Bildirim
ups kapasitif sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kompanzasyon panosu olan bir yerde deneyip gözlemlemek gerekir bence?? -
panodaki sabit kondansatör yapabilir bu durumu.
bir de dengelemek için reaktör bağlanıyor dediğin gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloko -- 25 Temmuz 2007; 19:37:47 > -
zaten kompanzosyon panomuz var orada. ama direk kapasitif olduğu için çalışmıyor bile, yani gerek kalmıyor devreye girmesine. UPS in kapasitör etkisi ne kadardır acaba? -
Kompanzasyon panosunda direkt bağlanmış kondansatör olabilir.Kontrol edip devredışı edin veya kapasitesini düşürüp deneyin.Kolay gelsin. -
cos fi ye bakıp ne kadar etkili olduğunu gözleyip ona göre bir reaktör bağlayın.sorun çözülebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: elysion
zaten kompanzosyon panomuz var orada. ama direk kapasitif olduğu için çalışmıyor bile, yani gerek kalmıyor devreye girmesine. UPS in kapasitör etkisi ne kadardır acaba?
-
ups hangı tip ?
6 palse tristorlu, 12 palse tristorlu ya da igbt lı seceneklerınden hangısıdır ?
yuk az demıssın, kullandıgın ups ın yuk ve harmonık egrısını ıste.
bazı ups lerde ozellıkle %34 yuk degerının altında kullanımda %70 e varan thd degerlerı olusabılır
kullandıgın yuke gore thd degerıne bak, bu yuzden de sorun yasıyor olabılırsın
boyle durumlarda harmonık fıltresı baglamak cozum olabılıyor -
hmm anladım. şimdi harmonik yük eğrisini ve diğer teknik detayları istedim pazartesi elime ulaşacak. birde kondansatör direk bağlanmış olduğunu sanmıyorum çünki birkaç banka şubesinde yaşıyoruz bu sorunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X