Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
111
Favori
69.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

bende uption a üye olmak ve 500 tl ve üzeri harcamaya 200 tl iade kapmanyasından yararlanmak istiyorum ama kampanya koşullarında 1000 kişi ile sınırlıdır diyor. bahsedilen 1000 kişinin dolup dolmadığını nasıl öğrenebiliriz? söz konusu 1000 kişi her ay için sıfırlanıyormu yanı her ay ilk 1000 kişi mi? ve son olarak bu 1000 kişilik sınır kaldırılırsa daha iyi olur zira böyle bir rakamda kimse üye olup harcamak istemez, zira kendisinin dahil olup olmadığına emin olmak ister bu konuda bir iyileştirme yapılacakmıdır teşekkür ederim.

• ozalylmaz O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu ay için kotamız dolmamış olup kampanyaya katılabilirsiniz. Kota her ay sıfırlanmaktadır. Önerileriniz bizim için değerli, paylaştığınız için teşekkür ederiz.
  • Herkese merhaba,

Artık UPTION Kart ile yapacağınız Netflix ödemelerinizde nakit iade tutarları aynı gün hesaplarınıza yatıyor!

Sizlerden gelen değerli geribildirimler ile başlattığımız nakit iade ödeme süreçlerinin hızlandırılması çalışmalarımız kapsamında diğer dijital platform kampanyalarımız da en yakın zamanda aynı gün ödenmeye başlayacaktır.
  • UPTION kullanıcısına yanıt

aynı hızını tabii ve amazon prime kampanyaları içinde gösterirseniz müşteri kazanacağınızdan emin olun.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.