Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
109
Favori
67.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem yükleme yapmak için %4 komisyon alacaksın hem de para transferine 100 lira isteyeceksin..
    10.000 lira için işlem bedeli toplamda %5 oluyor, bu nasıl bir sömürü düzenidir böyle?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    bu tip sayılar güvrn vermiyor , 250 kişi der belki de 100 kişi de durdurur sayı doldu der nerden bileceğim , hiç güvenilir değil

• UPTION kullanıcısına yanıt
    Sze nasıl güveneyim , dolduğu zaman sistemde uyarı verecekmisiniz ?

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Aklı sıra şark kurnazlığı yapıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    A yetkili var süper. Dolunca yazsanız çok iyi olur

• alucardz kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay bekledim kurye gelmedi evde yok diyor sürekli ama evdeyim müşteri hizmetlerini arıyorum yönlendiriyoruz diyor yine yok vazgeçtim artık

• mason3400 M kullanıcısına yanıt

Adı sanı pek duyulmamış, meşhur olmamış bir bankanın yine kendi adı gibi meşhur olmamış uygulamasına ait kıçı kırık bir karta muazzam bir önem kıymet arzedip bunun için 2 ay bıkmadan usanmadan beklemek, gözleri yaşartan, akıllara durgunluk verecek kadar şaşırtıcı bir azmin hikayesidir. Eminim buna kanka olma kıvamına geldiğiniz müşteri hizmetleri de içten içe şaşmıştır..Duyan ve gören de kartı alana bedavan puan veya TL armağan edecekler sanır... Allahü teala akıl fikir versin demekten başka birşey demiyorum sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Şubat 2025; 18:35:35 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Burada fikrimizi beyan ediyoruz yok Allah akıl fikir versin falan diyorsunuz ne olmuş indirim puan peşindeysek yani Allah sizede akıl fikir versin ki başkasının işine karışmayın teşekkür ederim

Merhabalar Uption yetkilisi tüm kampanyalar için şartlar bir sonraki ay ayın 20 sine kadar olarak değişmiş 3 iş günü içinde geliyordu iadeler bu kötü olmuş bence tekrar 3 iş gününe dönme ihtimali var mı?

Ben kurye geldiğini bile bilmiyordum ben üye olurken yoktu, mh yi arayıp iptal ettirelim 2-3 ay sonra tam unutmuşken birden ortaya kurye çıkmasın 😂

• alucardz kullanıcısına yanıt
    Gelsede imzalamam daha sözleşmesini

• Herkese merhaba! 🧡

Sizlerden gelen geribildirimler doğrultusunda Tabii kampanyamızda yer alan katılımcı kotasını kaldırdık. Artık "Tabii %100 Nakit İade" kampanyamızdan Tabii abonelik ücretini UPTION Kart ile ödeyen herkes yararlanabilecektir.
    www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/tabiide-100-nakit-iade
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kampanya geri ödeme şartlarımızı iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Geribildiriminiz için teşekkür ederiz. 🧡
    @mason3400

Merhaba, UPTION'a üye olduğunuz telefon numarasını özel mesaj üzerinden iletmeniz halinde size yardımcı olmak isteriz.
    Teşekkürler

@b0Ni

Merhaba,

Sizlerden gelen geribildirimler doğrultusunda Tabii kampanyamızda yer alan katılımcı kotasını kaldırdık. Artık "Tabii %100 Nakit İade" kampanyamızdan Tabii abonelik ücretini UPTION Kart ile ödeyen herkes yararlanabilecektir.

teşekkürler, iade sistemi de eskiye dönerse güzel olur. ay başında yapılan harcama için 50 gün sonra iade geliyor yeni sistemde.

• Anladığım kadarıyla sanal kart ile karekod ödemesi yapıp iade alma imkanı yok. Sadece metropol posu ve o da direkt hesaptan çekiyor, kartla odeme olarak kampanyalara dahil etmiyor.

Bişey değişeceğini sanmam

50 gün olsa iyi 1 şubatta harcama yaptım cashback 15 Nisan el insaf yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.