Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
90
Favori
59.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alternatifbank yermi sence paramı!
  • x yerinden 500,400,50,50 gibi harcamalarım var Hepsiburada premium 9.9 tl amazon 7.9 tl var toplam iade 6.98 tl yatmış.
  • the family T kullanıcısına yanıt
    Para yüklemek harcama yapmak değildir. O parayı sonuçta geri gönderebilirsiniz tekrar. Adamlar bunu yer mi sence? Bir zeki sizsiniz zaten..
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Bende yemez dedim zaten parama yükleyip kayıt açacak arkadaşa sor onu ben Amazondan alışveriş yaptım bana 100 TL iade geldi. Param yapıp neden iade gelmedigini soran var!!
  • the family T kullanıcısına yanıt
    Sizin verdiğiniz tavsiye üzerine söyledim. Aynen, kayıt açtırsa da boşa zaten..
  • Uzun_Rothmans kullanıcısına yanıt
    aynı hesapta hem paycell hem hb vardı, sadece hb işlemine iade vermiş.
  • 2100 küsür harcama yaptım. 10 kuruş iade yatmış. Sağolsunlar, yerde görsem almayacağım para için üye oldum...

Ne hb premium yatmış, ne parama yaptığım yükleme ne de paycelle yaptığım yükleme...

HB premiumu her ay iptal edip ayın 27'sinde 1 tl'ye alıyordum. O 1 tl'ye 10 kuruş geri ödeme gelmiş :)

• dün hesaptaki parayı ibana ve karta gönderme işlemi yaptım 1 gün sonra gerçekleşecek dediydi ama hala çıkmamış tam 24 saat sonra mı gönderecek
  • • Kampanya döneminde yapılan ilk harcama dikkate alınacaktır.

bu şartı kimse okumadı heralde Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] 

• Sanal kart oluşturdum, Hepsiburada ve Amazon prime üyeliklerindeki kampanya bunda da geçerli mi? Yoksa illa fiziki kart mi olmalı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.