Şimdi Ara

UPS TAVSİYE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ev kullanımı için ups tavsiye edebilir misiniz?POWERCOM IMD-625AP DIGITAL sizce nasıl?

5-10 dakka götürecek bi ups yeterli olacaktır.(17''monitör + kasa)

Teşekkürler...

• Bence modem korumasının olması şart..Ben fiyatı uygun olduğu için (hakkında hiç bir bilgim yok) linktekini almayı düşünüyorum...DAha önce bu vardı...Ama yandı...Nasıl oldu demeyin yandı işte..

• ben yeni bir kaysmart aldım ama pc ile iletişim kuramadım çok fazla kullanım süresi olmasın diyosan o ii özellikleri de ii tavsiye ederim
  • Bence APS gereksiz pahalı arkadaşım ama o kadar para verecek durumun varsa tabi snıfının en iyisidir.
    ama dha uygun bir şey istersen taibi powercom lar iyidir
    ama benim sana tavsiyem ise inform olacaktır.
    Bu arada 17 inç ekran tamam peki kasanın power supplyı kaç wattlık o da çok önemli bir faktör onu da sölersen sana kaç VA lık bir ups alacağını sölerim
  • laptopu ne kadar götürür bunlar?
  • slm arkadaşım
    POWERCOMlar iyidir ancak almışken en az 1000A olması gerekir.
    artık devir güç devri psun kaç Wattlık olduğunu söylememişsin yani 400W ise 625Alık bir UPS kaldımayabilir.
    İNFORM da iyi ve kalitelidir ancak modem koruması yok galiba bu nedenle biraz eksik (İNFORM APC ile aynı kalitede diyebilirim yani boşuna APCye fazla para verme)
    benden bu kadar arkadaşım benden tavsiye en az ne marka alırsan al 1000A al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli 1500Va UPS Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    UPS ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş haklı bende inform 1000 VA VAR.
    78$+kdv
    tavsiye ederim
  • 350W kasa +17''mon. için bi ups tavsiye ederseniz sevinirim.Diğer arkadaşlar inform tavsiye etmişler,POWERCOM IMD-625AP DIGITAL modeli hakkındaki görüşlerinizi yazabilirseniz sevinirim.

Saygılarla...
  • tescom markayı tavsiye ederim bence denemelisin ben 3-4 çeşidini kullandım bayağı güzel diğerleri gibi fazla sorunuda yok neyse sana kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: __spirit_of_fire__

350W kasa +17''mon. için bi ups tavsiye ederseniz sevinirim.Diğer arkadaşlar inform tavsiye etmişler,POWERCOM IMD-625AP DIGITAL modeli hakkındaki görüşlerinizi yazabilirseniz sevinirim.

Saygılarla...

kardeş o upsnin aynısı var bende....350W kasa+17''monitör+modemi bağladım.......programıda var...programı 6 dakika sonra sistemi kendiliğinden kapatıyor...sistem kapanma sırasında akü %50 cıvarında oluyor....tahminen sistemi 10-15 dk çalıştırır.....tahminen diyorum çünkü tamamen aküyü bitirmedim şuana kadar....ben memnunum...tavsiyede ederim... programdan bir resim....

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

quote:

350W kasa +17''mon. için bi ups tavsiye ederseniz sevinirim.Diğer arkadaşlar inform tavsiye etmişler,POWERCOM IMD-625AP DIGITAL modeli hakkındaki görüşlerinizi yazabilirseniz sevinirim.

Saygılarla...

kardeş o upsnin aynısı var bende....350W kasa+17''monitör+modemi bağladım.......programıda var...programı 6 dakika sonra sistemi kendiliğinden kapatıyor...sistem kapanma sırasında akü %50 cıvarında oluyor....tahminen sistemi 10-15 dk çalıştırır.....tahminen diyorum çünkü tamamen aküyü bitirmedim şuana kadar....ben memnunum...tavsiyede ederim... programdan bir resim....

625VA lik ups 350w kasa + 17 lik monitörü 6 dakka çalışırıyor hemde sadece akünün yarısını bitiriyor diyosun?

• Mge tavsiye ederim kullanıyorum memnunum.
  • Starcom +1
  • bende de 600valık powercom 300w,17",modem,telsiz telefon ve 7+1'i 10dakka gibi götürüyo çok fazla para vermeye gerek yok bence ups'e sadece voltaj regülasyonu olması yeterli onun dışında 1000va'lık da alsan 10 dakka değil belki 20dakka götürcek bence gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 13 Şubat 2006 21:41:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

quote:

Saygılarla...

625VA lik ups 350w kasa + 17 lik monitörü 6 dakka çalışırıyor hemde sadece akünün yarısını bitiriyor diyosun?

evet öyle....%60'a kadar akü çabuk boşalıyor %60 tan sonra yavaşlıyor...upsnin programı 6 dk sonra pc otomatik kapatıyor...

• quote:

Arkadaşlar herkese selam,
    ev kullanımı için ups tavsiye edebilir misiniz?POWERCOM IMD-625AP DIGITAL sizce nasıl?

5-10 dakka götürecek bi ups yeterli olacaktır.(17''monitör + kasa)

Teşekkürler...

tercih ettiğin ups çok iyi.aldığın zaman 625AP olmasına dikkat et.bu modelde modem koruması var.625A modelinde modem koruması yok.

• EGER İSTANBULDAYSAN METRO GORSSMARKETE Bİ BAK DERİM ORADA GUZEL UPS LER VAR KAFANA GORE ALIRSIN Bİ TANESİNİ
  • powersonıc war.gusel cihaz hem uygun hem modem korumasi falanda war...
  • powersonic kullanıyorum. Dikkat ediceğin özellikler bilgisayarla iletişim sağlasın modem koruması olsun. 1000va lık modelini tercih edebilirsin powersonic in. Panasonic ürünüdür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.