istanbul'da merkezi bir yerde oturuyorum ve normalde pek elektrik kesintisi olmaz. ama olduğunda da evde çoluk çocuk üşümesin istiyorum. hele ki ben iş için uzakta isem, zahmetsiz, kendiliğinden devreye giren bir sistem kurmak arzusundayım.
elektrik kesintilerinde evin soğumasını engelleyebilmek için ups almak istiyorum. internette satışı olan ürünler genelde yarım saat kadar dayanabilecek akülerle satılıyor. bu işten anlayan arkadaşların fikrini almadan sipariş vermek istemedim.
yukarıdaki ups'i, (kısıtlı teknik bilgimle) aşağıdaki linkteki 365 tl'lik akü ile paralel bağlayabilir miyim? ve en az 4-5 saat kombiyi kullanmaya devam edebilir miyim? hatta teknik olarak mümkün ise; bir saat kadar kullanıp, ardından devreden çıkarıp, ev soğumaya başlayınca tekrar birer saatlik 3 defa daha kullanabilirsem bu bana 24 saatten fazla yetecektir diye düşünüyorum.
urun.n11.com
Leoch 12v 40ah Tam Bakımsız Kuru Tip Akü - n11.com
bu konularda bilgili arkadaşların tavsiye ve yönlendirmelerini, ozellikle "bu iki ürün zahmetsizce birbirine bağlanıp, randımanlı bir şekilde kullanılabilir mi?", konusunda beni aydınlatmalarını rica ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme