Şimdi Ara

UPLOAD MODE HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Samsung Galaksy A12 kullanıyorum.Bu sabah cihazı şarzdan çıkartıp açtım.Açıldığından kısa bir süre sonra (10dk.) UPLOAD MODE diye bir şey çıktı.Cihazı açma yöntemlerine baktım hepsini uyguladım.Cihaz geri açılmıyor bu şekilde 45dk. dir duruyor.Cihaz hata verdiği için yazılım güncellemelerini yapmıyordum(tamirci söyledi güncellerken hata veriyor)telefon beni uyarıyordu güncelleyin fln diye ben takmadım.Cİhazı açtım 10dk. sonra çöktü.Sorunu yazılı güncellemesiyle mi alakalı yoksa farklı bir şeyden mi?

NOT:Virüs olamaz 3 tane antivirüs programı kullanıyorum ve düzenli taramalar yapıyorum.Cihaz 64GB yer var boş alan 18GB.Program ve oyun sayım çok az sadece PUBG Mobile/Apex Legends/Bus Similatör Ultimate var.Farklı bir program yok.Yabancı Web Site/Cracklı oynadığım oyun fln. de yok.

Asıl Sorum: Cihazı nasıl düzeltebilirim.En azından bu moddan nasıl geri masaüstüne döndürebilirim(masaüstü diyorum çünkü normal adını bilmiyorum siz anladınız)

• Yapay Zekanın Yanıtı

UPLOAD MODE HATASI: Nedenleri ve Çözümleri

"UPLOAD MODE" hatası, bir cihazın yazılım veya donanım sorunları nedeniyle beklenen şekilde açılamadığını gösteren bir mesajdır. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve cihazdan cihaza değişebilir.

UPLOAD MODE'un Nedenleri

• Bozuk veya eksik işletim sistemi dosyaları
    • Donanım arızaları (örn. hatalı anakart veya depolama birimi)
    • "Forced by Key" yükleme moduna girmeye zorlama
    • "CP Crash" yükleme moduna girme

UPLOAD MODE'un Çözümleri

UPLOAD MODE hatasını çözmek için uygulayabileceğin adımlar şunlardır:

• Güvenli Modda Başlatma: Çoğu cihaz, güvenli modda başlatma seçeneğine sahiptir. Bu, yalnızca temel sistem dosyalarını ve sürücüleri yükleyerek cihazının açılmasına yardımcı olabilir.
    • Donanımsal Sorunları Kontrol Etme: Depolama birimi, anakart ve diğer donanım bileşenlerini fiziksel olarak kontrol et. Hasar veya gevşek bağlantılar olup olmadığını incele.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Etme: Cihazının işletim sisteminin en son sürüme güncellendiğinden emin ol. Güncellemeler, hataları gidermeye ve kararlılığı artırmaya yardımcı olabilir.
    • Cihazını Sıfırlama: Cihazını fabrika ayarlarına sıfırlamak, yazılım sorunlarını gidermenin etkili bir yolu olabilir. Ancak, sıfırlama işlemi tüm verilerini sileceği için verilerini yedeklemeyi unutma.
    • Profesyonel Yardım Alma: Yukarıdaki adımlar hatayı çözmezse profesyonel teknik servis desteği alman gerekebilir. Nitelikli bir teknisyen, cihazını teşhis edebilir ve uygun onarımları gerçekleştirebilir.

Forced by Key Upload Mode

"Forced by Key" yükleme modu, cihazın güç tuşuna ve ses azaltma tuşuna aynı anda basılarak girilen özel bir yükleme modudur. Bu mod, yazılım güncellemeleri yüklemek veya cihazın donanımını test etmek için kullanılabilir.

Forced Upload Upload Mode

"Forced Upload" yükleme modu, cihazın yazılımını veya donanımını güncellemek için kullanılan başka bir özel yükleme modudur. Bu mod, genellikle cihazın açılmadığı durumlarda kullanılır.

CP Crash Upload Mode

"CP Crash" yükleme modu, cihazın işlemci arızası nedeniyle girdiği bir yükleme modudur. Bu mod, cihazın donanımını test etmek ve sorun gidermek için kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Apple alanı ile alakası nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    program download failed hatası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.