Şimdi Ara

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
6
Favori
32.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VDS ile test yapiyorsunuz Turk Telekom o kadar upload vermez bir de ADSL de upload Yukseltmek sikinti oluyor 2 upload SNR max upload dusuyor teknik bilgi sifir sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload artarsa download hızı ve pingler düşer. Kablolar aynı anda Hem download hem uploada izin vermez 5 olsun yeterli.
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Yorum yapmadan önce yeterli bilgi sahibi olunuz lütfen. Türkiyede Vdsl 17a profili kullanılıyor ve hat değerinizin sağlığına göre yani modem arayüzündeki maksimum değer ne ise o hızda upload alabilirsiniz. Vdsl kullanan birçok kullanıcı bakır kablosu kötü bile olsa en az 20 megabit upload kullanabilecek altyapıya kalitesine sahip, ben dahil birçok kullanıcının ise 40 megabit upload alabilecek altyapı kalitesi var, Fakat türk telekom açgözlülük yaparak bu hızı kısıtlıyor. Ek olarak hangi Vdsl profilinin maksimum kaç megabit hız verebildiğini içeren tabloyu aşağıya ekliyorum. Mümkünse birdaha Türk telekomun işine gelecek yorum yapmayın artık, böyle yorumlar yüzünden yalan dolan bilgiler yayılıyor ortalıkta. Açın gözünüzü araştırın, öğrenin.

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

• quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Yorum yapmadan önce yeterli bilgi sahibi olunuz lütfen. Türkiyede Vdsl 17a profili kullanılıyor ve hat değerinizin sağlığına göre yani modem arayüzündeki maksimum değer ne ise o hızda upload alabilirsiniz. Vdsl kullanan birçok kullanıcı bakır kablosu kötü bile olsa en az 20 megabit upload kullanabilecek altyapıya kalitesine sahip, ben dahil birçok kullanıcının ise 40 megabit upload alabilecek altyapı kalitesi var, Fakat türk telekom açgözlülük yaparak bu hızı kısıtlıyor. Ek olarak hangi Vdsl profilinin maksimum kaç megabit hız verebildiğini içeren tabloyu aşağıya ekliyorum. Mümkünse birdaha Türk telekomun işine gelecek yorum yapmayın artık, böyle yorumlar yüzünden yalan dolan bilgiler yayılıyor ortalıkta. Açın gözünüzü araştırın, öğrenin.

Bilgim var kardeşim.
    upload artarsa hatlara yük biner, oyunlarda pingler artar. Akk kalktı 30larda gezen pinglerim oldu 50-60ms.
    upload da kalkarsa online oyun falan oynanmaz.

Gelmesin upload falan.
    AYRICA Kime yarayacak upload?
    saçma sapan insanların tuvaletinden video atmasına yani Tiktokçuya, youtubelara yarayacak, Twitchçiye vlogçuya yarayacak. Şunlarda yayın yapmak paralı olsada kurtulsak. Hani Barış Özcan gibi insanlar dolu içerik atsalar neyse.
    YARAMASIN, iyi böyle.

• M4M00D kullanıcısına yanıt
    Bu grafiğe nerden ulaşabilirim hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünde her modem e göre değişiklik gösterir ancak airties için Internet menüsünde çıkıyor bu bilgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Bilgim var kardeşim.
    upload artarsa hatlara yük biner, oyunlarda pingler artar. Akk kalktı 30larda gezen pinglerim oldu 50-60ms.
    upload da kalkarsa online oyun falan oynanmaz.

Gelmesin upload falan.
    AYRICA Kime yarayacak upload?
    saçma sapan insanların tuvaletinden video atmasına yani Tiktokçuya, youtubelara yarayacak, Twitchçiye vlogçuya yarayacak. Şunlarda yayın yapmak paralı olsada kurtulsak. Hani Barış Özcan gibi insanlar dolu içerik atsalar neyse.
    YARAMASIN, iyi böyle.

Alıntıları Göster
    Yurtdışında o dediğin insanların nüfusu, Türkiyeye nazaran çok daha yüksek ama orada Upload sınırsız. Bizdede öyle olmalı! Kimin ne yaptığı seni ilgilendirmez. Sırf sana inat olsun diye en nefret ettiğim uygulama olan TikTok'u kurup, cringe şeyler yaparsam görürsün o zaman!

• Upload sınırsız ve yüksek hıza destek +1
  • 50Mbit hıza 25 upload yani tarifeye göre yarı yarıya artması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Change org da bir kampanya başlatın destek olalım. Facebook ile olmaz.

• Erdem kardeşim çabanı destekliyorum. Hala Didim de misin? Bir kurtulamadın adsl den. Benim çocukluğum Akbükte bulunan kamplarda geçti, üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen Didim maalesef aynı.
    Umarım gelecek planlarını yaparken (iş,akademi vb) FTTH bir lokasyona denk gelirsin. Sağlıcakla
  • bence evlere kadar fiber getireceklerine heryere vdsl gelmeli sonra fiber getirilen bölgelerin parası diğer kullanıcılardan çıkarılıyor yap heryeri vdsl ucuza getir olayı paketlerdende çok para alma, mentalitesi çok kötü trdeki firmaların...Bir yere 1gbps verebiliyorken diğer yerlere 10mbps bile veremiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 24 Mart 2019; 19:33:54 >
  • Ulan benim daha download hizim bile artmadi adam dio uploadi artirak :) 3 mbs ile devam ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 24 Mart 2019; 22:40:47 >
  • Bu ülkede insanların kendi hallerindeki çabaları hiçbir işe yaramadı ve yaramayacak boşu boşuna celalleniyor yine herkes, bunun tek bir yöntemi var o da yönetime içeriden yetiştirilen liderlerin el koyması ve zamanla yol katedilmesi. Böyle yüzyıllarca bekleyeceksiniz malesef
  • adsl'in sınırları belli 3 mbit den fazlasını veremiyorlar. fakat vdsl'de kasıtlı bir kısma var. isteseler yükseltebilirler.
    fakat birşey isterken iyi düşünün. akk kalksın diye kampanya yapıldı akk kalktı kota geldi.
    upload limiti kalksın diye kampanya yaparsınız kaldırılar sonra upload kotası koyarlarsa bu günleri ararız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 25 Mart 2019; 4:21:56 >
  • 20 yıldır upload upload diye bağırıyoruz ama geldiğimiz yer ev kullanıcıları için 20 yıl evvel 16 Kbps idi maksimum (metronet vardı 100 Mbps/50Mbps ama parasını versende alamıyordun ev kullanıcısı olarak) şimdi ise 20 Mbps .(500 TL Türksat veriyor, UL/DL zorladın mı da PINGler uçuşuyor havada, dosyayı PTT kargoya ver gönder daha hızlı gider ayarında)..
    Bazı şeyleri geç idrak ediyoruz toplum olarak ...

Hala daha bağırıyorum UPLOAD, UPLOAD sene olmuş 2019 ;)
    Alsınlar sosyal medyayı ayrı bir hat oluştursun ISS'ler ama INTERNET'imi bu SOSYAL MEDYA yüzünden kısıtlamasınlar...
  • Bu ülkede internet adına birşeyler düzelcekse ilk önce btknın sonrada Türk telekomun düzelmesi lazım.

• yurtdışında öylemi ? senin upload yapmak istediğin, bağlanmak istediğin çoğu sitenin sunucusu yurtdışında da ondan, metro interneti zaten kolay kolay da alamazsın ayrı bi konu

Türknet e gelince adamların TT ya da Süperonline a rakip olacağını sanmıyorum sonuçta benden aldıkları bir şey ile bana rakip olamazlar

TT Türkiye pazarının %65 gibi oranlarına sahip iken Türknet %1 desek o %1 i elinde tutmak için zaten istesen upload sınırı kaldırır yani

ayrıca upload hızın download ın %30 u kadar olması gerekiyordu sanırım o civarlardaydı :)
  • Bu siteminizi mümkünse arkadaş eş dost aile içinde gerçekleştirin. Yazılı görsel vs basına bunu yansıtmayın. AKK diye sesini çıkaranlardan dolayı yeterince kazık yedik. Bazen hangi memlekette yaşadığınızı unutuyorsunuz. 1 artar bize 3 girer.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.