Bildirim
Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Akn yi kaldırdılar fiyatlar tavan yaptı aman allah korusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir gelir Merak etmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: Erdem the mixer
Zam gelmeyecek fakat Upload hız sınırını kaldırtma amaçlı bir derneğiz.
Alıntıları Göster
Ne derneği ya ahahha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:3:31 > -
işte öyle olmuyor upload yukseldiği zamanda indirme snr oyunama oluyor. -
samsung j5 2015 -
elektrik kesintisinde hat değerlerine bak -
solnette fiberde upload 10mbps iken ne olduysa 5mbps yapmışlar... sadece fazla para kazanmak için kısıyorlar... -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:3:33 > -
elektirk kesintisinde bakın hat değerlerine -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:3:34 > -
Hocam beni yanlış anlama ama şu dernek olayını bi aradan kaldır dernek resmi bir şey kafamıza göre kuramıyoruz yanlış anlaşılmaya çok müsait resmi kurumlara başvururken sıkıntı olabilir anlamayan yanlış anlayan kişiler ve kurumlar için farklı bir isimle devam etmenizi öneririm en azından derneksiz bir şekilde -
Allah razı olsun hocam şu yazdığınızı görene kadar konuyu ciddiye almayı düşünüyordum DERNEK yazısını görünce az bir olsun olsun değiştirilir o bile demiştim kendi kendime -
birden fazla kişi olursa fark belli oluyor VDSL kartları limitsiz değildir -
sınırsız upload çok kişisel bir istek, speedtestte 12 down, 0.50 up hızı %55 slower than tr diyor, aşağı yukarı 50 50 desek 24 ve üstü hız kullanan %70 genel vardır tahminimce, bu upload işi sadece %30 luk kısmın işine yarar, bunun yerine heryere fiber döşetme işi daha mantıklı, adsl kullanan adama sınırsız upload neye yarar ? zaten 0.800 veriyorlar yurtdışına çıkarken 0.50 ye düşüyor
Katılsamda benim için birşey değişmez 1 mbps’den fazla upload hızı alamıyorum. Bence öncelikle Türküye’nin heryerindeki eski altyapıların yenilenmesi için çalışma yapılmalı.
Dikkatinizi çekerim bu da yapa. Sizle aynı parayı verip kaç kat altında upload ve download hızı alıyorum.
Resmi göremeyen varsa:https://i.hizliresim.com/8aRYrd.png
Yapadan faydalanmak için santrale yakın olma şartı var. Herker yapadan faydalanamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 23 Mart 2019; 22:45:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen bütün suçu bakır kablolara atıyorsun. Madem öyle o zaman neden bakır altyapı haricinde bulunan fiber optik altyapılarda bile 2 ila 4 Mbps arası Upload hız limitlemesi var? Azıcık beynini kullan. Akıl yaşta değil, baştadır dostum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X