiyatlar iki kat arttı. birde bunu salmayın basımıza iyi boyle idare edin ya para yok kalmadı hocam
  • Faydalı konu,
    Tamamen kalkması çok zor ama ortalama 25_40 mbps arası olursa şimdilik yeterli olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Herkes kabul etmez senin altyapi iyi benim altyapi kotu diye oluyor sonra esitsizlik oluyor.
    Valla kota kaldırma draması için de aynısını söylüyorlardı. Biz bastırınca mecbur kaldırmak zorunda kaldılar.

Bu arada Türknet'e çabaları için gerçekten teşekkür ediyorum. Bu download ve upload işinde Türkiye'de çığır açtılar (kullanıcı açısından).
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    kotanın etkisi olsa bile tamamen kotaya yüklenemeyecek bir durum bu ucuz internet istiyorsanız ( hız sizin için çok önemli değil sanırım )
    buyrun :
    bireysel.turktelekom.com.tr
    İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/internetsiz-ev-kalmasin-kampanyasi.aspx

Bırakın da insanlar hakkını arasın karşı çıkmayın Ülkede ne varsa pahalandı soğandan patates e internet ten bilgisayar parçasına herşey uçtu bu ISS lerin uyanıklığı diğer ülkelerde nasıl oluyorsa burada da olmalı.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    zaten VDSL max o kadar upload veriyor.
  • teknik bilgi sıfır değil mi ?
  • arkadaş haklı şuan benim internetim resimde gözüken gibi aslında neredeyse 100mbps alabiliyorum ancak ISS ler en fazla 50 down luk paketleri verebiliyoruz diye zırvalıyorlar hadi buna eyvallah dedik 42mbps destekleyen upload 4mbps geliyor neden böyle olsun ki tamam 42 vermesin ama yarısını bari verebilsin

edit : Bence Bu konuyu İnternette Kalite Hareketi ekibi ile görüşüp destek almalısınız 2. sayfa yerine eski sayfa üzerinden kampanya kurulup daha yüksek kitlelere ulaşılabilir

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 23 Mart 2019; 11:36:12 >

• Hayır. Yanılıyorsunuz... VDSL2 17a En fazla 50 Mbps Upload destekliyor. Ortalama bir VDSL2 17a kullanıcısı, en az 10-15 Mbps Upload alabilir. En kötüsünden 6-7 Mbps Upload alabilir eğer limitsiz verilirse.

VDSL2 35b Olsa, 100 Mbps'e kadar desteklenmiş olurdu Upload. Lakin ülkemizde VDSL2 17a olupta, santralden uzak olanlar ortalama 10-15 Mbps Upload alabiliyor. VDSL2+ 35b Olsaydı, uzakta olanlar biraz daha yüksek Upload elde edebilirdi. 20-25 Mbps arası. Altyapısı VDSL2+ 35b olupta, santralin hemen karşısında bulunan evlerde ise 50 Mbps Upload'ı, VDSL2+ 35b olduğu takdirde, rahatlıkla o hızları görebilirler.

Wikipedia'da verilen teknik bilgiye göre; VDSL2 Plus (35b) En fazla 300 Mbps'e kadar Download, 100 Mbps'e kadar Upload hızını destekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınırsız Upload Partisi olsaydı bir de seçimlere girseydin %30 kemik oy sahibi olacaktın başkanlığın döneminde de amacını hunharca gerçekleştirebilecektin. Yine de böyle azgın bir konu için teşekkürler, yarım yamalak da olsa umudumuzsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar biliyorum 40 MBps upload olduğu zaman hat değerleri aynı kalmıyor haklısınız bende isterim herkes fiber kullansın limitsiz ping sıfır sıkıntı olmazsın
  • telefonu bilgisayar'a baglıyorum 60 ile 70 pubg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 23 Mart 2019; 11:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

onlar biliyorum 40 MBps upload olduğu zaman hat değerleri aynı kalmıyor haklısınız bende isterim herkes fiber kullansın limitsiz ping sıfır sıkıntı olmazsın
    Sana yarısını değil, direkt limitsiz versinler. Eğer Upload hızını sınırsız verirlerse, "Ulaşılabilir Hız" değerlerinde yazan değerden daha yüksek hız değerini farkedeceksin ve her modemi açıp kapattığında, ulaşabileceğin Upload hızının hafif hafif değişkenlik gösterdiğinide farkedebileceksin. Ben TürkNet VAE ADSL2+ kullanıyorum. Download hızımda herhangi bir limit olmadığından, her modemi açıp kapattığımda bazen 14000 Kbps, bazen ise 15126 Kbps'e kadar çıkabiliyor erişim sağlamama izin verilen hızım değişken olarak. Upload'ta aynı böyle limitsiz verilmeli. Benim ev ile santral arasında 1.4 KM mesafe var ve SNR 1.1 fakat aylardır bu internetle kopma olmadan kullanabiliyorum.

Hat değerlerim:
    Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

arkadaş haklı şuan benim internetim resimde gözüken gibi aslında neredeyse 100mbps alabiliyorum ancak ISS ler en fazla 50 down luk paketleri verebiliyoruz diye zırvalıyorlar hadi buna eyvallah dedik 42mbps destekleyen upload 4mbps geliyor neden böyle olsun ki tamam 42 vermesin ama yarısını bari verebilsin

edit : Bence Bu konuyu İnternette Kalite Hareketi ekibi ile görüşüp destek almalısınız 2. sayfa yerine eski sayfa üzerinden kampanya kurulup daha yüksek kitlelere ulaşılabilir

Zaten "İnternette Kalite Hareketi" Discord sunucusuna bir üyeyim. Oralarda sıkça bulunuyorum.

• sonrada evinizi server olarak kullanın internete biz giremeyelim bomboş konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E96D116AC

sonrada evinizi server olarak kullanın internete biz giremeyelim bomboş konu
    Öyle bir durum söz konusu değildir. Evini sunucu olarak kullanan kişi sayısı çok olmayacaktır ki olsa bile, bunun size bir zararı olmaz. O kadar da santral kapasitemiz düşük değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E96D116AC

sonrada evinizi server olarak kullanın internete biz giremeyelim bomboş konu
    Ki ayrıca Türkiye genelinde milyonlarca internet kullanıcısı, temel işler için internet kullandığından, çok fazla evinde sunucu kuran insan olmayacaktır ki, sunucu kurabilmek için Intel Xeon gibi sistemler tercih etmeleri lazım ki onlarda çok yatırım gerektirir. Çoğumuz sınırsız Upload'ı 1080p 60 FPS (15.000 Bitrate) yada 4K 60 FPS yayın için kullanacaktır yada YouTube'ye 10-15 GB ve üstü kaliteli ve uzun videoları hızlıca yükleyebilmek için...
  • Aynen çünkü Yurtdışında insanlar evlerinin bi odasını hep sunucu yapar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.