< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (30. sayfa)

-
-
Yüzde 99 olacak. Google Play üzerinden abonelik yapmışsınız az önce denedim Moka sanal pos kullanıyorlar.
MOKA/TABII / TRT
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500 TL ye 200 cashback de sadece uption hesabı açmak yeterli mi yoksa fiziki kartta almak lazım mı?
Fiziki kart gerekmiyor.
-
@Shadowylord
Merhaba, fiziki kart şartı bulunmamaktadır. Sanal kartınızla da kampanyadan yararlanabilirsiniz.www.uption.com.tr
UPTION Kart'tan Hoş Geldin Hediyesi 200 TL Nakit İade!https://www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/uption-karttan-hos-geldin-hediyesi-200-tl-nakit-iade
-
Bu ayın sonuna kadar harcama yapılacak. Aktif değil mi. Sıkıntı olmaz yani?
Amazon iadelerini aylardır sorunsuz iki gün sonra yapıyordunuz bu ay 20 gün geçti hala iade yapılmadı ben de üyeliğimi iptal ettim amazondan. Kampanya devam ediyor gözüküyor ama nedense iade gelmedi
Bilerek yapıyorlar aslında bunlara ciddi bir yaptırım olması lazım , resmen dolandırıcılık bu...Bir de geri ödeme süresini uzatıyorlarki unutulsun kimse 100 lira için aylardır uğraşmaz mantığı ...
@Shadowylord
Merhaba, eğer UPTION'a bu ay içerisinde üye olduysanız 31 Mart 2025 tarihine kadar yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri harcamanız ile kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanya kapsamında kazanılacak nakit iade tutarı 15.04.2025 tarihinde hesabınıza yüklenecektir. -
merhabalar bende uption a üye olmak ve 500 tl ve üzeri harcamaya 200 tl iade kapmanyasından yararlanmak istiyorum ama kampanya koşullarında 1000 kişi ile sınırlıdır diyor. bahsedilen 1000 kişinin dolup dolmadığını nasıl öğrenebiliriz? söz konusu 1000 kişi her ay için sıfırlanıyormu yanı her ay ilk 1000 kişi mi? ve son olarak bu 1000 kişilik sınır kaldırılırsa daha iyi olur zira böyle bir rakamda kimse üye olup harcamak istemez, zira kendisinin dahil olup olmadığına emin olmak ister bu konuda bir iyileştirme yapılacakmıdır teşekkür ederim.
-
500 TL ye 200 cashback de bimpara oluyor mu?
Uption iyice bitmiş. İadeler gelecek ayın 20si diyor. Vereceğin alt tarafı 20 lira neyini bekletiyorsun bu kadar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uption aylarca bana sözleşmeyi getiremedi
kurye getirmedi sözleşmeyi ama gelen sms de sözleşme ve kartın teslim edildiği bilgisi tarafımıza iletilmiştir diye geldi saçmalığa bak gelen giden bir şey ortada
-
Banada kurye gelmedi 3-4 sefer müşteri hizmetlerini aradım kurye yönlendirdi diyor kurye evde bulamadı oluyor yok adres yanlış diyor kurye
@yedikeresekiz
Merhaba,
Amazon Prime kampanyamızda kazanılan nakit iade tutarı işlem yapılan ayı takip eden ayın 20. gününde yapılmaktadır. Kampanya detaylarını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.www.uption.com.tr
Amazon Prime'da 30 TL Nakit İadehttps://www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/amazon
Nakit iade yatırım sürecinin hızlandırılması ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup en kısa sürede size güzel haberlerimizi duyuracağız.
-
@Neco.
Merhaba,
Nakit iade yatırım sürecinin hızlandırılması ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup en kısa sürede size güzel haberlerimizi duyuracağız. -
aylardır ertesi gün yatırdınız bi tek bu ay bu kadar gecikti.
-
500 TL ye 200 cashback de bimpara oluyor mu?
Ben sırf bu yüzden artık prime bile almıyorum, eğer iadeleri sonraki ayın 20 sinde vermeye devam ederseniz tamamen tarih olacaksınız söyleyeyim. Merdivenalti cüzdan uygulamalar bile anlık verirken bu uygulamanız hoş değil, sanki tefeciden borç alıyorsunuz da ödemeyi sonraki ayın son haftasına bırakıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X