Şimdi Ara

Ups tavsiyesi Hangi marka ? 300-400 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vremya003 ups in amacı o zaten maksat ups e bağlı olan şeyleri düzgün kapatmak için jeneratör gibi kesildikden sonra devreye girmiyor elektrik gittiğinde açık kalıyor yine
  • alsak dediğim gibi bir sisteme yararı olur dimi yani boşa para vermiş olmayız? birde pc nin ve monitörün güç kablolarını ups bağlayıp kullancağımızdan hani sisteme yetersiz dalgalı bir voltaj verip bozmayalım kaç milyar verilip aldığımız sistemi o yüzden.
  • hıc sıkntı yok hocam sıstemıne gore ups al ben şirkette 30 milyarlık server'a kullanıyorum ani kesilmelerde yanmalar olmasın diye hıc problem olmuyor.
  • Arkadaşlar bende bir ups alacağım. İnternet radyosu için sadece 1 adet pc çalıştıracak. Zaten binada jeneratör var ama devreye girmesi 20-30 sn alıyor. Amacım bu aradaki sürede serverın kapanmadan yayının devam etmesi. Bu doğrultuda line veya online fark edermi bilmediğim için soruyorum ? Ayrıca kapasite olarak nasıl bir şey olmalı ? Ev ortamında olacağı için ayrıca sessiz çalışması tercih sebebi olacaktır. Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.