Şimdi Ara

upload hızı düştü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece 1 gibi torrente 550 ile upload yaparken sabah bilgisayarı açtım downda problem yok up 100 ü zar zor görüyor 9 saatte ne değişti bide şundanmıdır bilmiyorum ama açtığımdan beri pcyi saatin yanındaki internet göstergesi çarpı ama net çalışıyor :D

• benimde upload hızımda 100kb civarına düşüş var. dün akşam hatırladığım kadarıyla gayet normaldi. umarım geçici bir durumdur. Bu arada yerim İzmir Karşıyaka Yamaç Evleri.
  • Upload lar 1 Mbite düşmüş.
  • Tüm tarifelerde mi 1 mbite düştü?
  • yok 10/5 di bende, 10/1 e düşmüş. Zaten sözleşmede o şekildeydi. VPN kullanırken iyi oluyordu ama buna da şükür :)
  • bildiğim kadarıyla sözleşmede 10/1 şeklinde geçmesine rağmen 10/5 veriliyordu, bundan mı vazgeçildi acaba? duyum mu bu yoksa bir açıklama var mı?
  • yaw daha 2 gün oldu geçeli ne güzel alışmıştım ya niye böle olduki şimdi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinbebe

bildiğim kadarıyla sözleşmede 10/1 şeklinde geçmesine rağmen 10/5 veriliyordu, bundan mı vazgeçildi acaba? duyum mu bu yoksa bir açıklama var mı?

Duyum yada açıklama yok. Acı gerçek. Hız testi yaparsanız görürsünüz...
  • http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

"10 Mbps için internete yükleme(upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps'dir."

Sözleşmede ne kadar yazıyor?
  • 6 mbittten 1 mbitte düştü benimde :(
  • Maalasef düşmüş...
  • Nerde okudunuz arkadaşlar resmi yazıyı 1 e düştüğünü? Ücretlendirme kısmında zaten 6 aydır hep 100-20/5 10/1 yazıyordu. Şimdi mi akıllarına gelmiş 1 mbit e düşürmek...
  • Olayın içine ettiler ya 1.5 yıldır ben böyle kullanıyorum ne olacak şimdi? Eh be...
  • Nasıl düşer ya İyidik 600kb ile yüklemeye
  • Hızı yasal sınırına çektiler, promosyon bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 1 Şubat 2010; 18:42:51 >
  • hiz dusmus iste :)
  • sekan bozma moralini boşwer takma bile :)
  • Bende tam bu konu ile ilgili bir konu açmayı düşünüyordum..
    Benim de upload hızım düstü..
    Ankara / Ümitkoy..
  • Fake mi yapacağız şimdi yani...
  • Benim de düşmüş. Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.