Şimdi Ara

UPS KULLANANLAR.... Açık mı kalmalı, kapalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ben kapatıyorum

çünkü geceleri olur olmaz zamanda elektrik giderse dıt dıt ötüp uykum bölünmesin diye

aynen. en büyük korkum gece dıt dıt ötüp uyandırması olmuştur

gece yatarken kaparım, bir daha bilgisayarı ne zaman açarsam birlikte açarım..
  • gıcık bi durum çok başıma geldi ama yinede kapatmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ben kapatıyorum

çünkü geceleri olur olmaz zamanda elektrik giderse dıt dıt ötüp uykum bölünmesin diye

aynen. en büyük korkum gece dıt dıt ötüp uyandırması olmuştur

gece yatarken kaparım, bir daha bilgisayarı ne zaman açarsam birlikte açarım..

• Merhabalar, ups'lerin fanlı bir pc kadar olmasada gürültüsü vardır ve kullanılmadığı zaman örneğin gece yatarken onun sesi duyuluyor ve bir süre kullandıktan sonra bu ses artabilir ayrıca LED ışığı da odayı yeterince aydınlatıyor bu nedenle düğmesine kullanılmadığı zaman basmak rahatınız için mantıklı olabilir eğer aynı odadaysa ki açık kalırsa alma sebebiniz elektrik kesintisi olduğunda bu cihaz aküye geçecek ve ötmeye başlayacak. Lâkin her model için bu böyle mi bilmiyorum ben düğme ile UPS'i kapattığımda da açık olduğu kadar olmasada hâlâ sesi geliyor. Havanın sıcaklığına göre akünün enerjisi bir miktar boşalabilir bu her iki durum içinde geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba aküsü gibi düşünebilirsiniz sürekli şarj halinde buda aynı mantık.
  • Konuyu hortlatıyım :) bende 650 lık ups var tv yı baglıyorum koca tvyı ıdare edıyor ama ps4 u bagladıgımda dırek kapanıyor basına gelen oldumu hıc arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.