Şimdi Ara

UPS TAVSİYE??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • online bi ups olmasına dikkat et kesinlikle interaktif line olmasın ayrıca aldıktan sonra eğer elektrik gittiğin de ki besleme süresi yetmiyorsa aküleri yüksek amperlileri ile deiştirebilirsin 5-10 dk besleme istiyorsan kasa monitör haricinde bişeey bağlamam diorsan 500w lık yeter
  • Türkiye şartlarında UPS şart. Geçen gün adsl modemim gitti amca oğlundan ödünç aldım onla idare ediyorum. UPS ler hakkında pek bilgim yok. Modem koruması tam olarak ne işe yarıyor? Bik kaç arkadaş üstüne basa basa söylemiş.
  • UPS online olduğunda daha çok elektrik harcamıyor mu?Bazı arkadaşlar da kesinlikle Line Interactive olsun diyo.Kafam karıştı şimdi. Line olunca noluyo ,online olunca n'oluyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __spirit_of_fire__

UPS online olduğunda daha çok elektrik harcamıyor mu?Bazı arkadaşlar da kesinlikle Line Interactive olsun diyo.Kafam karıştı şimdi. Line olunca noluyo ,online olunca n'oluyo?

İşte işkembeden nağmeler online kgk leri kim alabiliyor? Astronomik rakamlarda hepsi ev kullanıcısı line interactive alacak başka seçeneği yok offline türden cihazlar var onlardan alma yeter. Tür olarak line interactive den başka seçeneğin yok.
  • Online ups önderen arkadaş sarhoştu herhalde? Çünkü online olanlar ev kullanıcısı için değil:)

Benim 750VA lik tunçmatik alalı 1.5 sene oldu ama akülerde sorun var sanırım (öldü aküler) yenisiyle değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba içindekilerden daha yüksek kapasiteli akü alsam olurmu?

Mesela içindeki 7a/h diyelim Ben 12a/h lik alsam bi zararı olurmu? belki içindeki devreler ona göre tasarlanmıştır diye düşünmüyor da değilim hani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

laptopu ne kadar götürür bunlar?

laptop un zaten kendi bataryası var ups'yi napacan ???
  • Arkadaşım sana benim ups i önericem
    Inform 1000VA 78$+KDV

Online bu .
    online al performans açısından daha iyi line interactivelerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinaliada85

Arkadaşım sana benim ups i önericem
    Inform 1000VA 78$+KDV

Online bu .

online değil o. online ups nin ne demek olduğunu bilmiyorsun..
  • keysmartı bende kullandım gercekten güzel arkadasım hemde ucuz genede sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Inform 1000VA 78$+KDV

Online bu .

• Tunçmatik in en guzel yani normal haftaiçi çalışma saatleri içerisnde devamlı telefon ile teknik destek saglamasi diger markalarda ben boyle bir ozellik duymadim bence her urunun satis sonrasi destegide cok onemli peki siz UPS ile bilgisayar haberlesmesi icin hangi yazilimlari kullaniyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Inform 1000VA 78$+KDV

Online bu .

Bıyıklı hiç değilse senin gibi gülücüklü boş mesar atarak postumu arttırmıyorum. B işeyler öğreniyorum boş boş güleceğini bi şeyler tavsiye et.
    Olabilir öğrenmiş oldum benim ki line interactive offline diil sonuçta.
    Offlinelarınn perf. larının daha az olduğunu duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinaliada85 -- 14 Şubat 2006 19:46:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.