Şimdi Ara

Upload hızı çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oturduğum yerde ADSL altyapı var sadece şuan ve ben de türk telekom altyapısı kullanan firmadan internet hizmeti alıyorum. 2 haftalığına köye gitmiştim. Geldiğimde upload hızım resimdeki gibi olduğunu gördüm. Bu arada gitmeden de download hızım biraz düşüktü 5 mbps civarı idi. Kurumu aradığım da Tütk telekomla alakalı olduğunu söylediler sonra türk telekoma kayıt açtılar. Baya süre geçti ve tekrar aradım. Türk telekom ankastreye 14 mbps geliyor bizlik bişey yok demiş. Bina kablolarını değiştirmemi söylüyolar ama ben alakasını olmadığını düşünüyorum. Sizce ne yapabilirim başka ne çözüm önerirsiniz.Upload hızı çok düşük

• Hat zayıflaması çok yüksek kablolarla alakalı olabilir
  • Nereden biliyorsun ankastre ölçüm yaptırdınız mi ?
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Ama daha iki hafta önce normal olan kablolar iki haftada bozulur mu ki? Ben o yüzden ihtimal vermiyorum çok fazla.
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir test yaptırmadım onlar böyle söylediler
  • medtosby M kullanıcısına yanıt
    ekipler ankastre ölçüm yaptılar ise doğrudur modem ile ankastre kutudan ölçüm yapın
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapabilirim modemi oradaki kabloya direk bağlayıp bakmam gerekiyor sanırım ama orda kablolar çakılı elle bağlayabilir miyim
  • Up
  • Bina yapıl yılı nedir?
    Ankastre Regletin bağlandığı yıl nedir?
    Kablolar kaç yıllık?
    Kablolar da ek var mı?
    Regletden görsel

Bunları yaz ve ekle de taksit taksit sorulmasın
  • Arkadaşlar konu üstünden biraz vakit geçti ama şöyle bişey oldu: iki kere hız değerleri normal hatta adsl için iyi değerlere çıktı max indirme 17 yükleme 1.1 civarıydı. Bu şekilde bir gün falan kullandıktan sonra eski haline döndü kendiliğinden. Bu aslında kablolarda sıkıntı olmadığının kanıtı çünkü olsa o değerleri alamazdım. Kendi iss'm @GIBIRNET'i arıyorum bizle alakası yok türk telekomla alakalı diyip geçiştiriyolar. Ne yapabilirim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medtosby -- 13 Eylül 2020; 18:24:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.