Şimdi Ara

upload hızı düştü mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

quote:

Orijinalden alıntı: maqician

Fake mi yapacağız şimdi yani...

o ne demek ya ?

ratio master gibi programlarla torrent sitelerine fake upload yapmayı demiş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

quote:

Orijinalden alıntı: maqician

Fake mi yapacağız şimdi yani...

o ne demek ya ?

ratio master gibi programlarla torrent sitelerine fake upload yapmayı demiş arkadaş.

Evet...Allahtan 5 olduğu zamanlarda gerçekten upload yaptım...Beni uzun süre idare eder...Ama 10 Mbit bağlantı ve fiber optik kelimelerinin yanına bu upload hızı yakışmıyor...20 ye geçmeyi düşünüyoruz zira 2 kişi ortak kullanıyoruz...

• 20TL daha verip 69TL'ye 20Mbit paketine geçin, 5Mbit upload ile rahat edin.
  • Downstream Rate: 8187 Kbps
    Upstream Rate: 791 Kbps

TTNET te 800 kbps veriyorlar, 1024 cokmuş gibi indirmelerine anlam vermiş degilim.
  • İyi de sözleşmede zaten 10Mbit için 1Mbit upload yazıyor. Superonline bugüne kadar müşterilerine kıyak geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haeras

Bende tam bu konu ile ilgili bir konu açmayı düşünüyordum..
    Benim de upload hızım düstü..
    Ankara / Ümitkoy..

benimde düştü
    Ankara / Yaşamkent
  • Verimerkezleri batmasın diye upload 5mbitten yukarı çıkaramıyorlar. Aslında çıkarırlar da resmi bir yerlerden kesin uyarı almışlardır.
  • Tellcom ilk verdiği hizmetlerde simetrik veriyordu, 100Mbit paket satın alan 100Mbit upload yapıyordu , sonradan BTK kararıyla upload değerleri düşürüldü.

Upload meraklısı olan 20TL daha verip 20/5 pakete geçmeli bence.
  • olur böğle vakalar
  • Çok moralimi bozdu bu durum valla. Ne güzel bol bol seed edip kredi kazanıyordum torrent sitelerinden. Şimdi eskisinin 5 katı daha fazla seed etmem gerekecek. Ölme eşşeğim ölme. Telekom bile downloadın 1/4'ü kadar upload veriyordu. 1/4 ne 1/10 ne. En kötü 2.5mb olması lazım uploadın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 1 Şubat 2010; 1:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

Çok moralimi bozdu bu durum valla. Ne güzel bol bol seed edip kredi kazanıyordum torrent sitelerinden. Şimdi eskisinin 5 katı daha fazla seed etmem gerekecek. Ölme eşşeğim ölme. Telekom bile downloadın 1/4'ü kadar upload veriyordu. 1/4 ne 1/10 ne. En kötü 2.5mb olması lazım uploadın...

bende katılıyorum yani kesinlikle 10/1 olmamalı zaten birde şu var başta 10/5 gibi rakamlarla upload aldık herkese anlattık superonline şöyle böyle diye...tabi çok memnun kaldık reklamınıda yaptık adamlar akıllı !
  • Evet upload hızı 1 mbps'ye düşmüş
  • Buna da şükür. Önemli olan download hızlarımız. Nasıl olsa uploadı seed için kullanıyorduk artık ratiomaster aracılığıyla seed edeceğiz.
  • ya arkadaslar ben super online kullanıyorum 10 mbit internet hızım war. dun aksam 1.2mb/s ile torrent dosyası upload ediyordum simdi 40kb/s ile upload ediyorum :S nasıl oldu bi fikri olan var mı :S
  • simdi 10 mbit baglanti icin 1 mbit up hizi var..sen 1.2 mb ile upload yapiyormussun yani down kadar up sence bu anormal degilde 40 kb ile göndermenmi anormal bisey
  • 1.2 mb ile upload yapabildiysen şanslısın ancak şans da bir yere kadar. Ben en çok 110 kb'ı gördüm.
  • arkadaşlar ben 20 mb kullanıyorum benımkıde 1 mbbt düşmüş aradım müşreti hizmetlerini öyle gozukuyor ama aslında öyle değil diye geçiştirdilermi beni doğruyumu sölediler anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.