Evet sıfırlanıyor. |
Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (3. sayfa)
-
-
Önüne gelen böyne ön ödemeli kart şeyi açıp duruyor.. bence hökümetimiz bunun da köküne kibrit suyu döker gibime geliyor yakında
-
Sorma 30 çeşit ön ödemeli kartlar var şuan.. her banka farklı markalar açıp kampanya yapıyor, hepsi birbiriyle sidik yarıştırıyor.. işin ilginç kısmı bunlarda hiçbiri ücret vs yok.. kampanyalar karşılığında kimliğimizi kullanıyorlar
-
Mesai saatleri şeklinde çalışıyorlar. EFT saatlerinde bankalar açılınca Pazartesi 9:00'da geçer.
-
Arkadaşlar bu uption a sadece kendi kartımız veya hesabımızdan mı para yükleyebiliriz çoğu ön ödemeli kart gibi yoksa başkası da banka hesabından para atıp başkasının kredi kartından VS de pare yüklenir mi -
Arkadaşlar bu 1000 e 100 için hepsipay yüklemesi oluyor mu ve hepsipay kredi kartı gibimi algılıyor ön ödemeli kart gibi mi hesaba çekebiliyor muyuz parayı? -
Her şekil sıkıntı Hoca'm ben zaten mesai saatinde gönderdim parayı ve fast olarak gönderdim şimdilik yüklü kullanılmaz strese girmeye gerek yok
-
bu ön ödemeli kartlar iyi güzel kampanya yapiyorda taksit olmaması kötü.
-
Nays denedim onay gecikiyor,
Para yatırılmadı diye cevap geliyor
Deneyen varmı, paycell, nays gibi -
Bu hepsiburada premium için kullaninca gelen iade hesaba mı geliyor karta mı bankaya çekebiliyor muyuz başka yerde mi harcayacağız onu da yoksa?
-
hesaba geldi, eft ile geri çektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 19 Aralık 2022; 18:26:32 > -
Tamamdır hocam teşekkürler.
-
Aynen 1000/100 kampanyasını nays, param gibi yerlerde kulannabiliyor muyuz?
-
Yakınlarda PS Store %50 iade alan var mı, kota doldu mu? -
Ayın 7sinde aldım, öncesinde mail atıp sormuştum. Sonra da hb premium ve Amazon prime iadesi aldım onlar dolmuyorsa PS hiç dolmaz bence. Yine de mail at garanti olsun (uption@upt.com.tr) -
sayaç yok, yapıp bekleyecez. -
Teşekkürler. -
Forumda uption konusu da açıldığına göre 1-2 aya patlar bu da. Geçmiş olsun önceden uption kullananlara
Nays / param ifşa ettiler kampanyayı kapattılar, burada da benzer sorular yöntemler sorulmuş konuda.. Yakındır sona ermesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 27 Aralık 2022; 16:53:3 > -
amazon için aldık bakalım,
-
ben sırf amazon için kaydoldum , sorun mu çıkıyor ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X