Şimdi Ara

⚠️Upload Hızları Acilen Artmalı - Eş Zamanlı Etkinlik! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
7
Favori
17.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
579 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türk Telekom'un ADSL'de 800 Kbps Upload limiti koymasının hiçbir mantıklı açıklaması bulunmamaktadır.

Türkiye genelinde daha henüz hiçkimsenin Upload limitlerinin farkında olmadığı ve altyapının desteklediği en yüksek hızın, mevcut verdikleri hızların olduğunu düşündüğümüz eski Türkiye zamanlarında, Türk Telekom keyfi düşüncelerine göre hareket eden bir firmaydı. Full keyfi. Kararlar keyfi, söyledikleri ise yalandan ibaretti. Hala daha yalanları çok fazla. Bu 800 Kbps Upload limiti de, eski zamanlarda bizlerin yeteri kadar bilinçli olmamamızın bir sonucudur.

Yılanı büyümeden yutacaksın, yoksa yılan seni yutar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Superonline 4/1 veriyordu adsl de internetsiz ev kalmasında

Alıntıları Göster
    Bütün operatörlerde aynı o BTK paketi.
  • Aradan kaç yıl geçti ?

Bir zamanlar benim de senin gibi düşüncelerim vardı turk telekom müdürleri yöneticileri veya ne ise oturup sohbet ederdim ne günlerdi saatlerce ben anlatırım onlar dinlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drahmizm kullanıcısına yanıt
    Bende 3 ay bedava kullandım 4096 kbps indirme ve upload 1024 kbps 3 ay bedava kullandım gelen olmadı diye iptal etdim

Kampanya kapsamında sunulan hız seçeneklerinin upload hız değeri 1024 kbps’dir. Kullanıcı ilgili upload hızı kapsamında hattının desteklediği en yüksek hızı kullananabilecektir.

www.superonline.net
    ADSL Internet Bizden Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/adsl-internet-bizden-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 30 Nisan 2020; 23:27:55 >

• 4 ü bedava kullansan nolur kullanmasan nolur

• Destek
  • Vodafone'da hala upload hızları düşmedi, bununla ilgili bir değişiklik mi oldu?
    Normalde 1 Haziran'da düşürürüz diye sms atmışlardı
  • ttde uploadlar ne kadar süre böyle kalacak bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.