Şimdi Ara

Upload Miktarı ve AKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Upload Miktarını geçince AKK uygulanıyormu?

Download miktarım 45 gb , upload 64 gb. Arayacağım şimdi Müşteri Hizmetlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: LusH

Upload Miktarını geçince AKK uygulanıyormu?

AKK sadece download için geçerli.
  • bildigim sadece Download / Upload Ne hızı veriyoda düşürecekler ki :D
  • Valla düşürmüşler bu gece 1 mbps'e.
  • Bugün yarın uploadda kotadan sayılacak derlerse hiç garipsemem,TTNETLE HERŞEY MÜMKÜN nede olsa
  • Kayıt oluşturdular , bakalım ne olucak ...
  • quote:

12 saate bir yansır siteye kota bilgileriniz siz baktığınızda 12 saat öncesinin kotası o :)

aşmışınızdır kotanızı uploadla alakası yok. Biraz baksak etsek aslında anlayacağız forumda da konu kirliliği olmayacak

adsl.kota.ttnet e girdiğinizdede zaten kota bilgilerine baktığınızda hemen altında 12 saat te yada 8 saat te bir güncellendiğini yazan bilgileri görecekseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

12 saate bir yansır siteye kota bilgileriniz siz baktığınızda 12 saat öncesinin kotası o :)

aşmışınızdır kotanızı uploadla alakası yok. Biraz baksak etsek aslında anlayacağız forumda da konu kirliliği olmayacak

adsl.kota.ttnet e girdiğinizdede zaten kota bilgilerine baktığınızda hemen altında 12 saat te yada 8 saat te bir güncellendiğini yazan bilgileri görecekseniz

Hergün kontrol ediyorum kotamı.Günlük ne kadar indirdiğimide biliyorum ...

• Upload bilgilendirme mahiyetindedir yazıyor altta. Yani AKK'ye etki etmez.
  • Evet sorun halledildi , hızımı tekrar arttırdılar."Güncelleme yaptık hattınızda" dediler.

Bence her ayın 19'unda AKK'ı geçenleri otomatik olarak düşürüyorlar , geçen ay 19'unda düşürmüşlerdi geçtiğim için . Bu ay geçmedim ama yine aynı gün düşürdüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LusH -- 20 Mayıs 2012; 15:23:22 >
  • quote:

Evet sorun halledildi , hızımı tekrar arttırdılar."Güncelleme yaptık hattınızda" dediler.

Bence her ayın 19'unda AKK'ı geçenleri otomatik olarak düşürüyorlar , geçen ay 19'unda düşürmüşlerdi geçtiğim için . Bu ay geçmedim ama yine aynı gün düşürdüler...

Ne 19'u ? 1 hafta olmuştur benim hız düşeli. Tarihe göre düşmüyor. 50'yi geçtiği gibi 1mb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Evet sorun halledildi , hızımı tekrar arttırdılar."Güncelleme yaptık hattınızda" dediler.

Ne 19'u ? 1 hafta olmuştur benim hız düşeli. Tarihe göre düşmüyor. 50'yi geçtiği gibi 1mb.

Ayın 8'inde düşmüştü benimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mehmet Şimşek hesabı çalışıyor bunlar güncelleme hepsi
  • Arkadaşlar kotayı geçeli sanırım 3-4 gün falan oldu... Hızım ay başında olduğu gibi hala 7 mbit...

İlk kez şans bize güldü ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Arkadaşlar kotayı geçeli sanırım 3-4 gün falan oldu... Hızım ay başında olduğu gibi hala 7 mbit...

O kadar sevinme hocam daha hazirana var
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Arkadaşlar kotayı geçeli sanırım 3-4 gün falan oldu... Hızım ay başında olduğu gibi hala 7 mbit...

O kadar sevinme hocam daha hazirana var

Kendi kendimi avutuyorum işte... 3-5 gün de olsa kotaya takılmamak bile bizler için mucize

Umarım böyle devam eder, bir tek benim değil de herkesin böyle olur ama... :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.