Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
112
Favori
76.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

evet amazon prime kartları kabul etmiyor, uzun zamandır uption'u kullanıyordum prime için.

Dün mail atmıştım düzeltmişler. Iade 5 dk icerisinde geliyor ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebilgili

Sayın Uption yetkilisi Amazon ve Hepsiburada üyelik yenileme işlemi cvv hatası veriyor. Sistemsel galiba müşteri hizmetlerini aradım cozemediler. Karttan para çekilmiyor
    Merhaba, konuyla ilgili uption@upt.com.tr’ye e-posta göndermeniz veya çağrı merkezimiz (+90 850 724 0 878) ile iletişime geçmeniz halinde size yardımcı olmak isteriz.
  • UPTION kullanıcısına yanıt

Dün ben fiyat değişikliği olmadan sırf bu yüzden eski ücretten üyelik yapamadım.

Tarafınızı arayıp görüştüm, ilgili yere ilettim dedi bayan dönecekler size dendi ama dönen eden yok bu saate kadar.

10TL'nde değilim ama işlem olmuyor hala?

• Amazon prime üyelik yapmaya çalışıyorum "Ödeme aracınız doğrulanamadı. Lütfen ödeme aracınızı güncelleyin veya yeni bir ödeme aracı bilgisi girerek tekrar deneyin." deyip duruyor. Nerde hata yapıyor olabilirim, çözemedim gitti.

Son sayfadayım sanıyordum, mesajı gönderince benzer hatalar gördüm. destek kısmına yazmıştım, maillerini bulursam bide mail atayım bakalım çözerler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 25 Nisan 2025; 12:12:26 >
  • Uption bitmiş artık amazon için ödeme yapılamadığı gibi cevap bile vermiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.